"Ale já všechno co mám životně potřebuju, jsou to věci pro přežití.....a s tím kabátem vypadám cool. Nemůžem se dohodnout že ti podrbu záda tam kde si nedošáhneš a ty mě za to provedeš?"
Škorp:
"Trápí mě jeden imbecil co velí bandě popelnicových superhrdinů a proto si myslí že je někdo důležitej! A navíc si hraje na psychiatra! Vidíte? Vidíte?! Už mi naskakuje žilka!"
Ukáže na žilku prstem a otočí se dokola aby to viděli všichni v místnosti.
Mopi:
"Jenže já se dokážu podrbat všude... Víš, co kdybys mi sehnala hovno? Pravý nefalšovaný veganský biohovno. I když... když je to ze zvířat, je to veganský? Čert aby se v těch debilech vyznal, co? Jediný o co jim jde je sebevražda zeleným jídlem. No tak nemusí být veganský, stačí vegetariánský."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Řeknu profesionálním hlasem "Uklidněte se ... pokud vím tak by jste se neměl rozčilovat, nedělá vám to dobře na srdce, takže si sedněme a rozumě si promluvme."
Škorp:
"Odveďte ho do žaláře!!" Chopí se tě dva muži a začnou tě vléct do žaláře.
Mopi:
"No, vzhledem k tomu že jsi kytka, a živíš se vodou, která je bio, takže si biokytka, takže by stačilo ho vysrat, ne?"
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorp:
Dozorce se ozve:
"No Plo Sho To Plo Sho So Plo To Vo Blo."
Zavřeli tě do cely, máš tu toaletu, telku, PlayStation 2 (YEEEAH!) a postel a stůl. Není tu okno, dveře jsou z plexiskla a laserových mříží.
Mopi:
Fajn. Vykálila ses (To zní tak divně ) a dala si hovno Fredovi.
"Fajn, budem se muset proplížit do starostova domu. Takže si nejprv najmem prostituku aby odlákala stráže, pak přelezeme zeď a šup do zahrady. Dál nevím, dál jsem nechčil. Holt budeme improvizovat. Vem si všechno co myslíš že budeš potřebovat, kdyžtak ti nějaký prašulky dám a slevu k Derfovi do krámu taky mám."
Mopi:
"Ok, máš možnost vybrat prostitku kterou tam pošleme."
Google povolen Zajímalo by mě jakej obrázek uvidím BTW, JB se taky počítá ;D
Škorp:
"Ty si zničil PSko 2! Nezasluhuješ žít, hříšníku!!!!"
Začnou se ozývat dunivé kroky...
Mopi:
"Ok, to je snad ovládá. Teď vylez na střechu!"
Evidentně neví že umíš lítat
Mopi:
"Oh, krutě!
A neboj, pod kabát jsem ti nekoukal..." Fred si odkašlal "Ehm, hned tam vyšplhám za tebou. Zkus to tam zatím proslídit!"
Škorp:
"Jak si mohl zničit PLAYSTATION 2! Jak si dovoluješ žít! Tu ve vězení ztrpíme všechny zločiny, ti moderní vězni ztrpí už i pedofilii a zabití dětských brokolicí, i když to konzervativci pořád nesnesou, ale NIKDO, NIKDO NENIČÍ PS2!!"
Kroky jsou pořád blíž.
Tondulín:
[UPDATE]
Zrovna tě (zase) eSeSáci ošklivě zbili a hodili do kouta kde spíš. Máš děsněj hlad a nezbylo ti žádný jídlo...
Whirt:
Nevěříš tomu, ale je to tak, fakt ti dala kopačky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.