Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ a BW
@Škorpias: "Politika je nezbytnou součástí našeho rodu. Kdyby jsi jednou stanul v jeho čele budeš se s ní umět vypořádat." odpověděl ti Scipio. "Ale do toho je času ještě dost. A i kdyby stále je tu Flavius, Sandor a další co mohou stanout v čele rodu až tu nebudu." dodal a poté ti pokynul, že jej máš následovat. Nejspíš tě zavede za Flaviem. Laurana tě naposled políbila, popřála ti štěstí a odebrala se na tribunu.

@Vlk: "Neboj to zvládneš. Jediný co je potřeba vědět jak udeřit a kdy. Za úder do štítu je jeden bod, za přilbu jsou dva a za sražení z koně tři. Nic těžkého." usmál se Belius. Koutkem oka jsi zahlédl Arteria v doprovodu nějaké hubené legionářky. Na tvář měl trošku zašpiněnou od krve, ale jinak vypadal téměř v pořádku. Za ním urychleně pospíchal nějaký legionář držíc jeho kladivo. Došli až k vám, Belius se usmál ihned povídá směrem k Arteriovi, "No nekecej.. ona tě fakt ukecala, jo?". Arterius se na něj podíval, ale nic mu neodpověděl ihned totiž promluvil k tobě, "Tady máš jednu amatérskou adeptku. Belius ti řekne víc, já se musím připravit na souboj." poté se otočil převzal od legionáře (Roye) kladivo. "Souboj?" podivil se Belius a na Seraně bylo ihned vidět, že má o svého bratra strach. "Natalius s Garrem mě vyzvali na souboj. Natalius zjevně kvůli Edwin a Garrus si chce kompenzovat odebrání jeho hodnosti." odpověděl mu pohotově a přitom si kontroloval kladivo, "Páni Arte.. souboj kvůli ženě, ty začínáš beliovat.. i když to asi ne, já souboj nikdy neměl. Mě u toho nikdy nenačapali." při posledních slovech se Belius šibalsky usmál. "Nech si ty své poznámky Belie." odpověděl mu Arterius "Řekl bych, že jsem se dočkal toho co jsem chtěl. Souboje s Garrem." pronesl Arterius. Serana mu chtěla nejspíš něco říct, ale nestihla to. "Hodně štěstí při turnaji." usmál se Arterius a zamířil ke kolbišti.

Tondulín
Prošel jsi kolem davu a v tvé těsné blízkosti prošel generál Arterius s doprovodem oné vražedkyně. Ihned za ním pospíchal legionář s kladivem a těsně za ním kráčel Garrus s Nataliem. K nim se však ihned vyřítil Lucius. Raději si se ihned zahleděl do tabulky s jmény, ale i tak jsi měl možnost poslechnout si rozhovor. "Co tě to u devítky napadlo?!" zvolal na Garra Lucius. Garrus se usmál, "Ukončím dnes to co se ty snažíš už pár desítek let.". Lucius vypadal zděšeně, ale snažil se to nedávat moc znát. "Ukončíš?! Copak jsi se zbláznil? To si sakra fakt tak naivně myslíš, že ho dokážeš porazit?" zvolal opět Lucius, "Otče, pomstím svého bratra. Dokáži ho porazit." odpověděl mu Garrus, Natalius si jejich rozhovoru nevšímal. "Nebuď naivní. Odstup dokud je šance, nechci ztratit i posledního potomka! Arteria nedokážeš porazit, ty ani Natalius ani když na něj půjdete oba." řekl v rychlosti Lucius, "Zničíme jej pěkně politiky, né na bitevním poli." pokračoval. "NE! Dnes to skončí. Arterius zemře, pomstím svého bratra a dokončím tvoje snažení." zvolal Garrus a poté odkráčel. Natalius se podíval na Lucia, "Nebojte. Otrávené ostří mého meče to jistí. Nejsem hlupák, abych kráčel proti Arteriovi jen s obyčejným mečem." ušklíbl se a poté poplácal Lucia na rameni. "Naše dohoda stále platí." oznámil mu Lucius a poté se odebral na tribunu. Natalius zamířil za Garrem ke kolbišti, Arterius tam měl i se svým kladivem namířeno taktéž.
(tabulku ti pošlu na chatu)

hRDLA
"Protože dnes je svatba, turnaj a hodně lidí chce pokoje právě v našem hostinci. Takže jestli chcete mít jistotu, že budete mít večer kam ulehnout neváhejte." odpověděl ti hostinský a pokračoval ve své činnosti.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"Tady vás nikdo nepozná, že k legii nepatříte. Obzvlášť když budete následovat generála." poznamenal generál, když jste vylezli po schodišti nahoru až do kasáren, stráže na vás ihned upřeli svůj zrak a poté si opět všímali svého. Vyšli jste ven, ihned jsi ucítila příjemné denní světlo a čerství vzduch. "Svěřím vás do rukou Vlka.. on už si s vámi poradí." řekl cestou generál a poté se na dlouhou dobu odmlčel. Promluvil až při příchodu k turnajovému stanu. V dálce jsi spatřila Belia v přítomnosti nějakého staršího imperiála (odhadem mu mohlo být něco málo kolem 30 let, ale rozhodně byl starší jak generál) a nějaké bretonské ženy v honosných šatech. Právě k nim jste zamířili.
(více již BWho tah)

SuperHunter
Všiml sis, že dav se společně s novomanžely odebral k místu kde se má pořádat turnaj. Rangla taktéž vypadala jako by se chtěla jít na onen turnaj podívat.

