Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
Hrozba I. • Hrozba II. • Hrozba III. • Element • (neznámé)


ScorpionCZ, BW a Tondulín
@Vlk: Postavil jsi se naproti Seraně. Pár metrů za tebou stál Škorpiasův otec. Škorpias se postavil vedle tebe a vyčkával na příchod své nastávající.
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

@Škorpias: Postavil jsi se k oltáři, poblíž tebe stojí tvůj svědek - Vlk (BW) a několik metrů za ním stojí tvůj otec a další přítomní. Pozorně sis během čekání prohlédl císařovnu a císaře. Císařovna vypadala poměrně mladě na to kolik se proslýchá, že jí je. Měla na sobě honosné císařské šaty a vlasy měla zdobené korunkou. Stejně tak i císař byl oblečen do honosných šatů s pláštěm a na hlavě měl malou korunku.
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

@Aedan: "Nápodobně." usmála se Mirabelle, "Škorpias mě pozval a tak jsem přeci nemohla odmítnout. Volno mi Arterius taky kupodivu bez problémů dal.. tak jsem tu." dodala s úsměvem a zařadila se vedle tebe.
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

@Všichni: Náhle se otevřeli dveře. Do chrámu vešla nevěsta s doprovodem, kterým byl Scipio - její strýc a nejbližší příbuzný. Laurana byla oblečena do bílého honosného roucha. Postavila se k Seraně a Scipio se podíval směrem k Škorpiasovi a zařadil se na své místo. Kněz se podíval na všechny přítomné a poté pozvedl knihu. "Drazí svatebčané, příbuzní, známí a přátelé. Dnes jsme zde stanuli před zraky Devítky a především před zrakem bohyně Mary, abychom spojili dva milující lidi ve svazek manželský." začal a přitom se postupně díval po chrámu a jeho zrak při posledních slovech zůstal u ženicha. "Bohyně Mara nás učí milovat a ukazuje nám, že i v takto temných časech existuje něco mocnějšího než je zrada, nenávist, sobeckost a mnoho dalších temných a smutných věcí, který ničí naše životy. Tím mocným je láska. Láska, která dokáže překonat všechny ztráty a utvořit jaké si pouto mezi dvěma lidmi. Nyní jsme zde, abychom tyto životy spojili. Dohodli jste se, že příjmení jež budete v manželství používat bude převzatu z rodu manželky - Vici. Važený Škorpiasi Threvithiane berete si zde přítomnou Lauranu Vici za svoji zákonitou manželku a před zrakem Devítky a především Mary slibujete, že jí budete oporou. Budete si věrní a vzájemně se respektovat?" po těchto slovech nikdo v chrámu ani nedutal. Kněz vyčkával na odpověď ženicha.

hRDLA
Poté co altmerka se svým doprovodem prošla a ztratila se uvnitř chrámu jsi v hlavě začal pátrat potom, kde by jsi ji jinde mohl vidět. Nikdy předtím jsi ji, ale neviděl. Generál Scipio, který ji doprovázel byl podle nosu a stylu oblékání imperiál. Plášť, který měl ti připomínal symbol rodu Vici.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"S tím vycpáním bych moc nepočítal." odpověděl ti Roy a bylo vidět, že už zjevně nemá takový strach. Poté co jsi se odebrala k posteli a usadila se. Vstal a přišel blíž k cele, "Zkus se zeptat generála, třeba ho přesvědčíš, že není nutný tě popravovat." začal a poté pokračoval "Nevim jakej je viděl jsem ho dneska poprvý, ale prý se s ním dá docela dobře domluvit - alespoň tak jsem to slyšel. Když má dobrou náladu."

Leneren
Začal jsi bojovat. V jedné ruce jsi měl plamínek, který za tebou nějakou dobu 'běžel' a poté uhasl, když jsi se začal soustředit na jiné kouzlo. Vyvolal jsi ledový oštěp jehož vrhnutím jsi nabodl jednoho z válečníků na zeď. Bylo to smrtelné a válečníkovi nešlo nijak pomoci. Druhým oštěpem jsi odrazil útok a následně jej bodl do válečníka ten zaskučel a prudce mávl mečem. Rozsekl ledový oštěp a tím přerušil energii, který do něj proudila a kouzlo tak přestalo ihned účinkovat. Led se ihned roztál a válečníkovi zůstalo otevřené zranění. Ovšem nehodlal se vzdát. Zatnul zuby a pevně stisk meč. Ostatní válečníci jsou zaměstnání legionáři.

