hRDLA
Velmistr si před ně stoup a promlouval k nim "Čepele, dlouho jsem čekali dlouho! Drakorozený se neobjevil, takže je naší povinností postavit se Thalmoru! Říše se na nás vykašlal, ignorovala naše varování! Jsme v tom sami, a právě zde se rozhodne o našem osudu! Za Čepelé!!!" řekl, a vytasil meč. Čepele začali křičet "Za čepelé!" mezi nimi jsi zahlédl i tu dumnerku co velela Gorovi.
Len "Takže, legionáři z jaké legie jsi?" řekl Garrus.
hRDLA "Ty redguarde, budu od tebe něco potřebovat. Jedna dumnerka řekla že jsi dobrý velitel, nechceš mi pomoct s velením?" řekl velmistr.
Škorpion
Laurana se probudila, otevřela oči. A podívala se na tebe a řekl "Škorpione.."
Len "Myslím že jsi z osmé, ale to je jedno... myslím že jsi schopný válečník když tu stojíš, celá osmá legie zařvala." řekl Garrus.
BW "Ne, chci se opít s tebou." řekla, a usmála se.
Whirt
Tarina kývne, a ty otci řekneš že ano. Otci se rozzáří oči a řekne "V životě jsem nečekal že si moje dcera najde sobě rovného... myslím tím rasu, pojď posaď se." řekne, a pak si odkašlá.
hRDLA "Jedna dumnerka, viděla tě prý v akci u IC... a navíc, jsi redguard. Praví válečníci, pokud je to pravda tak tohle pro tebe bude hračka." řekl, Velmistr.
Škorpion
Políbil jsi Lauranu. Arterius který stál opodál s bretonkou řekl "Hmm... nemáme vás o samotě." a odešli pryč.
Len "Takže, budeme muset získat most. Ty tady s Lokim, povedete čelní útok, mi ze napadneme ze zálohy." řekl Garrus, a podíval se na Scipia a na tebe. A dodal "Plán máme, můžeme se dát do práce." řekl, a nasadil si helmu. A zamířil ven.
BW
Podá ti láhev, a vytáhne hrnky.
Upravil/a Aurelius dne 14.01.2013 21:07
hRDLA "No, tak jak myslíš... takže jdi se zbytkem na hradby, a vezmi si nějaký luk." řekl velmistr, a zamířil na hradby.
Škorpion "Nemám hlad, ani nejsem unavená... jak dlouho jsem byla, no mimo?" řekne Laurana.
Len
Vyšel jsi ven a zeptal se Scipia na Garruse a ten ti řekl "Garrus je nervák, snaží se dokázat že je dobrý generál a potom co se stal nejvyšším generálem všech legii operujících v Cyrodiilu dost mu to vlezlo na mozek... ale pokud se k němu budeš chovat tak jak říká legionářská přísaha, bude s tebou jednat normálně."
,, byla jsi mimo ... asi den či dva ... jinak pokud vím tak po tom co jsem s jedním redguardem pomáhal radě a císaři uprchnout ... tak císař žije , dotyčný redguard mě pozdějí omráčil a chtěl mě unýst ... nevím proč :,( jo a starší arcimág umřel ... takže byla volba , vyhrál Arterius ale předal to Dremvusovi ... že nemá prý dostatek zkušeností či co ... a takže tu bylo docela dost změn ... jinak univerzita je asi poslední místo v IC které ovládá říše ... ale jinak ... jak ti je ? "
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.