Leneren
Zachoval jsi chladnou tvář a zamířil za Amragorem. Vešli jste do budovy a následně pokračovali po schodišti do místnosti co vypadalo jako velitelství. "Slušný sbírka." poznamenal Tribun, když si prohlížel knihovnu Thalmorského velitele. Jeho mrtvé tělo leželo nejspíš kdesi mezi ostatními a nebo stihl uprchnout. "To ano." přikývl Amragor a poté se opřel o stolek s mapou. Na mapě byli označeny důležité body pro Thalmor. Všiml sis, že jeden je zabodnut i v Chorrolu. Tvém domovu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.02.2015 14:40
 
BadWolf
Zadívám se na legionářku zamyšleným výrazem.
"Adeptku, hmm? Copak, Belie?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Budu se za Lauranou chvilku dívat a pak se odeberu teoreticky zatím Flaviem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Půjdeme se podívat na ten turnaj ?" zeptám se zvědavě Rangely.
 
Mopidu
"Těší mě!" zasalutuju Vlkovi "Aveline Rivalle, amatér tělem i duší se hlásí!"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Zareaguju na rekrutku: "Ha! Tomu říkám správnej přístup!" *podám ruku* "Curalias 'Vlk' Vihner, PROFESIONÁLNÍ amatér duší, profesionál tělem!" *perverzní bro-mrknutí*
A čekám jak odpoví Belius.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Usměju se pod vousy a zamířím si popovídat s Luciem. "Zdravím, koukám že zabíjet se začne už dnes." Usměju se. "Myslel jsem že máte svého syna rád, ale právě si vykopal vlastní hrob."
 
Leneren
Počkám dokud neřeknou co říct musí
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter a Tondulín
@Škorpias: Chvilku jsi ještě Lauranu pozoroval jak usedá na tribunu a poté se rozhlíží po okolí. Scipio tě poté zavedl k Flaviovi, zrovna si oblékl těžké plátnové brnění. "Meh.. v tomhle bych bojovat nemohl." povzdech si a přitom se podíval směrem k vám, "Škorpiasi.. v jakých disciplínách bojuješ?" zeptal se. Stan vašeho rodu je poměrně malý, ale na ukrytí výzbroje a převléknutí vám bohatě vystačí.
"U devítky? Co se to tam sakra děje." zvolal náhle Scipio když zpozoroval jak Arterius, Garrus a Natalius stojí rozestoupení po kolbišti.

@Vlk a Aveline: Belius ihned odpověděl Vlkovi na jeho otázku, "Oddělala dva legionáře přitom když se pokoušela ukrást zbroj legie. Zlodějka je to úspěšná, ale vražedkyně ne, protože se jí nepovedlo v klidu zmizet." poté se odmlčel a podíval se na Aveline, "Takový pěkný hlášení jsem o vás podal a teď si to už nikdo nebude moct přečíst." usmál se, poté se podíval na Seranu a položil jí ruku na rameno. "Buď v klidu. Tvůj bratr vyhraje." řekl jí. "Jak si tím můžeš být tak jistý? Dva proti jednomu to není férový souboj!" řekla smutně, "Dokud bude mít Art svoje kladivo tak se mu nikdo nemůže rovnat, to si pamatuj." pokračoval v uklidňování Belius, "Navíc Natalius neumí moc dobře bojovat a Garrus bude zbrklí, protože je poháněn pomstou a hněvem." dodal.
(je možná volná komunikace mezi hráči i mezi NPC - Seranou, Beliem)

@Aedan: "Arterius mě připravil už o jednoho syna o druhého mě nepřipraví! To si pamatuj." zvolal rázně Lucius. Poté rozčilený odkráčel na tribunu, neměl zájem se s tebou jakkoliv bavit. Všiml sis, že Natalius a Garrus už vkročili do kolbiště. Arterius sáhl do své brašny a vytáhl větší flašku, která měla symbol Zlatopalcovi medoviny. Pořádně se napil a následně se podíval na svoje kladivo a usmál se. Poté vykročil na kolbiště.

@SH: Rangela souhlasila. Odebrali jste se proto ihned k místu kde se měl konat turnaj. Zrovna začínal nějaký první zápas. Když jste přišli blíž zjistili jste, že turnaj ještě nezačal. Zápas, který zrovna probíhá je údajně souboj na život a na smrt.

