@Mike: Tak to se nedivím, že se ti to jeví jako vážný problém hodný diskuze
@4FAN: Tak pro zájemce, zde je můj druhý pokus. Opět nečekejte zázraky! Ale budu se časem pokoušet zlepšovat a snad se to jednou podaří dostat na jakous takous úroveň.
A ten speedart se dá snad i chápat jinak než vážně? ...
nagasadowcz - to chápu ... já jsem na svoji matku taky hrdá. Na Children of Bodom a na Manowarech se mnou už byla... a máme dalších pár plánů do budoucna
@PumpkinBoss: Mikeovi to odpusť, není zatím ve výtvarném umění natolik zběhlý, aby pochopil ony drobné nuance odlišující tvé výtvory od děl prostých amatérů. Jsi mistrem svého oboru a jak už jsem psal - drž se a pokračuj ve skvělé práci!
@MD: Gratuluju Se mnou byla zatím na mém prvním koncertu, když mě ještě do Prahy nechtěla pustit samotného A to byli tehdy Nightwish. Taky se jí líbili.
Upravil/a nagasadowcz dne 01.09.2013 11:52
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, na druhou stranu - třeba když jsem viděl, co za čmáranice maluje takovej Knížák (a jeho obrazy stojí staticíce), tak PumpkinBoss je oproti němu opravdu mistr...
Naga: Já ten program nikdy nepochopil moc
Avšak ta tvoje hudba my připomíná Soundtrack na Greed Black Border. Myslím Samplama né atmosférou dané hudby (ta v Greedu je temnější )
Greed
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Mett: Tys někdy s Magixem zkoušel pracovat? Já tomu taky teprve postupně přicházím na kloub Ten Greed je fajn, mám se co učit (ale to naštěstí vím)
Upravil/a nagasadowcz dne 01.09.2013 13:33
Naga: Mám to z Chip CD. No budu se na to muset ještě někdy kouknout a ty ty samply stahuješ či jsi si je zakoupil s tím programem???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Mett: Tak nezakoupil jsem zatím nic Přeci jen jsem netušil, do čeho vlastně jdu a skládám něco poprvé v životě a vůbec netuším, jestli z toho někdy něco bude. Kdyby jo, koupím si to (nebo třeba i něco lepšího), ale zatím do toho prachy vrážet nechci.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.