Škorpion
Posadil jsi se na židli, a mluvil k Lauraně.
hRDLA "Dobře, tady máte koženou zbroj s ocelovýma nátepníky, boty a chrániči na ramena. Pak tu mám jeden sice mírně obnošený štít za ten budete mít klidně poloviční cenu." řekl kovář a ukazoval ti zbroj, Gor zamrmlal "Hmm... vyrobeno nordy, orkská kvalita je lepší.. ale to je jedno, něco lehkého."
Podívám se kde je Pelena a obhlídnu jestli se něco nestalo
(Bůh ví, třebas to byla Sukuba a jsem v Oblivionu To by bylo hustý )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,Tak to byste nám mohl okovat i koně. Možná ještě překovat zbraně, už jsou trochu opotřebovaný. Zbytek si můžete nechat, teda jestli Gor něco nechce."
Škorpion
Dremwus k tobě přijde, opře se o hůl a ušklíbne se a po chvilce řekne "Laurana přežije, za pár hodin se pravděpodobně probere. A ty by jsi měl být na hodině pokud se nemýlím!"
hRDLA "Okovat koně, dobrá ale bude to chvilku trvat pokud to nevadí a to samí i zbraně můj učeň tu není aby mi pomohl, takže budete muset chvilku počkat." řekl kovář, a Gor řekl "Já mám vše."
BW
Vstal jsi, protáhl se. A pohladil ji. Pelena se na tebe otočila a políbila tě. ()
Škorpion "Škorpione, sakra... já jsem to kouzlo použil už tisíckrát na mrtvých zombíkách vždy se po dvou až tří hodin probrali." řekl Dremwus, a sáhl Lauraně na čelo.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.