@Souboj (mohou přečíst všichni přítomní hráči - není psát z pohledu hráčů, ale z pohledu zúčastněných):
Souboj!


hRDLA
"Protože dnes je svatba, turnaj a hodně lidí chce pokoje právě v našem hostinci. Takže jestli chcete mít jistotu, že budete mít večer kam ulehnout neváhejte." odpověděl ti hostinský a pokračoval ve své činnosti.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
"Chtěl bych, aby jste převzal velení nad pevností. Generál Osmé legie jistě nic namítat nebude obzvlášť když jste hrabě Chorrolu a pevnost se nachází právě na jeho území." řekl Amragor, "Samozřejmě můžeme přidělit pevnost někomu jinému pokud odmítnete."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.02.2015 23:21
 
BadWolf
Otočím se za Seranou "Jo, to má pravdu. Jednou mě Arterius tím svým kladivem málem zabil, vlastně nás všechny, a to mířil jenom na nepřítele.
A samozřejmě" usměju se "je to dobrej bojovník i bez kladiva."

Pak se otočím na Aveline
"Zloděj co vraždí? Se moc často nevidí! Motiv?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Asi na vše ... předpokládám ... nic jsem si nevybíral." pokrčím rameny.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Sákra, měli jsme vybrat peníze na sázky než se tohle všechno semlelo, z toho by koukal balík."

otočím se na vlka "Peníze, hoka musí jíst"

Upravil/a Mopidu dne 02.02.2015 11:21
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Leneren
"Zajímavé, můžu vědět proč zrovna mě? Ikdyž jsem hrabě, pořád jsou zde mnohem schopnější muži, jenž by v této pozici obstáli lépe." Potom půjdu a rozhlédnu se po knihovně. Kvůli takové sbírce by tu stálo za to zůstat
 
hRDLA
,,No mě se nezdá že by tu dnes bylo nějak extra narváno," pronesu.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Tondulin
Připojím se k Luciovi a Nigidiovi na tribuně. "Já vám to říkal generále, měl jste to zastavit dokud jste mohl. Teď se kvůli tomu chystám udělat pěknou pitomost, ale ocenil bych kdybyste zajistili, aby mě ty šašci z vedlejší tribuny neotravovali. Však víte jak to myslím."Usměju se a seskočím z tribuny. "Tak je to tady, dnes nebo nikdy." řeknu si pro sebe, vyndám svůj meč, párkrát naprázdno promáchnu na rozcvičení a půjdu směrem k Arteriovi.
Upravil/a Tondulin dne 02.02.2015 19:34
 
SuperHunter
Budu se zapálením sledovat souboj.
 
Aurelius
ScorpionCZ, Mopidu, BW, SuperHunter a Tondulín
@Škorpias: (více viz. souboj)

@Vlk a Aveline: Vlkova slova Seranu troch uklidnili. "Balík by to byl, protože Arteria má málokdo rád." zasmál se Belius, "Takže bychom byli po jeho výhře boháči." dodal. (více viz. souboj)
(je možná volná komunikace mezi hráči i mezi NPC - Seranou, Beliem)

@Aedan: Lucius se na tebe podíval a poté přikývl. "Nigidie, dej signál legionářům u bran." přikázal Nigidiovi ten kývl a předal rozkaz jednomu z Luciových legionářů, který se urychleně rozeběhl k bráně. (více viz. souboj)

@SH: (více viz. souboj)

@Souboj (mohou přečíst všichni přítomní hráči - není psát z pohledu hráčů, ale z pohledu zúčastněných):
Souboj!


hRDLA
"Protože za pár minut začíná turnaj, přece tu nebudou lidi vysedávat když můžou jít sledovat turnaj." odpověděl ti hostinský.

Sarako
(tah v PM)

Leneren
Mezitím co sis prohlížel knihovnu, která byla vskutku zajímavá a bohatá na unikátní kousky knih ti Amragor odpověděl na otázku, "Protože jste jeden z Kvestorů a jsem si jist, že by jste se na tuto pozici hodil, ale pokud nechcete můžu ji předat někomu jinému."

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Dál mluvím s Aveline
"No jo, ale proč si je zabila? Mohla si se vzdát nebo se pokusit utéct."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"nah, něco mi cvaklo v hlavě, nechci o tom moc mluvit. Co mě trápí víc je, že chtěli moji popravu odložit aby svatebčanům nekazila chuť k jídlu a pak se tu odehraje tohle a ani k tomu nedaj občerstvení"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Leneren
"Ne v pořádku, rád budu tuto pozici zastávat, třebaže nemohu slíbit, že v této pozici zůstanu zrovna nejdéle, každopádně teď, nejspíš bych se měl zůčastnit jednání v Imperial City. Rád bych věděl kdy bych mohl vyrazit" pokud mě po tomto propustí půjdu se porozhlédnout po tělech elfů, pokud už jim byly vysvlečeny zbroje a zbraně tak je najdu a získám jednu elfskou dýku. Ideálně od nějákého důstojníka
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5708 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12731 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7513 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7559 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist