Předám mu dokument, sundám si přilbu a tu mu také dám. ,,Tady máte od cesty, posílá vám jí Ušácký generál." zasměju se a vylezu ven, prohlédnu si, co je napsáno na poukazu.
hRDLA "V tomhle městě, asi dost... na každým rohu je stan a legionář." řekl Gor.
BW "No, tak dobře... jen proto že je tu zima." řekla, a lehla si.
Škorpion
Zamířil jsi do sálu, Tandil stál uprostřed kruhu. A měl nějaký proslov ten jsi ale nestihl. Pak přišla ta zajímavá chvíle, minuta pravdy. Tandil otevřel dopis a řekl "Dalším arcimágem, je Aurelius Arterius.". Arterius vystoupil s řady a zamířil k Tandilovi.
Mirabelle která stále vedle tebe zamumlala "No, jo to bude víc nalitej... než býval."
"Lehnu si k ní."
BTW, to jak jsem říkal že tě ignorujeme, to byl sámo vtip, já nechápu, že mě berete jen ze srandy ale jakmile vtipkuju tak to všichni berete tak strašně vážně
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA
Ork kývl, a zastavil nějakou ženu. Slušně se jí zeptal a ona vás dovedla ke kováři, pak poděkoval a žena odešla. Ork řekl "Spokoje?"
BW
Romance 5. příspěvků...
Škorpion "Měl by jsi tu být..." řekla, a oba jste poslouchali Arteriuse který zrovna došel až k Tandilovi, vzal do ruky arcimágovo roucho a do druhé hůl. A pak řekl "Vždy jsem po tomhle toužil, musím říct že vám děkuji za vaši podporu... ale musím tento titul odmítnout, ať už ze zdravotních důvodů. Ale hlavně z toho co jsem si během těchto dní uvědomil. Netoužím co kariéře, ani po nějaké slávě. Proto tento titul předávám, moudřejšímu než jsem já a to svému profesorovi a kolegovi Dremwusovi Palagánovi... Díky, za pozornost." řekl, a předal věci Dremwusovi a pak odešel.
Mirabelle řekla "Hmm.. tak to p*****l."
Norbi
Vyrazili jste, vybavení máš všechno. Po chvilce tě dovedla k malému kamennému domku, a řekla "To je on."
Škorpion
Došel jsi k Lauraně, pořád ležela na stejném místě. Jenom už nebyla tolik pobledlá.
hRDLA
Kovář, si prohlédne poukaz a řekne "Cokoliv do hodnoty tohohle papíru. Doporučím vám zbroj legie, pevná a silná... ale to asi není nic pro vás, ve vašem případě záleží co chcete ? Lehkou, střední, těžkou podle toho vám nabídnu zbroje."
Já chci hlavně nějaký okovaný štít, a lehkou až střední zbroj, protože těžkou na sobě nehodlám tahat a pořád se převlíkat nehodlám. Ale Legie fakt ne. Možná nějakou koženou kombinovanou se železem. