Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
,,hmm ... nemáš hlad ? já osobně docela jo ... nezajdeme na snídani ?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Zajdu si pro něco k jídlu co si můžu sníst ve stoje
 
hRDLA
Mávnutím ruky je pozdravím a otočím se zpět na Gora. ,,Doufám, že se tvé rodině nic nestalo, slyšel jsem nějaké špatné zprávy ohledně evakuace... Tady to také nebylo vůbec jednoduché, ale nakonec jsem zabili Ancana a zastavili útok na město."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
"Mohli bychom se dojít najíst, jenom uložím Merril." řekla Laurana a zamířila do ložnice, po chvilce byla zpět. Stála u dveří a povídá "Můžeme jít."

Mopidu
Alda zamířil ke stolu kde seděli dva novicové, u většiny stolů seděli novicové sem tam nějaký legionář. Mezitím jsi přišla k pultu a řekla novicce co si přeješ, na chvilku odešla a pak ti podala dva croissanty. K pultu přišel i Thorus, kterého ale obsluhoval nějaký dumnerský novic, po chvilce si stoupl ke zdi a začal jíst. Vrátila jsi se k Aldovi a posadila se. Novicové dojídali snídani a bavili se o škole a učitelích (Chceš tomu věnovat pozornost?).

Breza77
Zamířil jsi k pultu, mladá novicka zrovna obsluhovala Ra´Jaazu. Chvilku jsi počkal a přišel tě obsloužit dumnerský novic, požádal jsi ho o jídlo. Novic se otočil, otevřel skříň sáhl po chlebu a salámu. Otočil se na tebe a podal ti talíř se salámem a chlebem, do druhé ruky ti dal kus sýra.

BW
"Garrus je kretén, pochybuji že to dotáhne daleko... zůstane kvestorem nadosmrti." poznamenal starý Imperiál, Aenar se usmál od ucha k uchu a povídá ti "Hele, viděl jsi tu bretonskou assasínku?", Marsus se ohlédl a potichu řekl "Hele, Důstojník Natalis má uši všude.."

hRDLA
"Rodina žije, naštěstí.. ale byl to masakr, celou cestu jsme postupovali opatrně. Sice jsme narazili na několik altmerů, ale ty nedělali problémy pobili jsme je aniž by stihli vytáhnout zbraně. Všechno to nastalo až u chodby.." řekl Gor, poklesl hlase. A napil se medoviny, kterou měl položenou na stole a pokračoval "Došli jsme k té zřícenině.. a pak to začalo, z okolních zřícenin se na nás rozeběhli altmeři. Většinu z nás zasáhli luky, byl to rychlej a dobře proplánovanej útok, někdo jim o tom musel říct.. Když už se zdálo, že tam všichni zařveme přijeli jezdci. Myslel jsem, že je bue zajímat že tam jsou normální lidi, ale ono ne. Vtrhli tam jak zběsilí.. byl to masakr, podařilo se mi dostat rodinu do bezpečí. Pár dalších taky uniklo, ale většině se to bohužel nepovedlo.. ale to jsi asi nechtěl slyšet." podal ti flašku medoviny a naznačil ať se napiješ, potom se rozhlédl a povídá "Tak, rodina je v bezpečí. Ale ušáků je stále dost co? Nepodnikneme nějakou akci?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
Zakroutím hlavou, že nechci. ,,No v noci se nějaký oddíl dostal do univerzity, ale to bylo spíše náhodou, jsou moc rozprostření, dezorientovaní a bez vedení. Já spíš přemýšlel, že bych odsud vypadl, už mě ta válka pěkně unavuje, nikam to nevede a ta politika legie? To je slušný svinstvo..."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
,,dobře (usměju se a vyrazíme do jídelny)"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Nejspíš zaplatim za jídlo a začnu jíst. Jestli se okolo nic neděje tak se jen najim a půjdu čekat zpět k velitelskému stanu
 
Mopidu
Jsem jedno ucho, třeba se i zapojím
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
"Bretonská assassínka? Pokračuj..." [RAPE FACE]
(já vím, slíbil jsem že s tím už skončím, ale když to nejde GrinGrin)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Scorpioncz
Vyrazili jste ven z kabinetu, Laurana zamkla a potom povídá "Myslíš, že Scipio ještě nic neví? Nebo mu to Arterius řekl, no.. i když Arterius včera chvilkami sotva stál, takže pohybuji že mu to oznámil." usmála se, pomalu jste sešli ze schodů do nižšího patra a zamířili do jídelny, vstoupili jste. Uviděli jste téměř plnou jídelnou, u profesorského stolu seděl arcimág, Mirabelle a Selena. U ostatních stolů seděli novicové a legionáři v rohu seděl Zarath s Gorem, také jsi zahlédl Ra´Jaazu s malým altmerem a kousek od pultu stál nějaký nordský válečník.

Mopidu
Tlustší novic začal "To zas dneska bude vopruz, poslouchat Dremwusovi keci celou hodinu..", druhý novic se uchechtl a řekl "Lepší než se učit. A navíc pokud vím tak ty budeš v Ledohradu ne? Takže ho stejně neuvidíš.". "Jasně, že jsem v Ledohradu. Přeci nezůstanu tady, když mám možnost dostat se do světa. A navíc žádnej Dremwus, žádný testy akorát si říkám že ta stará ropucha asi furt ještě učí co?" řekl tlustší novic, "Jistě, takže se na dívčí kolej nedostaneš.." řekl druhý novic a začal se smát. "Sakra!!" křikl tlustší novic a praštil hlavou o stůl. "Noo.. aspoň mě tam profesoři neznají až ta tu ropuchu a hlavně nemusím dělat ten trest." řekl tlustší novic, když zvedl hlavu zajiskřilo mu v očích a začal se šklebit. "Jakej trest?" vyzvídal druhý novic. "Ále, během základů runové magie jsem si hrát s runou. A ona tak trochu explodovala.. no trochu víc, ke vší smůle se to stalo zrovna u tabule takže jsem krapet osmahl Arteria.. no trochu víc. A on mi řekl, že mám 1000x napsat 'Během vyučování nebudu dělat hlouposti, budu dodržovat bezpečnost a tím neohrozím svoje spolužáky.' jenže Arterius zůstává tady, takže trest psát nemusím." řekl tlustší novic, druhý novic se začal smát "Hele, nechci ti kazit radost.. ale Arterius učí v Ledohradu, jen v sobotu a neděli takže máš čas.", "COŽE?! Tak to jsem v..." potom si všiml že je u stolu sedí Alda a raději to nedořekl. A sklesle pokračoval "No, jak mám teď sakra udělat ten trest?"

Breza77
Kolem se nic moc neděje, do jídelny přišel imperiál s altmerkou. Když jsi dojedl zamířil jsi pryč z jídelny, prošel jsi Velkým sálem a pokračoval jsi k velitelskému stanu. Ještě zbývá několik minut než projednávání začne, legáti a kvestoři se začali pomalu scházet ve stanu.

BW
"No, určitě jsi ji viděl ne? Edwin se jmenuje, je nebezpečná a krásná zároveň a ještě, když jí vidíš v té těsné zbroji.. a ještě ke všemu ten zadek..." začal Aenar, Marsus ho přerušil slovy "Jo, ale hrábneš na ní a Natalis tě zabije."

hRDLA
"Legie byla vždycky vadná, ale najde se pár dobrých legionářů co mají rozum. Jenže jich moc není. Hele a ono je prej nějaký projednávání v táboře legie co je před univerzitou prej tam řeší situaci.. třeba by ses tam dozvěděl něco o Hammerfellu." řekl Gor.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
"Vyrob si razítko a 1000x to natiskni" pokrčím rameny a zasměju se
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
,,tak ke komu si přisedneme ? ... nebo si někam sedni a já ti přinesu snídani (usměju se)"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Chvíli počkám u stanu a kdyžtak se pokusim vejít.
 
hRDLA
,,Upřímně si nejsem vůbec jistý, jestli chci vědět, co se tam děje, myslím, že se raději pořádně nasnídám." porozhlédnu se po nějakém jídle.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
"Můžeme si jít sednout do kabinetu, bude tam nádherný klid." navrhla Laurana, mezitím jsi přistoupil k pultu, novicka se na tebe usmála a zeptala se "Co to bude?"

Mopidu
"To bohužel vyrobit neumím..." řekl smutně, pak se rozhlédl a zvesela povídá "Ale není na snídani, takže tady asi není.". Druhý novic mu povídá "Je tu, dneska bude rozloučení s profesorama co zde učili a zemřeli při obraně města. Většina z nich byly jeho přátelé, takže si to určitě nenechá jít.". "Hmm.. takže buď šel zničit ten palcát co mu dal Scipio a nebo je někde s Legátkou." řekl tlustší novic. Druhý novic povídá "No, to je jedno. Hele, tak přemýšlím že možná taky půjdu dočasně do Ledohradu.", tlustší novic povídá "Výborně, je tam větší sranda. Akorát je to rozdělený na dívčí kolej a klučičí kolej a to je na prd. Tady takové kraviny nejsou."

Breza77
Chvilku jsi počkal a pak jsi vešel, uvnitř stranu byl podlouhlí stůl s mapami, po stranách byly postele Generálů. Po obvodu stolu stáli Kvestoři, legáti. Nejblíž k tobě byla redguardská legátka vedle ní stál bosmerský kvestor, Legát Vici a Legát Tullius. Naproti nim stál u stolu Generálové, Generál Garrus a Scipio. Nervózně pochodoval ze strany na stranu starší muž, který měl na sobě togu. Poznal jsi, že se jedná o prefekta, ale jeho jméno neznáš. Generál Scipio se na tebe podíval a povídá "Zdá se, že už jsme všichni. Můžeme začít.", Generál Garrus si prohlédl přítomné a pak rázně řekl "Legátka Rikke chybí!". Prefekt se podíval na Scipia, Scipio klidným hlasem řekl "Legátka Rikke se nebude účastnit, myslím že bychom měli začít, tlačí nás čas."

