"Dobře... Calcemo určitě bude mít nějakou práci. Ale jestli chceš, můžu zůstat s tebou."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW "Tak, co chceš dělat?" řekla, a uklidila prázdnou láhev od vína.
Škorpion "Jakou ohnivou kouli? To ti řekl ten novic támhle vzadu, neposlouchej ho. Vysvětloval jsem runové kouzlo které jsi dal do té své runy, máš ji ještě?" řekl Arterius, a pak prohledal skříň a vyndal několik run.
hRDLA "No, záleží na tobě... víš že já toho moc nenamluvím, já raději mlátím hlava nehlava." řekne Gor, a uchechtne se.
Mopidu
Dorazila jsi před město, město bylo obehnáno dřevěnou palisádou. Několik stráží stálo o brány, a cosi řešili s altmery. Kolem vesnice bylo mnoho karavan...
Norbi "Opravdu, slyšel jste to co se stalo v Imperial City? Pokud přežil, bude to velk štěstí."
"Tak obecně, já jsem docela netrpělivý člověk, takže bych chtěl nějakou akci, ale jinak... Můžeme dělat cokoli."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,No mě nic neprovedlo, takže pokud to bude na mě, tak se na něj vysereme. Hlavně se musíme zbavit tý skumy a toho cukru, než to u nás někdo najde. Ty kočičáci toho měli dost."
Škorpion
Použil jsi kouzlo, novicové zajásali a Arterius je seřval. Pak řekl "Výborně, každému jsem rozdal runový kámen, do příští hodiny si připravte nějaké kouzlo které do ní budete chtít uzavřít... a tímto ukončuji dnešní hodinu." řekl, a odešel pryč.
hRDLA
Nikdo vás neposlouchá, Gor chvilku přemýšlel a pak řekl "Možná bychom se mohly poptat nějakých místních, myslím tím cukrožroutů, ty cukřík nikdy neodmítnou."
Mopidu "Jo, máme." řekl, khajiit a podal ti koláč.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.