Khajiit
Rozeběhl jsi se směrem, kterým ti obchodník ukázal. Utíkal jsi jak jen ti nohy stačili. V lese jsi uslyšel výkřik. V dálce jsi uviděl khajiita co drží meč a kryje se úderům jednoho z banditů a přitom se drží za bok. Opodál jsi uviděl dalšího banditu co napínal luk.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Mopidu
"páni, čím to že už nejsem nervydrásajcí srdcepožírajcí nestvůra?" Zasměju se. "A s generálem bych se velice ráda domluvila na svém propuštění, ale jak jistě vidíte, tak jsem zavřená za masivními ocelovými tyčemi."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Leneren
M= oči se zalesknou nad ztrátou Oštěpu. A v záchvatu berserker módu ho brutálně zničím, zavraždím, rozsekám a bla bla bla
 
hRDLA
Radši na to kašlu a pomalu se vypravím k onomu hostinci, který byl zavřený když jem tam byl prvně.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
Vyčkávám...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Čekám jak to dopadne.
Upravil/a Tondulin dne 22.01.2015 20:35
 
scorpioncz
Podívám se na Lauranu "Ano, miluji ji celým svým srdcem." řeknu a usměju se na ní.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW a Tondulín
@Všichni: Poté co Škorpias řekl své ano, otočil se kněz k Lauraně a položil jí stejnou otázku. "Ano." řekla a pousmála se na Škorpiase. Kněz kývl a Scipio vyšel z davu s malým 'polštářkem', který držel v rukou a na něm leželi dva prsteny. "Nasaďte si prsteny, kterým požehnala sama bohyně Mara." řekl kněz a navzájem si novomanželé nasadili prsteny. Scipio se poté zařadil zpět do davu. "Nyní vás prohlašuji před zraky Devítky a především před zraky bohyně Mary za manželi. Ženichu můžete políbit nevěstu." při posledních slovech zavřel kněz knihu a odstoupil od oltáře.
(stačí akorát když napíše Škorp, ostatní nemusíte nic psát)

hRDLA
Vrátil jsi se k hostinci. Dveře byli otevřené a zevnitř se ozývali hlasy a zvuk korbelů. Když jsi vešel dovnitř spatřil jsi trojici místních štamgastů a hostinského stojícího opodál. Za pultem stála mladá žena čepujíc pivo pro žíznivé štamgasty. Všiml sis, že hostinec je vyzdoben.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"To jsem nikdy netvrdil. Tak mi to řekl generál a ten to měl od Belia a pokud vím tak Belius asi něco takového napsal do vašeho spisu." reagoval pohotově stráž. Poté vstal protáhl se podíval se do hrnku povzdechnul si a povídá "Můžu vám ho sem poslat až mi skončí šichta."

Leneren
Začal jsi ve svém záchvatu zuřivě bojovat. Několika údery jsi odzbrojil válečníka a následně jej zabil. Legionáři mezitím udolali zbytek a hlavní budova byla brzy ve vašich rukou. Jeden z legionářů k tobě přiběhl s vlajkou Osmé legie a naznačil, že jí máš právo vyvěsit. Tribun a Kvestor taktéž vstoupili do hlavní budovy a ihned rozdali rozkazy zabezpečit pevnost, sbalit a rozložit obléhací stroje.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
Důrazně zapřemýšlím kam ji mám píchnout. Ale pak výjdu na to místo kam se většinou vyvěšuje vlajka a s hrdým výrazem a hrudí nadmutou pýchou ji ve své perfektnosti vyvěsím. Potom se zeptám důstojníků co se bude dít dál
 
scorpioncz
Přistoupím k Lauraně a dlouze jí políbím.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Jestli chcete" opřu se o zeď "ale nemám co nabídnout, pokud zrovna nehledáte žabaře"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Půjdu za hostinstkým a zeptám se ho: ,,Kolik stojí pokoj na noc?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW a Tondulín
@Všichni: Poté co Škorpias dlouze a vášnivě políbil svoji manželku Lauranu všichni přítomní zatleskali a následně se opět rozprostřelo sálem ticho. Většina těch co byla na svatbu jen a pouze přihlížet a nebyli nijak zvláště známí s novomanžely se odebrali pryč z chrámu. Zůstali mezi nimi jen ti co novomanžele dobře znali. Garrus a Lucius taktéž odešli a byli dokonce mezi prvními.