"Takže, Hammerfall." řekl Garrus, redguarská legátka vystoupila z řady a povídá "Generál Deciamus se připojí k rozhodující bitvě, jednotky Altmerů jsou zatím v Hammerfellu oslabené, Legát Fasendil a Zethir mají oblasti pod kontrolou.". "To pochybuji." zamumlal si Garrus. "Máte snad nějaký problém, Generále?" zeptal se Prefekt. "Zethir je dezertér, který sotva udrží meč v ruce. To že stojí v čele žoldáků, jen dokazuje to, že Hammerfellští žoldáci jsou zoufalejší než kdy před tím.". "Znal jste ho Generále?" zeptala se Legátka, "Ano, sloužil v mé legii. Dezertoval, sotva přežil výcvik.", "Mohli bychom pokračovat?" řekl Prefekt, "Ano, mohli. Pokud nemá Legátka nějaké další zbytečné dotazy." řekl naštvaně Garrus.
(Pokud se chceš k situaci nějak vyjádřit můžeš, pokud ne. Tak nic nepiš.)

hRDLA
Gor kývl, vstal jsi a zamířil k pultu. Zrovna tam postával Škorpion s Lauranou, které obsluhovala nějaká novicka. Chvilku jsi počkal a přišel tě obsloužit novic, "Co si budete přát?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
Dojím a jdu s Aldou pryč
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
(mají tam nějaký seznam nebo tak něco , kde bych se mohl juknout co tam mají ? Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Kdo by mu měl za zlí že odešel z Legie když mu velel Tenhle" POMYSLÍM SI a budu poslouchat dál
Upravil/a Breza77 dne 17.06.2013 17:36
 
hRDLA
,,Zdravím, něco kde je maso."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
Scorpioncz
Podíval jsi se na seznam, který byl vylepen na zdi vedle pultu.

Dušené hovězí maso
Grilovaná kuřecí prsíčka
Vařené hovězí

Rajská polévka
Zeleninová polévka


Mopidu
Dojedla jsi a byla na odchodu novic ti ještě povídá "Přijďte se podívat na rozloučení s padlími profesory z Univerzity, bude pořádná hostina na jejich počest.. teda aspoň se to říká, Arcimág to zahájí řečí v 10:00 v takové té velké učebně co je vedle příbytku arcimága.", potom jsi s Aldou pokračoval pryč z Univerzity, vyšla jsi ven. Slunce příjemně hřálo, zdá se že bude opravdu pěkně. Tři novici táhli lehátko na kterém leželo Ancanovo tělo směrem k Univerzitě, Legionáři v táboře se připravovali. Brousili si meče a opravovali zbroje jak jen dokázali.

Breza77
"Elsweyr." řekl Prefekt. Generál Scipio povídá "Veškeré tajné mise, který měli tajně napadat a likvidovat vojska Altmerů a tím se snažit postupně převzít Elsweyr do rukou nebo ho ale..", Generál Garrus ho přerušil slovy "Tato mise, celí tento plán byl předem odsouzený k neúspěchu.", "S vaším dovolením mise v Elsweyru probíhala výborně dokud.." promluvil bosmerský kvestor, Garrus ho ale rázně zastavil slovy "Váš problém, že to nevyšlo. Né, můj!". "Myslím že bychom měli pokračovat." řekl Prefekt, Scipio přistoupil k mapě a povídá "Císař volá veškeré legie co zůstali v Cyrodiilu, aby se připojili k rozhodujícímu útoku.", "A tady je plán." řekl Generál Garrus, přistoupil k mapě a povídá "Moje legie zůstane v tomto bodě. Altmeři zde přijdou o veškeré výhody, kousek dál je stará věž, použijeme ji jako signál. Který přivolá Legii Generála Scipia, ten napadne Altmery zezadu a ze stran.. veškeré detaily projednáme až na místě.", Legát Vici vykulil oči a povídá "Zbláznil jste se? Každý altmerský válečník má magické dovednosti, na takovémhle otevřeném místě se vůbec neudržíte. Zavalí vás salvou ohnivých koulí a z vaší legie toho moc nezbude.", "Moje legie, moje zodpovědnost! Tady je můj plán, plán vyjde pokud se něco nepokazí, pokud to tady Generál Scipio nepokazí!" křikl naštvaně Garrus, "Generále, myslím že Císař má vlastní plán." řekl Prefekt, "Můj plán vyjde nebojte se, Císařova vojska dokončí vše co začneme. Své legii budu osobně velet, po boku chci vás Legáte Vici a vás Kvestore." řekl Garrus. Scipio jen nechápavě kroutil hlavou.
(Pokud se chceš k situaci nějak vyjádřit můžeš, pokud ne. Tak nic nepiš.)

hRDLA
"S masem máme jen dušené hovězí maso, grilovaná kuřecí prsíčka, vařené hovězí." řekl novic.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist