Obleču se (na to bych málem zapomněl ), seberu své saky paky a jdu za ní.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW
Oblékl jsi se, a vzal si věci a vyrazil ven. Zahlédl jsi Calcelma a zbytek jak odhazují sníh, a snaží se prokopat až ke chrámu. Pelena se usmála a řekla "No, možná za třicet let se tam podíváme, pokud to půjde tímhle tempem."
Škorpion
Další hodinu máš ještě jednou runovou magii.
hRDLA
Vešli jste, do hostince a nenápadně se drželi u nich. A poslouchali je, oba khajiiti na sebe jen zírali. A pak vy vyměnili jaký si váčky podobné měšci, jeden z khajiitů odešel a druhý si objednal medovinu. A váček ukryl do kapsy.
Mopidu "Hmm... asi ne, nevím jestli je v něm cukřík." zazubil se khajiit. Alda řekl "Co je to cukřík?"
Norbi "Napadli ho, a město padlo. Jediná část města která se drž je Univerzity, brání ji Generál Scipio a Generál Garrus. To je vše co vím. O IC." řekl.
Zajdeme za tím, co mu to dal. Potichu: ,,Zdravím, nemohl jsem si nevšimnout, co jste si tu s vaším přítelem vyměňovali, nebojte, umím být diskrétní, za předpokladu že budete i vy." Poklepu si rukou na meč. ,,Mám takový pocit, že máme něco, co by vás mohlo zajímat."
BW "Nech jim jejich iluze, aspoň budeme mít klid." řekla, a pokračovala směrem pryč z táboru.
Škorpion
Vlezl jsi do učebny, Arterius ještě nedorazil. Všude byl bordel, obtloustlí novic tam mlátil pár noviců a hrál si s kouzly. ()
hRDLA
Khajiit se usměje a řekne "Jsem jedno ucho, poslouchám."
Mopidu
Ochutnala jsi to, zdá se že v tom je opravdu cukřík.
Norbi "To opravdu netuším, pokud hraběnka podlehne zraněním a poslední syn hraběte umře, bude to znamenat konec tohoto rodu na Kvatchském trůně. Pak už to bude řešit rada Říše."
BW
Šel jsi za ní, procházíte se kolem tábora. Kam chceš jít do lesa, nebo na louku ?
Škorpion
Sedl sis, a vyčkával. Po chvilce do třídy vstoupil Arterius, a podíval se na obtloustlého novice. Pomocí kouzla ho odtrhl od spolužáků a pak řekl "Budeš uklízet můj kabinet, pokud budeš pokračovat v tom co děláš!" novic, ztuhl. A když kouzlo pominulo, posadil se do lavice.
Mopidu "No, něco jo... chleba, a sýr." řekl, khajiit a vyndal kus sýru z váku který ležel vedle ohně. Ty jsi mezitím snědla koláč.
Norbi "Možná, mladý hrabě měl mnoho nepřátel, třeba jeho bývalá žena. Nebo jsem také slyšel že měl dost časté hádky s dvorním mágem."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.