Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: „Velmi dobrý názor.“ pochválil tě Scipio a poté se opět odmlčel a nechat tě dohovořit. „Je fakt, že o tom sporu nemůžeš nic vědět, protože když k tomu došlo nebyl jsi ještě na světě.. a i když k tomu došlo před 26 nebo 25 lety. Teď si nejsem přesně jistý kolik let to zpátky je. On ten čas strašně letí..“ řekl a usmál se, „Bylo otázkou času kdy to vypukne. Lucius cítí křivdu, protože nebyl jmenován a ani se nestal kandidátem. Místo něho zaujal místo někdo kdo nikdy nepodstoupil výcvik legie a nikdy v ní pořádně nesloužil a podle jeho slov 'nikdy nic nedokázal'. Ale to je jen zlomek toho co Lucia vede k tomu, aby tropil takový nepořádek. Lucius nemůže snést pocit, že by měl sloužit pod někým jako je Arterius už jen z toho důvodu, že mu Arterius víceméně vyvraždil rod - zabil mu oba syny, oba v souboji i když co se týče toho prvního tak tam je to dost nejasné.“ jakmile to Scipio řekl vzpomněl sis na Arteriův konflikt s mladým novicem, který nakonec skončil soubojem a smrtí mladého novice. „Dále Luciovi vadí a to rozhodně Arteriova vazba na Thalmor.“ dořekl Scipio a následovalo ticho. Slyšel jsi dusot koní na kolbišti. (více viz. turnaj)

@Vlk: „Možná.“ odpověděl tiše a kývl Belius, „To děvče, které stálo na tribuně po boku Lucia a Nigidia, víš o kterým mluvím?“ zeptal se, ale následně si sám pohotově odpověděl, „Jistě, že víš o kterém mluvím. Je jeho dcera.. dcera Lucia Valeria, myslel jsem, že měl jen syny.. asi jsem se holt spletl. Přece jen nejsem zdejší.“ poté se odmlčel, spatřil jsi jak kolem vás úzkou uličkou mezi davy lidí prošla trojice Luciových legionářů. „A jejich přítomnost se mi taky nelíbí. Měli zůstat před městem.“

@Aveline: Muž se zarazil, „Stalo se jí něco?“ zeptal se ustaraně a poté pohotově pokračoval, „Je to moje žena - Freydis, teď by měla být na cestě do Imperial City, kvůli zítřejšímu sněmu.“ a pomalu přistoupil blíž k tobě, nejspíš očekávajíc nějakou špatnou zprávu.

@SH: „Děkujů..“ usmála se Rangela a pohlédla na tebe, poté se opět otočila a ještě si očima prohlídla vlasy důstojnice a následně sáhla do brašny, „Dáš si svačinu?“ zeptala se a přitom vyndala zabalenou svačinu. Byl to kousek chleba, salám a kousek kozího sýru.

@Lord Rade: Došel jsi pro koně a zamířil ke kolbišti. (více viz. turnaj)

@Turnaj: Kolbiště zřelo prázdnotou až do doby než se připravili oba protivníci. Na jedné straně stál šlechtic - Flavius Vici, který nervózně vyčkával svého protivníka ačkoliv už nejspíš tušil, že jím nebude nikdo jiný než obávaný Nigidius. Už se zdálo, že je Nigidius připraven, ale na poslední chvíli požádal o změnu dřevce. Pomocník mu přinesl nový dřevec a Nigidius jej opatrně vzal do rukou, potěžkal a poté souhlasně přikývl a zvedl dřevec. Oba protivníci se proti sobě rozjeli v momentě kdy zazněla trubka. První kolo Nigidius minul, zdálo se jakoby se vůbec nechtěl trefit. Od Flavia dostal zásah do štítu a při druhém kole již byla vidět Nigidiova snaha jej zasáhnout, povedlo se. Dřevec narazil do Flaviova brnění. Avšak tak nešikovně, že se část dřevce zabodla do Flaviova těla. Nedojel ani ke konci dřevěné zábrany, která měla oddělovat oba protivníky od sebe a skácel se k zemi. Udeřil se přitom i o dřevěnou zábranu. Pomocníci v čele s ošetřovatelkou ihned běželi s nosítky a zraněného odtáhli z bojiště. „Nyní se připraví Nigidius a Lord Rade! Finální zápas.“ pronesl muž na tribuně.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Knihkupec prásknul rukami, „Konečně někdo rozumný!“ zvolal ke stropu. Legionářka se na tebe podívala, „Ano, pane.“ odpověděla. „To co jste mi dovolil zapsat odnesu k zápisu.“ ujišťovala knihkupce, „Nojo furt.. stejně mi to moje knihy nevrátí.“ pronesl podrážděně. Legionářka zasalutovala a odešla z obchodu. Na muži byla vidět úleva, ihned se k tobě s úsměvem otočil, „Budete si přát?“

Tondulín
Legionář se převlékl. Následovalo ticho, nervózně přešlapoval a procházel se po místnosti. Stále o tobě nemohl vědět, neboť svůj zrak upíral k oknu, ze kterého sledoval veškeré dění na tržišti. Měl docela dobrý výhled tam kam zrovna potřeboval. Zdálo se ti, že to trvá celou věčnost když se ozvalo zaklepání. Legionář šel ihned otevřít, protože poznal kódový signál. Dovnitř vešla trojice legionářů opět oděný ve zbrojích v barvě Luciovi legie. „Císař a Císařovna tudy projdou asi za třicet minut. Cíl je jasnej..“ pronesl legionář, který zrovna přišel. „Vím o tom.“ přikývl. „Mimochodem, Císaři a Císařovně se nic stát nemá. Má to vypadat na selhání bezpečnosti.. mi se pak postaráme o všechno ostatní.“ dodal legionář a podíval se na převlečeného, který opět přikývl. „Jo a mimochodem..“ řekl při odchodu legionář, „když trefíš Arteria a on to nezvládne, nikdo ti to za zlé mít nebude. Naopak Nigidius ti za to dobře zaplatí a Lord Gerrick nejspíš taky.“ oba legionáři se ušklíbli a poté odešli. V domě zůstal jen a pouze převlečený legionář a legionář, který byl na střeše.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
"Měli? Jestli to byl rozkaz, tak by mělo stačit Lucia konfrontovat... tak jako tak, fakt, že se najednou objeví dcera, u turnaje kterej sleduje Císař, se mi vůbec nelíbí. Ty zkus zjistit něco víc a postarat se o ten legionářskej problém, já se pokusím odposlouchávat Luciovu veselou rodinku. Až budeme na řadě v turnaji, tak mi dej vědět."
Domluvím se s Beliem, a jestli nemá připomínky, tak se jdu nenápadně prodrat davem a dostat se za/pod Luciovu tribunu, abych slyšel co nejlíp, ale nemohli mě odhalit. Pokud na cestě narazím na nějaké "nepřátelské" stráže, tak mi popiš situaci.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"No myslím že se do politiky rodů stejně raději míchat nebudu, tuhle přednost si nechám ujít." poznamenám a budu taktéž sledovat kolbiště. Jen zůstanu stát s otevřenými ústy, když uvidím jak Flavius padá z toho koně.
Upravil/a scorpioncz dne 16.04.2015 18:49
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Vylezu zpět na střechu a pokusím se legionáře nepozorovaně uškrtit popřípadě mu zlomit vaz.
 
Lord Rade
To už je finální zápas? Uběhlo to nějak rychle, pomyslím si.
,,Ustupte mi z cesty," popoženu dav pode mnou, abych se prodral do středu arény. Na místě si pohledem změřím protivníka a požádám o dřevec. Nenechám se zastrašit, ale raději věnuji větší pozornost krytí, než v minulých zápasech. A budu mířit do hrudi. Vychutnám si okamžik pozornosti, a potom dám znamení, že jsem připraven.


2 a 5
Upravil/a Lord Rade dne 16.04.2015 19:35
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Leneren
"Myslíte, že by jste měl něco o magii? Konkrétně ledu?" otážu se a mezitím se rozhlédnu jak to tu vůbec vypadá
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: „To není dobrý.“ povzdech si Scipio a nervózně přešlapoval až do doby než Flavia přinesli k vám do stanu. Položili jej na provizorní lůžko a ošetřovatelka, kterou byla nějaká bosmerka oznámila. „Část dřevce zůstala zaklíněná v jeho těle.“ nebylo to nic co by někdo nepoznal už při prvním pohledu. Část dřevce trčela z Flavia, byl v bezvědomí nejspíš kvůli bolesti. Scipio jej ihned taktéž přejel pohledem a podíval se na tebe a pak zpět na ošetřovatelku. Která sáhla do brašny a vynadala nějaký červený lektvar a poté i nějaký bílí. První byl jednoznačně léčivý, pamatuješ si jej z vlastních zkušeností a taktéž z hodin lektvarů. S bílím jsi se moc často nesetkal, ale nejspíš se bude jednat o nějaký lék na zklidnění bolesti nebo krvácení. „Pomohl by jste mi prosím?“ zeptala se tě.

@Vlk: „Lucius to popře a jakkoliv si svůj vstup do města odůvodní.“ oznámil ti Belius a poté souhlasně přikývl na tvůj plán. Už jsi chtěl odejít pod tribunu, když tě Belius ještě zastavil. „Mimochodem. Ještě je tu jeden problém, Aveline.“ řekl a poté se ohlédl a tišeji pokračoval, „Měla zabít jednoho vysoce postaveného hodnostáře, selhala a tak se Arterius domnívá, že pošlou někoho dalšího, aby její dílo dokončil a je tak dost pravděpodobné, že půjde i po Aveline, aby se zbavili rizika, že něco vyzradí.“ poté se krátce odmlčel a rozhlédl se, zdali není někde poblíž Aveline. „Arterius chce toho vraha živého kvůli spravedlnosti a informacím. Ostatní legionáři mají stejný rozkaz.“

@Aveline: Muž se zarazil, „Stalo se jí něco?“ zeptal se ustaraně a poté pohotově pokračoval, „Je to moje žena - Freydis, teď by měla být na cestě do Imperial City, kvůli zítřejšímu sněmu.“ a pomalu přistoupil blíž k tobě, nejspíš očekávajíc nějakou špatnou zprávu.

@SH: „Děkujů..“ usmála se Rangela a pohlédla na tebe, poté se opět otočila a ještě si očima prohlídla vlasy důstojnice a následně sáhla do brašny, „Dáš si svačinu?“ zeptala se a přitom vyndala zabalenou svačinu. Byl to kousek chleba, salám a kousek kozího sýru.

@Lord Rade: Dav jásal. I Hraběnka zatleskala, ačkoliv se většinu turnaje tvářila vážně kvůli obecenstvu. V jejím postavení nebylo moc dobré dávat najevo, že má mezi rytíři nějakého oblíbence. Požádal jsi o dřevec. Dostal jsi jej, pevně jej stisk a oznámil, že jsi připraven. Protivník kývl a pozvedl dřevec jako znamení. Zazněla trubka a rozjeli jste se proti sobě. Soustředil jsi se na krytí, (padla dvojka) úder se ti povedlo ubránit, protivník tě zasáhl jen do malého štítu a získal tak jeden bod. (padla dvojka) Nepovedlo se ti provést úder na hrudník úder sjel a protivníka téměř ani neohrozil. Stanul jsi na druhé straně, pomocník ti ihned podával nový dřevec na další kolo. Stejně tak to udělal i tvůj protivník.

@Turnaj:
Sarako
(tah v PM)

Leneren
Knihkupec se usmál, „Jistě, že měl.“ a ihned se otočil k jedné z knihoven. Začal prohrabávat knihy a nakonec vyndal dvě tlusté knihy. „Jedná se o nejlépe propracovanou knihu o ledové magii co tu mám. Lépe vám to snad vysvětlí jen a pouze na zdejší univerzitě.“ a podával ti knihu se symbolem ledu. Budova stojí na to v jak špatném stavu město je. Nachází se zde několik skříní, které jsou plné knih - bohužel různě neuspořádané. Některé nikdy se dokonce ještě válí na zemi a jiné jsou vyrovnané na pultu.

Tondulín
Tiše jsi poodstoupil a vylezl po schodech nahoru. Mírně zavrzali a tvoje zbroj krapet zarachtala, ale proti hluku který zrovna vyšel ze spodku domu to bylo nic. „V klidu..!“ zvolal legionář, „Spadla mi jen krabice.“ odůvodňoval. „Jasný..“ odvětil mu stojící na střeše. Opatrně jsi se připlížil. Bylo to těžké v té zbroji, kterou máš na sobě, ale povedlo se. Tvé kroky maskovalo bubnování bubnu na jarmarku a řev z kolbiště. Chytl jsi legionáře pod krkem a následně mu zlomil vaz. Všiml sis, že tvůj čin nejspíš jeden z kejklířů, ale možná se jen a pouze mýlíš.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Jistě co mám udělat? Jinak znám i léčivé kouzlo, takže bych mohl pomoci s léčbou." řeknu a udělám co bude potřebovat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Rychle se převléknu do jeho zbroje a vrátím se na svoje místo.
 
Leneren
"Vskutku výborně! S radostí si ji koupím. A mám za to, že to snad bude....Minutku, máte ještě něco o aldmerském dominiu?"
 
BadWolf
Kývnu jako že rozumím a vydám se hledat cestu k Luciově tribuně.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Ne, je v pořádku, tedy co já vím. Mám vám tohle předat, posílá to taková blonďatá rodinka." podám mu dopis.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Odeženu pomocníka, protože se mi zdá můj dřevec v pořádku. Potom pokynu, že jsem připraven a zopakuju taktiku.
3 a 5
Upravil/a Lord Rade dne 19.04.2015 22:00
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: „Výborně. To se hodí.“ poznamenala, „Budu na něj působit kouzlem a ty vytáhneš zlomenou část dřevce.“ vysvětlovala, „Potom se vystřídáme. Ty budeš působit kouzlem a já udělám vše potřebné.“ poté se podívala zdali to všechno chápeš, „Není to nic těžkého.“

Připravil jsi se. Léčitelce z rukou vytrysklo slabé žluté světélko, které začalo proudit do Flaviova těla. Připravil jsi se a když na tebe kývla vytáhl jsi zlomenou část dřevce. Poté pominulo kouzlo. Urychleně jsi jej vyčaroval tak jak ti ošetřovatelka ukázala a sama pokračovala v ošetřování. Potřísnila poranění bílím lektvarem - čímž očistila ránu, aby nevzniklo riziko infekce a následně ránu zhojila léčivým kouzlem. „Díky za spolupráci.“ poděkovala s úsměvem, „Mimochodem jsi studentem Cyrodiilské univerzity? Já jen, že jsi mi trošku povědomí.“ zeptala se.

