Zadívám se na ni a pak promluvím a dám se do pochodu "Jak jste se vlastně dostali do Morrowindu. Je tu vidět vcelku málo Altmerů a jen málokterý tu chce žít."
"Ach tak," řeknu. "já to mám podobně. Rodiče mě prý kdysi našli poblíž vesnice Darnim Watch. Před sedmi lety jsme se sem odstěhovali za prací - od té doby jsem v cechu mágů jako pomocník... Vlastně," zasměju se. "si mě asi pomohla přidat se do cechu mágů."
BW
Vešel jsi dovnitř, Pelena se posadila na kámen a zeptala se "Tak, co chceš dělat? Možná jsem sebou přibalila i nějakou medovinku."
Whirt "Aha, tak to jsem ráda že jsem ti pomohla. Už je to jenom kousek." řekla, a ukázala na malí domek pod strání.
Škorpion
Přistoupil jsi k ní, a naklonil se na ni. Uviděl jsi že hýbe prsty. Pravděpodobně by jsi měl upozornit nějakého novice co má na starost ošetřovnu.
"Pěkné místo," usměju se. "Mám pocit, že jsem tě ve vesnici nezahlédl, trávíte hodně času tady v ústraní za vesnicí, nebo navštěvuješ vesnici za prací, či něčím podobným?"
hRDLA "Dobrá." řekl, a vyndal měšec a začal přepočítávat septimy. Mezitím na nádvoří doběhl udýchaný zvěd. A křikl "Míří sem!"
Whirt "Je to tu docela pěkné, nemáme žádné problémy s místními... až na pár výjimek. řekla, a otočila se na tebe "Do města jsem téměř nechodila, otec měl strach aby mi něco dumneři neudělali... i teď bude zřejmě rozčilený až tě přivedu."
Škorpion
Přiběhla k tobě bretonka a řekla "Asi bychom měli dojít pro bratra nebo arcimága. Doběhneš tam, já tu s ní počkám." řekla. A začala kouzlem kontrolovat Lauranu.
Len
Probudil jsi se, kolem tebe je rušno. Nějaký imperiál, a bretonka (Serana) postávají u vedlejšího lůžka a léčí jakou si altmerku.
hRDLA "Ne, to není... (vydechne), jsou to altmerové... obešli město a míří sem!" řekl zvěd. A Velmistr přikázal zavřít bránu, válečníci se začali připravovat na obranu chrámu.
Whirt
Dorazili jste až před domek, a Taria řekla "Dumner, a matka taky."
Škorpion "Budou u Arcimága." křikla na tebe bretonka. Doběhl jsi až k arcimágově pokoji a vtrhl dovnitř. Dremwus měl zrovna nohy na stole a svačil. Předním seděl Arterius cosi projednávali. Oba se zarazili když jsi tam vtrhl a divně se na tebe podívali. A Dremwus řekl "...hmm, dořešíme to pak." pak odložil jídlo, a podíval na tebe a vstal a řekl "To tě sakra neučili klepat!"
Len
Jsi v pořádku, zranění se ti budou sice ještě nějakou dobu hojit ale už tě nebudou omezovat.
"Abych se přiznal, tak jsem dunmery vždycky obdivoval - kombinace síly, odvahy a inteligence. Ale to tě asi nezajímá, co." řeknu s nadsázkou a zasměju se.
"Tak tedy... Na co čekáme? Je tu něco co bych měl ještě před tím, než vejdu vědět?"
hRDLA "Moc ne, uvidíme jestli to ubráníme... potíž je, že odtud nevede žádná tajná cesta... nebo aspoň nevíme.." řekla čepel co stála poblíž. Připravil jsi si štít a meč. Gor vytáhl sekeru.
Whirt "Otec bude hodně podezřívaví, bude mít asi dost otázek... a ještě jednou, dík." řekla, a vešla. A ukázala ti ať také vejdeš. Stál jsi na prahu když jsi uslyšel "Kde jsi byla? Víš jaký jsem o tebe měl strach?" Taria otci cosi odpověděla. Vešel jsi dovnitř, a její otec poměrně zvláštní chlapík seděl na staré židli zíral na tebe.
Len
Zeptal jsi se lečitelky co stála poblíž (Serany) a ta ti odpověděla "Jo, můžeš... ona se brzy probudí z bezvědomí, podobně jako ty jsi se dlouho probouzel... tak mě napadá víš vůbec kdo je teď novým arcimágem?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.