Jako první vystoupil z řady ke gratulaci Scipio, Jack (jeho malá opička) pozorně seděla na jeho pravém rameni a všechno bedlivě sledovala svými malými očima. "Gratuluji vám. Doufám, že vám tento vztah velmi dlouho vydrží tak jako vydržel mě a Lyře." pronesl hrdě a poté vykročil směrem k Lauraně, "Mrzí mě, že se tvůj otec nemohl dožít tohoto dne, ale možná je to tak lepší. Už jen a pouze kvůli vám dvěma." pronesl tiše směrem k ní. Laurana se na něj nechápavě podívala, "Neznala jsi ho tak jako já." odpověděl jí, potřásl jí rukou a políbil na tvář. Poté předstoupil před Škorpiase, "Jsem rád, že si Laurana zvolila zrovna tebe. Rod Vici tě přijal tak jako přijal již mnoho jiných před tebou, žij a respektuj naše tradice a my ti na oplátku dáme vše co je nám k dispozici." poté si potřásl rukou s ženichem a zařadil se zpět k ostatním.

Jako další předstoupil Arterius, koutkem oka koukl po Edwin, která stála opodál vedle císařovny. "Škorpiasi.. Laurano, také vám za rod Arteriů přeji mnoho zdraví, štěstí a lásky." poté vykročil k Lauraně, popřál jí, ale nepolíbil jí na tvář jako to udělal Scipio ihned poté přešel ke Škorpiasovi. "I když jsme příbuzní, tak nečekej žádný protekce." usmál se a potřásl si rukou s ženichem a odešel. Vzhledem k tomu, že v chrámu už nebyl Natalius, který kamsi odešel s Císařem. Jeho kroky tak směřovali přímo k Edwin.

Dalším kdo šel poblahopřát byl Globullus (zástupce arcimága z IC), "Chtěl bych vám za všechny své kolegy a kolegyně popřát to co tu již dvakrát zaznělo. Mnoho lásky, štěstí a úspěchů." poté společně s ostatními kolegy (Mirabelle, atd..) šli ihned poblahopřát. Poté se zařadili zpět. Ihned po nich následovala Xaria a Nelwin/Nilwen (Grin). Xaria přitom Škorpiasovi povídá, "Teď se budeme vídat asi o něco častěji. Vzhledem k tomu, že Palagán na tom není zdravotně nejlépe.." stiskla mu ruku a poté odešla zpět do davu. "Taky gratuluji." řekla s rozzářenými očima Nelwin a opatrně objala Škorpiase, "A ještě jednou děkuju." špitla potichu Škorpiasovi do ucha.

Jako další následoval Belius. Už když kráčel k Lauraně šmátral v brašně jakoby něco hledal. Když k ní došel vyndal ruku, usmál se a povídá "Tak Lauranko, taky gratuluji." opatrně ji políbil na tvář a následně vykročil k Škorpiasovi. Postavil se před něj, vytáhl z brašny malou nádobku a přitom ji skryl tak, aby nebyla vidět přihlížejícími. "Gratuluji." usmál a poté Škorpiasovi místo potřesení rukou předal lahvičku, "Pro případ, že by se něco během svatební noci něco zvrtlo.. aby jsi nebyl dabl taťkou." poté tě poplácal po rameni opět se usmál a odkráčel zpět k davu a ihned se dal do řeči s Nelwin.

Následovala Císařovna, to co říkala Lauraně Škorpias bohužel neslyšel, protože se věnoval Beliovi. Když přistoupila před něj, pousmála se stiskla ruku a povídá "Gratuluji. Manžel vám pogratuluje dodatečně, nebojte." poté odstoupila a zařadila se zpět k Edwin, která na ní měla dohlížet. Ta se zrovna usmívala a Arterius cosi vypravoval.

(ostatní hráči mají šanci poblahopřát v opačném případě se můžete pomalu odebrat z chrámu a pokračovat ven před chrám, aby zvědavci viděli novomanžele)

hRDLA
Vrátil jsi se k hostinci. Dveře byli otevřené a zevnitř se ozývali hlasy a zvuk korbelů. Když jsi vešel dovnitř spatřil jsi trojici místních štamgastů a hostinského stojícího opodál. Za pultem stála mladá žena čepujíc pivo pro žíznivé štamgasty. Všiml sis, že hostinec je vyzdoben.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Roy pokrčil rameny, "Já za to nic nechci. Stejně tu celej život jen sedím a čumím do kamenné stěny.. alespoň udělám dobrý skutek." poté dodal "Takže akorát budete muset přesvědčit generála."