@Vlk: Najít cestu k tribuně kde se nachází Lucius nebylo příliš těžké. Cestou sis však všiml, že legionáři Osmé legie začínají obíhat všechny hlídky a cosi s nimi řeší. Co jsi na tu dálku neslyšel.
„Takže Nigidius si vezme tvoji dceru.“ zazněl hlas, vše jsi slyšel zřetelně až na momenty kdy diváci začali vykřikovat a jásat. „Ano, Falco.“ zazněl hlas Lucia a poté následovalo krátké ticho, „Nepřipadá mi to jako moc dobrý nápad.“
„Upřímně je mi jedno co si myslíš Falco! Oba syny mi zavraždil ten Thalmorskej řiťolez a můj rod vymírá. Nigidius je záchrana a taky nejvhodnější manžel pro moji dceru.“ odpověděl mu naštvaným tónem Lucius.
„Já jen.. jestli je to moudrá volba. Uvědom si, že už nejsi nejmladší a tvoje dcera bude mít sotva nějaké slovo když tu nebudeš. Nigidius by mohl svojí agresivitou rozpoutat klidně i občanskou válku.“ pravil starostlivě muž, jehož hlas jsi neznal. Lucius se hlasitě zasmál, „Císař se chystá přijmout Bělozlatý konkordát.“
„Jsi si tím jist?“ zeptal se překvapeně muž.
„Ano, zítřejší sněm to má probrat. Ber to takto Falco, nordové budou nasraní, protože nebudou moc uctívat svého milovaného Talose. Redguardi budou nasraný, protože se na ně císařství vysere a nechá je Thalmoru. Sice si to tam Deciam pojistil, ale i tak nemají šanci. Co se týče Arteria tak ten bude zásadně proti přijetí Bělozlatého konkordátu, takže se určitě dostane do konfliktu s císařem a ten přestane mít o Arteriovi dobré mínění.“ vyprávěl Lucius,
„Proč myslíš, že bude proti?“ zeptal se Falco.
„Uvažuj. Arterius sloužil Thalmoru během Andorský plavby a dávno před ní. Veškeré důkazy co měla říše stopil buď pablb od Viciů a ještě ke všemu z něj udělal hrdinu a dal mu to přiblblý vyznamenání a nebo to ztopila ta rudovlasá důstojnice co má tatíčka v Thalmorském žaláři.. i když třeba už nemá. Thalmor určitě něco mít bude a to veřejnost to ignorovat nebude a Císař určitě v rámci blahobytu rád otevře Arteriův 'případ'.“
„To dává smysl.“ přitakal muž.
„To jsem rád, to jsem rád.“ zopakoval hrdě Lucius, „Zítra celou záležitost otevřu, zmínka před císařem, před hrabaty a před jejich zástupci a poradci. Calové mě podpoří, Rullové pod nátlakem jistě taky a ostatní se pomalu přidají. Rod Vici a rod Arteriů shoří.“ dodal hrdě Lucius.
„A co to děcko co jsi unesl? Arterius ho zachránil, ne?“ promluvil opět Falco.
„Hmm..“ zabručel Lucius, „O tom nejsou důkazy.“ odvětil pohotově.
„To doufej. Tyranus byl dobrým společníkem.“ pronesl Falco. „Nebyl dobrým společníkem. Byl dobrým členem toho debilního řádu, který vždy moc dobře věděl na čí straně má stát za určitý obnos. Pro něj není třeba truchlit, stejně tak pro Natalia. Natalia hnala akorát jeho touha rozbít Arteriovi hubu za to, že mu přebral ženskou. Toť vše.“
„A tvého syna hnalo co?“ zeptal se Falco,
„Důvěra v Natalia, věřil, že společně s Nataliem mají proti Arteriovi nějakou šanci. Jenže Natalius byl důstojníkem u Penitus Oculatus jen kvůli svému otci, který má kontakty - měl, teď mu někdo nedávno vrazil kudlu do zad. Takže neuměl bojovat.“ poté se odmlčel, „Pamatuj si Falco. Arterius je členem řádu, přežil Thalmorský žalář a zjevně prodělal i Thalmorský výcvik, stejně tak mu něco málo stihl předat i jeho otec a potažmo Palagán.“
„Palagán? On ještě žije?“ vydechnul Falco.
„Řekl bych, že už moc dlouho ne. Když jsem ho viděl naposled vypadal jako by měl každou chvíli nadejít jeho čas.“ oba dva se zasmáli a následně celá tribuna zvolala neboť je asi znám vítěz turnaje.

@Aveline: Muž se zachmuřil při zmínce o blonďácích a pohotově si převzal dopis. Ley si prohlédl pečeť, ale jeho zachmuřený výraz z tváře nezmizel, ani poté co ji rozloupl a začetl se do dopisu. Poté co odtrhl oči od dopisu, začal přešlapovat z místa na místo a později začal pochodovat po celém stanu a mnul si bradu. „Zajímavé.. velice zajímavé.“ mumlal až do chvíle než se zastavil před tebou a povídá, „Každopádně děkuji za doručení, ale mám na vás jednu otázku.“ odmlčel se, „Calové určitě nechtěli, aby jsi mi vyzradila, že tento dopis posílají oni. Nemám pravdu?“ opět promluvil a očekával tvoji odpověď.

Náhle do stanu vešel nějaký legionář, „Lorde.“ uklonil se, podíval se na tebe a kývl na pozdrav, Ley se otočil k legionářovi a vyčkával. Legionář se na dech, „Legionáři Luciovi legie porušili rozkaz generála Arteria a vstoupili do města.“ oznámil, Ley vypadal zklamaně, nejspíš čekal něco zajímavého. „A co já s tím?“ zeptal se. „Nic, můj pane.. ale údajně vyslal devět legionářů ihned po odjezdu vaší ženy kamsi mimo město a jeho okolí.“ pokračoval legionář. „Ten zasranej prachant!“ zvolal rozčileně. „Náš generál měl stejnou reakci.“ přikývl legionář, ale jakmile si všiml Leyova výrazu na tváři, raději zmlkl. „Doufám, že poslal někoho za nimi váš generál.“ zeptal se Ley.
„Ano, ihned někoho poslal.“ přikývl,
„Někoho?“ zopakoval Ley.
„Ano, Kvestorku Pelenu.“
„Fajn. Legionáři sjednej mi s vaším generálem schůzku.“
„Pan-“ chtěl začít legionář, ale Ley ho přerušil slovy, „Vím, že je pomlácený, ale tohle spěchá.“
„Pane.. já jsem legionář. Nezřizuji schůzky, navíc musím ještě sehnat Kvesora Regula. Hodnostáře Cola našli mrtvého v jedné z postranních uliček.“ oznámil legionář. Ley vytřeštil oči, „Cola, někdo zavraždil?“, legionář mlčky přikývl a poté se rozloučil s Leyem a odešel ze stanu. Ley se z těch informací musel posadit, dokonce už ani nevnímal, že jsi přítomna uvnitř stanu. „Zatracený Lucius.. zatracený Valeriové.. Calové..“ mumlal si pro sebe a zíral do země.

@SH: „Děkujů..“ usmála se Rangela a pohlédla na tebe, poté se opět otočila a ještě si očima prohlídla vlasy důstojnice a následně sáhla do brašny, „Dáš si svačinu?“ zeptala se a přitom vyndala zabalenou svačinu. Byl to kousek chleba, salám a kousek kozího sýru.

@Lord Rade: Odehnal si pomocníka, pokynul jsi, že jsi připravený a rozjel se proti svému protivníkovi. (3 padla) Úder si úspěšně ubránil, ale protivníka se ti srazit nepomohlo. Zasáhl jsi jeho štít a získal tak jeden bod. (padla 6 nikoliv 5) Pomocník na tebe mávl zdali má přinést dřevec a nebo má zůstat stát. Tvůj protivník sáhl po váčku s vodou a napil se, poté převzal dřevec a netrpělivě vyčkával.
Sytém čísel je následující. První číslo označuje obranu (pokud padne stejné číslo ubráníš úder), pokud nepadne neubráníš úder. Druhé číslo se týká útoku, pokud padne stejné číslo srazíš protivníka z koně. Pokud nepadne ani jedno z čísel (obrana ani útok) srazí protivník tebe z koně a vyhraje.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
„Těžko říct.. ale spíš asi ne.“ zamumlal knihovník když koukal pod stůl, „Ne nemám.. Thalmor to asi sebral, když raboval.“ pokrčil rameny, „Je mi líto.“

Tondulín
Převlékl jsi se do jeho zbroje a vrátil se legionářovo stanoviště. Zůstal jsi stát z kolbiště se opět ozval křik. Legionářova zbroj je nyní těžší než tvoje. „Seš připravenej?“ zvolal zespodu převlečený legionář. U vybavení legionáře byl ještě delší ozdobný luk a několik šípů. Jeden byl něčím zvláštní, měl jinou barvu a daleko těžší a větší špičku na té měl cosi uvázaného, ale celkově byl jinak dobře vyvážený.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.04.2015 19:39
 
Tondulin
"Snad zjistím pro koho je tenhle šíp určený." pomyslím si, seberu ho společně s lukem a kladně odpovím legionáři na jeho otázku.
 
BadWolf
Postupně si dělám poznámky co říkali, abych si to mohl zapamatovat, a když bude vyhlášen vítěz, tak se podívám kdo to je.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Bude v pořádku? Skoro se ani nepohnul, když jsme mu to vyndávali ..." řeknu trochu ustaraně, pak zvednu hlavu a podívám se jí do očí a zkusím jí poznat, pokud jí náhodou neznám z unoverzity. "Ano studuji tam, známe se? Jmenuji se Škorpias."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Ihned pokynu, že jsem připraven a nechám si stávající dřevec. Při jízdě znovu zavolám o požehnání Talose.
Číslo 5 a 5 (pokud se smějí vybírat stejná číslo pro obranu i útok. Jinak si vyberu místo druhého 4)
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Mopidu
"Je nějaký způsob jakým mohu pomoci?" složím si rudce za záda a narovnám se. "Jsem tu nová a strávila jsem v tomhle městě velikou část svého života. Přesto mě tu málokdo zná, takže myslím že bych byla schopna něčeho docílit." vážně se na Leya podívám "Co se dopisu týče, tak nemám tušení. Stojím zatím v neutrální pozici mezi všemi rody, klany a spolky, narazila jsem na ty osoby naprostou náhodou a opravdu nemám co dělat. Přihlásila jsem se tedy do turnaje, ale myslím že boj malé houžvičky by stejně nikoho nezajmal." usměju se.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter, a Lord Rade
@Škorpias: „Jo, bude v pořádku. Infekci jsme zamezili, takže teď je jen otázkou hodin kdy se zranění zacelí.“ řekla klidným tónem hlasu. Když sis jí prohlédl pozorněji skutečně ti přišla povědomá, jestli jsou tvé domněnky správné tak na Univerzitě končila v době kdy jsi ty chodil na univerzitu první rok. „Spíš neznáme. Nikdy jsme spolu nemluvili, já jsem na Univerzitě končila tentýž rok co jsi ty dokončoval svůj první. Vídali jsme se asi jen při obědě, snídani a nějakých těch společenských aktivitách. To byl tuším arcimágem ještě Elbert Sidrey.“ Na Scipiovi byla vidět rovněž úleva, když bosmerka oznámila, že je jeho synovec v pořádku.

@Vlk: Poodešel jsi od tribuny a prodral se skrz jásající dav. Spatřil jsi Nigidia jak rozčileně kráčí k tribuně směrem k Luciovi a dav tleská a vyvolává jméno vítěze, kterým není nikdo jiný než zdejší kapitán stráží.

@Aveline: Ley se při zmínce o tvé neutralitě usmál, ale nechal tě domluvit a poté až pravil, „Obávám se, že neutralita vám moc dlouho nevydrží. Už jen kvůli tomu co předvádí generál Lucius a jemu podobní. Zítřejší sněm hodně změní..“ poté se odmlčel, „Teď když je Cole mrtvý.. musím mluvit s generálem Arteriem.“ řekl náhle a poté vykročil ke svému štítu, přehodil jej přes záda a zkontroloval si pochvu se svým mečem, „Já už pro vás žádný úkol nemám, tohle je věc co si musím vyřešit sám, ale jestli mi chcete dělat společnost, každý meč se hodí.“ odpověděl směrem k tobě pak si asi uvědomil, že jsi přihlášená v turnaji, „Ajo.. ten váš turnaj.“

@SH: „Děkujů..“ usmála se Rangela a pohlédla na tebe, poté se opět otočila a ještě si očima prohlídla vlasy důstojnice a následně sáhla do brašny, „Dáš si svačinu?“ zeptala se a přitom vyndala zabalenou svačinu. Byl to kousek chleba, salám a kousek kozího sýru.

@Lord Rade: Rozjel jsi se proti svému protivníkovi. Během jízdy jsi zavolal o Talosovo požehnání, možná k tobě promluvil možná ti dal znamení, neboť tě tvůj protivník nedokázal zasáhnout aniž by nespadl z koně. (první hod 4 - obrana tudíž neprošla, druhý hod 5 - útok prošel) Když jsi dorazil k pomocníkům jeden z nich ti šel ihned osobně pogratulovat, stejně tak i všichni přítomní hlasitě volali a tleskali. Tvůj protivník jen rozčileně odkopl svoji přilbu a zamířil k tribuně. Císař a císařovna ti rovněž tleskali, i dvojice generálů tleskala.

Nyní bude následovat šerm, předání vítězných cen proběhne až na úplném konci turnaje.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
„Těžko říct.. ale spíš asi ne.“ zamumlal knihovník když koukal pod stůl, „Ne nemám.. Thalmor to asi sebral, když raboval.“ pokrčil rameny, „Je mi líto.“

Tondulín
„Fajn.. tak to hlavně neposer.“ odvětil ti legionář. Z kolbiště se ozval jásot nejspíš je již první disciplína turnaje u konce. Když jsi porovnával toulec rukou jsi přejel po jedné z kapes co byli ukryté v tóze. Vytáhl jsi zmačkaný papír, který po porovnání šel dokonce i přečíst.

Znění dopisu..


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist