Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"Fíha... To je velká svatba. Jak na to tak koukám, tak jsme měli rozlučku udělat větší."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"ták... nechcete si povídat?" Znova sponku schovám a otočím se "já jsem Aveline Rivalle, těšímě že vád poznávám, i když bych vás o mnoho radši poznala za méně vězeňských podmínek" zasměju se "vypadá to, že mám jeden den života, zvláštní, že?"
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
Půjdu dále do chrámu a kouknu se po nějakých dalších známých tvářích.
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW a Tondulín
@Všichni: "Netuším, ale z Univerzity nikdo zatím nedorazil." odpověděl Škorpionův otec. Jen to dořekl tak se dveře do chrámu otevřeli a vstoupilo několik známých tváří. V čele s Mirabelle ihned za ní stál Globullus, který na sobě měl honosné slavnostní roucho a měl pečlivě upravený svůj bílí vous. Také sis všiml Xarie, která na sobě měla taktéž nějaké honosnější roucho a vlasy měla důkladně upravené. Xarii doprovázela Nilwen/Nelwin (teď si nejsem jistej Grin) taktéž byla upravená a měla na sobě červené šaty. Pozdravili a poté se nejrůzněji zařadili mezi dav v chrámu. Nakonec přišel i Tandil, který cosi řešil s Arteriem. Tandil nevypadal nadšeně po jejich rozhovoru a také to bylo poznat podle jeho chování. Nepřipojil se k členům Univerzity, ale postavil se na protější stranu. Arterius se zastavil u své sestry, Belius vykročil ke generálovi s přísným výrazem na tváři a zařadil se vedle něj. Vypadalo to, že se oba moc dobře znají.

@Vlk: "To jste mohli." usmála se Serana. Když k vám přišel Arterius a podíval se na sestru, usmál se a povídá směrem k tobě, "Vlku dej mi na ni pozor." jen co se otočil zpět k sestře. Vypadalo to jako by chtěl něco říci, ale nakonec odešel k Lewinovi a cosi spolu začali řešit. Všiml sis, že i Arterius očividně zná onoho muže v generálské zbroji s přísným výrazem na tváři.

@Škorpias: "No.. tak tady je máš." usmál se otec, "Už jen císař a nevěsta." dodal.
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

@Aedan: (viz. @Všichni)
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

hRDLA
Zaposlouchal jsi se co se šušká v davu. Slyšel jsi slova 'Vici' a pak nějaký 'Trevithian'. O rodu Vici jsi už slyšel jedná se o jeden z mocnějších rodů zde v Cyrodiilu. V dálce jsi již viděl kráčet Císaře s Císařovnou. Byli dobře hlídáni svými strážci. Po obou bocích šli důstojníci. Na jedno straně po dobu Císařovny to byla jakási rudovlasá bretonka a na straně císaře to byl nějaký imperiál se zjizveným obličejem. Když se přiblížili začali prostí lidé poklekávat.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
Stráž na tebe zděšeně zíral. Ústa měl otevřené a ruku se kterou bubnoval o stůl se zastavil ve vzduchu. "Je to.. optimální čas pro.. šílenou ženu jako jste vy." vydal ze sebe a poté se ujistil, že má skutečně připevněný opasek a na něm svůj meč. "Generál mě varoval! Neskočím vám na nějaké triky!" zvolal náhle poté co si zjevně dodal trochu odvahy.

Leneren
Za soustředil jsi se. Legionáři ustoupili - dokončil jsi své kouzlo a vrhl jej proti zátarasu. Ohnivé kouzlo jej prorazilo a následně se ozvala exploze. Byl slyšet výkřik. Ten však utichl ihned poté co jsi vrhl druhou ohnivou kouli. Legionáři vtrhli dovnitř a dorazili poslední 'přeživší'. Cesta do hlavní budovy je volná. Stejně tak i Tribun se již probil skrze věž.

SuperHunter
"Můžeme." kývla Rangela. Sebrala vše co mělo nějakou hodnotu a poté jste vyrazili k chrámu. Před chrámem stál dav lidí, který vyčkával na příchod císaře, císařovny a především na novomanžele. Vstup do chrámu hlídkují dva členové Penitus Oculatus společně s nějakým mužem, který kontroluje pozvánky a seznam pozvaných.

LordeS
Probudil jsi se. Nejspíš je něco málo kolem osmé hodiny, protože cech je již na nohou. Včetně Alexie ta sedí u stolku a zasněně přemýšlí. Velmistr zrovna domluvil s trojicí zlodějů a poté se s nimi vydal do pokladnice.

Khajiit
Poté co padl k zemi bandita mrtev a ochránce dorazil posledního banditu několika svižnými údery se žena a obchodník, který byl schovaný kdesi v křoví přišli podívat na svého zachránce. Poděkovali svému ochránci a rovněž tobě. "Děkuji vám.. nevím co by si náš starý rodinný přítel počal proti takové přesile." začal obchodník, ochránce mlčel a prohlížel si mrtvého banditu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
BadWolf
"Ee...ee" začervenám se "Dobř...e..."
Zeptám se Serany: "Co tím myslel?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"To je pěkně nezdvořilé" zamračím se, vyjdu kupředu a přitisknu se na mříže "jediné co chci je konverzace než mi zlomí vaz, useknou hlavu, utopí mě, uškrtí mě, rozčtvrtí mě. Takže znova, já jsem Aveline Rivalle těší mě že vás poznávám" napřáhnu ruku
Upravil/a Mopidu dne 19.01.2015 22:29
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
"Už se nemůžu dočkat, až to začne." řeknu s úsměvem a rozhlédnu se po sále.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"A sakra." řeknu si potichu pro sebe když uvidím Mirabelle a porozhlédnu se zda je tu někde poblíž Pelena.
 
hRDLA
Císař.. no raději zajdu trošku dál aby mě stráže neviděli jak se neukláním a abych nepřitahoval pozornost.
 
Leneren
Zkontroluju jestli je ještě někde nějáký cvičný cíl, kdyžtak si hodím oštěpem. Potom vstoupím dovnitř a slavnostně prohlásím "Jménam kdoví koho a kdo ví z jakýho důvodu prohlašuju tuhle pevnost za dobytou" A potom se kouknu po nějáké centrální místnosti. Případně po místu odkud se velelo
 
SuperHunter
Budu čekat dokud neuvidím něco zajímavého/podezřelého
 
Khajiit
,,Mami?''

Upravil/a Khajiit dne 20.01.2015 20:40
Walk with the shadows!

Buď zloděj i ty! Nejsladší pěníze jsou ty, které nejsou poctivě vydělané.

https://lh3.googleusercontent.com/-v3ElAownZPQ/VLrXQ3mit5I/AAAAAAAAAMQ/Av--jxOeoUQ/w964-h542-no/the_saddest_khajiit_by_darrengeers-d70eql2.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ, BW a Tondulín
@Všichni: Když se otevřeli dveře do chrámu spatřili jste skupinku členů Penitus Oculatus včetně Natalia a Edwin. Natalius důstojně kráčel s vztyčenou hlavou. Edwin se chovala úplně odlišně, bylo na ní vidět, že zatím co se Natalius plně věnuje své povinnosti ona v davu lidí někoho hledá. Císař s Císařovnou se zařadili i se svojí početnou ochrankou. Natalius zůstal stát vedle Edwin. Mezi Edwin a Arteriem byl vidět drobný oční kontakt. Císař se naklonil k Nataliovi a cosi s ním potichu řešil Císařovna se dívala po všech přítomných a hledala známé tváře. Dorazil také kněz, pohlédl na všechny přítomné a naznačil, že obřad již brzy započne.

@Vlk: Serana pokrčila rameny. "Tu netuším, ale byl nějaký rozrušený.." poznamenala a úsměvem a poté se podívala po svém bratrovi. "Asi ho rozrušil ten rozhovor s Tandilem." dodala. "Budu muset jít k oltáři. Jsem svědek Laurany." usmála se a vykročila k oltáři a postavila na pravou stranu.
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

@Škorpias: (viz. @Všichni)
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

@Aedan: Rozhlédl jsi se. Pelenu jsi nikde neviděl. Mirabelle se ihned vydala směrem k tobě. Mírně se pousmála a pozdravila tě slovy "Ahoj Aedane." a zařadila se vedle tebe.
(můžeš si pročíst tahy i ostatních přítomných)

hRDLA
Stáhl jsi se o kousek dál, aby nebylo vidět, že sis neklekl. Císař s manželkou a doprovodem zmizel uvnitř chrámu a dav opět vstal a vyčkával na příchod nevěsty, který kráčela opodál v doprovodu onoho jednonohého muže, kterého generál Lucius oslovoval Scipio. Nevěsta byla oblečena do bílých šatů se symbolem svého rodu. Už z dálky jsi poznal, že se jedná o altmerku.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"Utnou vám hlavu." vydal ze sebe stráž. Poté když viděl, že nemá na výběr představil se. "Jsem Roy." řekl a položil ruku na stůl a opět bubnoval prsty o stolek.

Leneren
Žádný 'cvičný' cíl, který by byl v tvém dostanu jsi neviděl. Dal jsi se ihned k hlavní budově. Vtrhl dovnitř a prohlásil svoji dlouhou větu. Uvnitř na tebe však čekalo nemalé překvapení. Asi deset Thalmorských válečníků na tebe zíralo s tasenými zbraněmi a zamračeným obličejem.

SuperHunter
Poté co Císař s manželkou a doprovodem zmizel uvnitř chrámu. Spatřil jsi kráčet nevěstu s doprovodem. Doprovod jí dělal starší generál s dřevěnou nohou. Opíral se o hůl. Nevěsta byla honosně oblečena a už z dálky bylo vidět, že se jedná o altmerku.

LordeS
Probudil jsi se. Nejspíš je něco málo kolem osmé hodiny, protože cech je již na nohou. Včetně Alexie ta sedí u stolku a zasněně přemýšlí. Velmistr zrovna domluvil s trojicí zlodějů a poté se s nimi vydal do pokladnice.

Khajiit
Žena na tebe udiveně zírala. "Mi nejsme.. tvoji rodiče." povzdech si obchodník a poté ukázal do lesa. "Tvoji matku odvlekli do lesa.. tvůj otec běžel za ní, aby ji zachránil." pokračoval ve vysvětlování.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
"DĚLÁTE SI ZE MĚ PRDEL?!" Zatvářím se co nejhrozivěji co dokážu, pro efekt si dám jednu ruku za záda a během křičení a nadávání za sebou vypustím malý plamínek, aby viděli jak jsem naštvaný. Potom Si hrdinsky vyvolám dva oštěpy, vrhnu je, možná se netrefím a odvážně se stáhnu k nejbližším legionářům. Nebo se na to vykašlu a budu s nimi hrdině bojovat. Uvidíme jak se mi bude chtít
 
BadWolf
"Ehm... Kuja. Já jsem Škorpiasův svědek, co..."
Půjdu se postavit tam kde mám stát.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Budu vyčkávat. Dobře si prohlédnu císaře a císařovnu, ale budu prostě čekat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
hRDLA
Elfové? Co to? Upřu na ní zrak a snažím se všimnout nějakých zajímavých detailů.
 
Khajiit
Pohlédl jsem do lesa a ihned sem začal utíkat, směrem co obchodník ukázal.

Walk with the shadows!

Buď zloděj i ty! Nejsladší pěníze jsou ty, které nejsou poctivě vydělané.

https://lh3.googleusercontent.com/-v3ElAownZPQ/VLrXQ3mit5I/AAAAAAAAAMQ/Av--jxOeoUQ/w964-h542-no/the_saddest_khajiit_by_darrengeers-d70eql2.jpg
 
Tondulin
"Ahoj nečekal jsem se že se tu objevíš." taky se pousměju. "Doufám že Osmička dnes bude stát při mě, jinak tohle dopadne špatně" pomyslím si.
 
Mopidu
"Roy? Hezké jméno." usměju se "No, alespoň odejdu se stylem, zajímalo by mě co s mou hlavou pak udělají. Mohli by ji vypat a použít jako manekýna do obchodu na klobouky." zasměju se "No neslušel by mi klobouk?" Řeknu s úsměvem, odejdu od mříží a posadím se na postel
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5709 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4857 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12732 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7514 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist