Jsem právě na FB stránce školního senátu mého bývalého gymplu viděl pěknou příhodu o dalším šikanování třídy o ročník pod náma za to, že si snad dovolili udělat něco pro školu a mít vlastní názor.
Tak jsem tam do komentáře napsal: "No a jelikož já už tam nestuduju, tak to řeknu upřímně. Lidé v čele nesnáší svobodnou vůli. A lidé, kteří nesnáší svobodnou vůli, jsou prostě ku*vy*." Do dne očekávám aspoň 10 likeů
*Tam jsem to samozřejmě necenzuroval.
Upravil/a nagasadowcz dne 31.08.2013 02:01
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jsem u tety... Prave jsme dokoukali super film, Solstorm (slunecni boure) a jdeme koukat na kral tanci. a rano jdu za dedou a v poledne do LTM, odpo mam jeste nejakou akci...
Tak to je v prd... akorát jsem dojel domů a táta mi dal rozvrh tyjo... ten poslední rok si teda fakt užiju, samý noví učitelé, jejichž předchozí zaměstnání byla velice různorodá: politruci, bachaři a tajný fízlové... ble. A do toho všeho máme opět právo... no to mě pos...
No, ale jel jsem štětí - LTM kus luxusně božím autem ... tak mám dobrou náladu.
PumpkinBoss napsal:
Tak jak jsem slíbil, tak jsem udělal :3
Nakreslil jsem MIKA !
MIKE !! !!
Hihi! Sám bych to neuměl lépe, takže musím říci, pěkná práce.
Jistě, děkuji .. Já si dal velice záležet takže se to opravdu povedlo :3
Skládám ti uznání, tvá díla jsou vskutku originální. Po shlédnutí koaly jsem se musel podívat na tvá další videa. Ovšem... Nemohl jsem se ubránit dojetí, když se ti při malování sluníčka rozlila barva a skončilo celé modré Ale pak jsi ukázal jaký jsi umělec a udělals z něj opět žluté. A ještě k tomu ta dobrovodná hudba! Ó Krása Jen tak dál.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
PumpkinBoss napsal:
Tak jak jsem slíbil, tak jsem udělal :3
Nakreslil jsem MIKA !
MIKE !! !!
Hihi! Sám bych to neuměl lépe, takže musím říci, pěkná práce.
Jistě, děkuji .. Já si dal velice záležet takže se to opravdu povedlo :3
Skládám ti uznání, tvá díla jsou vskutku originální. Po shlédnutí koaly jsem se musel podívat na tvá další videa. Ovšem... Nemohl jsem se ubránit dojetí, když se ti při malování sluníčka rozlila barva a skončilo celé modré Ale pak jsi ukázal jaký jsi umělec a udělals z něj opět žluté. A ještě k tomu ta dobrovodná hudba! Ó Krása Jen tak dál.
Ano, děkuji ti, jsem vskutku ohromen, že se vám má díla líbí a hudba je opravdu suprová, já vím :3
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.