Scorpion a Norbi
Stojíte vedle sebe všichni tři (Norbi, škorpion a Laurana) kolem vás se válí mnoho raněných a mrtvých. Tandil který spolu s Dumnerem stojí u mrtvého těla mága, čekají.
Náhle uslyšíte dumnerův hlas: "Arcimág je mrtvý..." následuje chvilka ticha a pak promluví Tandil "Nevím, co teď bude. Ale musíme stát při sobě všichni, ať už je válka nebo ne, tak musíme!"
SuperHunter "Bude v tom chrámu...on jinam nechodí!"
začnem hladať zranených, a poviem tým trom mágom aby mi pomohli ak nechcú príjsť o celé osadenstvo univerzity, a potichu sa modlím aby tam nebol niekde aj ten môj kamoš, ale že niekam zmizol ... You can kill yourself, or die trying...
Scorpion a Norbi "Dokud nebude zvolen nový arcimág, budu univerzitu jak zástupce spravovat." dodal Tandil, a odešel. Bylo na něm vidět že to dělá nerad ale co jinému zbývá.
SuperHunter Za 4 tahy tam dorazíš (možná si to i zkrátíš)
Leneren
Stanul jsi před pevností (chrámem) čepelí.
zakričím naňho: "Kam si myslíte že idete ? Je mi jedno že ste schopný upáliť ma jedným kúzlom, ale tuto dunmer je schopý oživovať mrtvoly, a tento chalan je už tuším bez many a stále sa tu povaluje vela zranených . "You can kill yourself, or die trying...
Scorpion a Norbi
Tandil se otočí a řekne "Co s tím naděláme?! Arcimág je mrtví, studenti vystrašený! Musím jim to jít říct je to má povinnost!" řekl trochu naštvaně. A odešel.
no a co teď ?? je po bitvě ... nic jsem si nevydělal tak pomalu přejdu k Lauraně a zeptám se jí jestli si myslí ... že v tom pokoji Aurelia .. budou ještě ty kameny duší a zasměju se .... a pak asi omdlím
"A čo tých plno zranených ?Oznámiť im to môže aj niekto iný, napríklad ja tuto s týmto (ukážem na škorpa) , ja totiž neviem čarovať a on nemá manu .. no vy ste tu potrebný...You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.