Leneren
doplním

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Mopidu
Zhluboka se nadechnu a vydechnu. Chvilku budu ticho a pak se na něj otočím. "Platí, za zkoušku nic nedám. A jestli se dostanu ven tak vás zvu na borůvkobej koláč"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
BadWolf
Jdu poblahopřát.
"Našla sis manžela, co mě dokáže vystát, Lauro, a to je vzácnost. Tak buďte spolu šťastní. A to bych nebyl já... pokud budeš mít někdy nějakou kamarádku, víš kam jí poslat" zazubím se typicky Vlkovsky a jdu poblahopřát Škorpovi.
"Vidíš, kdybych mířil trochu přesněji... Právě si získal asi jedinou věc kterou já nebudu mít, takže gratulace." pak Škorpovi zašeptám do ucha: "Tu lahvičku, co ti dal Belius. Neber si víc jak tři kapky. Jednou jsem to udělal, a přísahám že to dobře nedopadlo."

Pomalu se začnu odebírat z chrámu.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Taky půjdu Škorpovi popřát. "No ehm co říct ať vám to dlouho vydrží a tak dále moc na tyhle proslovy nejsem." Usměju se. "Ale důležitější je, že pro tebe mám překvapení přímo od Šmajdalfa, tak na mě počkej před chrámem musím pro to doběhnout." řeknu a rychlou chůzí se vydám ke svému stanu.
Upravil/a Tondulin dne 25.01.2015 17:35
 
hRDLA
Viz můj tah nahoře.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
Všem poděkuji a pak nastavím Lauraně rámě a vyjdeme ven ...
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW a Tondulín
Poté co proběhli poslední gratulace se novomanželé s doprovodem odebrali pryč z chrámu. Ihned co novomanželé vyšli z chrámu ozval se zvuk davu lidí, kteří jásali a nahlas gratulovali, mávali. Legionáři je drželi v dálce a nenašel se nikdo kdo by chtěl zkoušet štěstí a proniknout skrze ně. "Nyní.. se asi přesuneme na turnaj, který je na vaši a císařovu počest uspořádán. Navečer budeme mít svatební hostinu a při té příležitosti dostanete i svatební dary." oznámil Škorpiasovi a Lauraně Scipio během procházení. Došli jste až k turnajovým stanům. Dřevěná tribuna byla poloprázdná, protože většina lidí ještě pobývala před chrámem nebo na trhu. V tuto chvíli se každý rozešel svým směrem, akorát Scipio zůstal u novomanželů. Belius kráčel po boku onoho přísně vypadajícího generála a cosi spolu řešili. Císařovna s doprovodem Edwin pomalu mířila na své místo, usedla na dřevný trůn a vyčkávala na svého manžela. Edwin se posadila vedle ní a taktéž vyčkávala a pozorně přitom sledovala okolí. Další generál jménem Lewin Falbert mezitím došel až ke Škorpiasovi. "Taktéž vám gratuluji." usmál se a přitom ti potřásl rukou.

Poblíž Vlka se držela Serana, která jej doprovázela. "Budeš se účastnit turnaje?" zeptala se.

@Aedan: Urychleně jsi doběhl ke svému stanu. Vlezl dovnitř a zkontroloval svatební dárek. Stále byl ve tvém stanu nikdo jej neukradl ani s ním nepohnul.

hRDLA
"Dnes? Dnes je to padesát septimů. Další noci jsou už za polovic." oznámil ti hostinský, "Manželka vám dá klíče.. akorát chceme zálohu na první noc." dodal a ukázal na ženu stojící za pultem.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"Budu si to pamatovat." řekl Roy. "Dojdu pro generála. Už zní zvony." dodal a vyběhl po schodišti nahoru. Nejspíš nechal otevřené dveře, protože se po schodišti ozývalo několik hlasitých hlasů a smích.

Leneren
Vylezl jsi na hlavní budovu, svěsil vlajku Thalmoru a vyvěsil vlajku vaší legie. Legionáři zajásali a poté vzdali holt své vlajce a začali shromažďovat zajatce a zraněné odnášeli k léčitelům. Mrtvá těla házeli na hromadu a sepisovali seznam mrtvých. Sepisování měl na starost Tribun, když jsi k němu přišel ihned tě odkázal na Amragora. Ten seděl v dřepu u jednoho z mrtvých těl a prohlížel si tělo mrtvé válečnice. "Zabezpečíme pevnost, stanovíme posádku a velitele pevnosti. Poté se nejspíš připojíme ke generálovi Arteriovi pakliže pro nás nebude mít jiné rozkazy." odpověděl ti Amragor, "Každopádně brzo ráno by jsi měl být jako jeden z hrabat přítomen v Imperial City." dodal a poté sebral jakýsi amutel z mrtvého těla a s povzdechnutím vstal. (mrtvé tělo patří altmerké ženě bojující za Thalmor)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Mopidu
Lehnu si a pořádně promyslím co řeknu až přijde
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5709 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12732 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7514 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist