Páni, tak jsem si zase sedla k práci - potřebuju upravit před publikací ten článek o škrkavkách - a jak jsem dva měsíce nic nedělala, mám úplně vymytou hlavu. Sedím u toho už půl hodiny a nejsem schopná dát dohromady ani větu. A dělám to na poslední chvíli, do půlnoci bych to správně měla odevzdat, tak jsem na sebe zvědavá
Tasemnice napsal:
Páni, tak jsem si zase sedla k práci - potřebuju upravit před publikací ten článek o škrkavkách - a jak jsem dva měsíce nic nedělala, mám úplně vymytou hlavu. Sedím u toho už půl hodiny a nejsem schopná dát dohromady ani větu. A dělám to na poslední chvíli, do půlnoci bych to správně měla odevzdat, tak jsem na sebe zvědavá
My ti věříme. Pust si klasickou hudbu, uklidni se a můžeš začít
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tasemnice napsal:
Pusť si Mozartovu sonátu pro dva klavíry, nejlépe z klasické hudby působí na myšlení. Viz Mozartův efekt.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.