hRDLA
Vzal sis luk, a zamířil na hradby. Stoupl si vedle Čepelí, a podíval se s hradby. Uviděl jsi armádu, a nějakého altmera na koni. Pravděpodobně hlavního generála jak zrovna promlouvá k armádě.
Škorpion "Cože Dremwus je arcimág, sakra... to je horší než jsem si myslela..." řekla, a posadila se na lůžku.
Len "Bojovat umí. No tak pojď." řekl, a zamířil k legionářům. Šel jsi za ním, Scipio měl pod velením několik legionářů většinou šlo a profesionální, na tváři jsi jim neviděl strach. Scipio řekl "Tak, máš nějaký plán... nebo se budeme řídit tým Garrovím."
Já žádnej.většina voska je pryč.Zbytek je zdecimovaný a ten zbytek vojáků je tady.Jediný plán který mě napadá aplikovat je rubat elfy a rubat.Nic víc nic míň.předpokládám, že mágové nám nepomůžou, že?
hRDLA
Gor zatím, nejde. Altmerové začínají tvořit formace, zahlédl jsi beranidlo a pár žebříků. Velmistr křikl "Připravte luky!"
Škorpion "Džumwusoj!! Škorpioné!!" křikl Dremwus, který stál zrovna za tebou. V hlavě jsi si pomyslel Ten se sakra pohybuje potichu.. Laurana ztuhla a dívala se na Dremwuse.
Len "To netuším, museli bychom si promluvit s arcimágem... ale po tom fiasku má asi dost problému, takže já za ním rozhodně nejdu." řekl Scipio.
Upravil/a Aurelius dne 14.01.2013 21:51
hRDLA
Máš, toulce jsou otřené o hradbu. Zval sis ho, a přehodil přes rameno. A napnul luk. Velmistr křikl "Zamiřte! A pal!"
Škorpion "Džemwus! Džemwus! Po tom až to tu zabalíte zastavíte se u mě v arcimágově příbytku. Ty Škorpusi!" řekl, a podíval se na Lauranu. A pak řekl "Musíte odpočívat." a opět odešel.
Len "Garrus je blb, na toho není spolehnutí... bude lepší když tam zajdeš ty. Po případně si promluv s Tandilem nebo Arteriem já nevím kdo je teď jeho zástupce."
,, tak Laurano myslím že to co jsem prožil když jsi byla mimo ... stejně nebude nic proti tomuhle .. takže brzy se uzdrav a naber sil možná ze mě bude zombík " ( půjdu k tomu kokosoj ať to mám z krku )
Škorpion, Leneren
Oba jste vyrazili do arcimágova příbytku který byl v nejvyšším patře. Prošli jste několik pater, až k velkým dveřím. Na nich bylo zlatým písmem Arcimág: Dremwus Palagán.
hRDLA
Ohlédl jsi se, ale Gor se ještě nevrátil. Proto jsi napřáhl luk, a zamířil. Vystřelil trefil jsi jednoho elfa do nohy, a dalším šípem do štítu. Velmistr k tobě přistoupil a řekl "Dobrá trefa." vypřáhl luk, a vystřelil dorazil elfa a pak řekl "Odrazíme je!"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.