Škorp:
"Lepší PC?! Ty jeden skrčku!!"
Náhle tě popadne černý stínový drak, vytáhne tě do vzduchu, podívá se na tebe. Je strašlivej (jako fakt ), je celý stínový jen oči má jasně žlutooranžové; "Řekni mi to ještě jednou, a tentokrát do očí!"
Mopi:
Vyslídila si toho hodně, ale ta důležitá věc je že Starosta zrovna prohání sukně v kuchyni a stráž v jeho kanceláři usla. Fred se za tebou vyškrábal nahoru; "Tak co? I když, co se ptám, pro tebe to bude hračka, ty tam, snadno doletíš. Seš fakt dobrá, a za tím si stojím" ukloní se.
"Já budu hlídat tady."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
"Že mám radši PC!" zařvu na něj "Doufám že mě už slyšíš když jsi tak blízko!" ... "ok přestanu křičet, ale mám takový dojem že jsme se ještě nepředstavili ... já jsem škorpus ... myslim že tak to bylo a kdo jste vy pane ... nebo paní?"
Škorp:
Zamračí se a pak tě spolkne. Lol, si v trávicím traktu co je v trávicím traktu Za to bude Achievment: Bublinový kapesní vesmír v bublinovém kapesním vesmíru
Ale je tu mnohem víc těsno. A temno.
Mopi:
"Není zač, mladá dámo."
Doletěla si do pracovny. Je tu hromada lejster, nějaký truhlice a spící strážnej. Trochu přebral (holt, Finové... ). Klíč je na věšáku, ale je problém, je jich tu víc a nevíš jak ten co chceš vypadá. XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
"Cha chá, to ti nepomůž-
Mÿsaerikhu, co tu děláš?" (můžeš se dál pokoušet dostat pryč nebo poslouchat o čem se budou bavit).
Mopidu:
"Chochó, ty máš klíče od všech 4 střev! Nepřestáváš me udivovat... jak se vlastně tato krásná bytost přede mnou jmenuje...?"
Mopi:
"Frederïhh Duine-Saor, syn Mÿsaerikha, Velkého Draka... ale, nechci se tu vychloubat tituly." něžně ti políbí ruku. "Už můžeme vyrazit."
Mopidu:
"Chtěla si jít dvojkou" zasměje se "ale to nevadí, můžem kamkoli. Nejradši bych se odtud dostal, jít na dovolenou na Žvkažavkajzkávu asi nebyl nejlepší nápad. Jsme rád že jsem unikl a skončil tady. I když to tady taky není nejlepší."
"Jsem rád že mám s kým cestovat. Je to mnohem lepší být v něčí společnosti, natožpak v takovéto společnosti" lehce se ukloní "Naposledy jsem cestoval s otcem, ale... No, nějak jsme se nepohodli. 'Velkému Drakovi' počítačů se jaksi nelíbí že jeho syn je zlodějíček, toulá se po světě a honí se za dryádama.
Teda, i když, s tím jsem, už přestal... no... to jsem neměl říkat..."
"A co ty?"
Mopidu:
Náhle se za vámi ozve řev stráží.
"Ajaj, vypadá to že máme společnost." těsně vedle vás se do země zarazí šíp "A mají lučištníky. Musíme rychle do střeva! Snad to stihnem!"
Mopidu:
Získáváš epičnost +1 (celkově máš coolovost +2 a epičnost +1).
"Oh."
Ačkoli lítáš jako balón tak vás nějaký proud povznesl jako rogalo. Proud byl z prachu a zdálo se ti že si zahlídla tvář nějakého muže...
Přistáli jste.
"Wow. To bylo... něco... Slyšela si to taky..? No, to je jedno, musíme zjistit jakej je správnej klíč."
Vytáhne klíče když tu na vás skočej dva Starostovi poslanci.
"Nebo taky ne." řekne Fred a vytasí svůj úzký meč (ale pořád je to meč a ne kord).
Mopidu:
Vystartoval na tebe, ty si ho klasickým samurajským pohybem rozpůlila (samozřejmě vvše bylo černobíle a to jak se rozpad na dvě půlky bylo slowmo, jako vždy ).
Fred na druhou stranu meč sklonil k zemi. Objevila se kolem něj jakási mlha (taková šedo modrá). Ozvalo se hromobití a jakási lechce namodralá silová vlna srazila poslance na zem. Fred pak k němu jednoduše došel a dorazil ho.
"Vem klíče a otevři, já nas budu krýt.."
Mopidu:
"Díky. Áá, dlouho jsem si nezabojoval. Úplně mi teď proudí krev v žilách. Tak, můžeme dál?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.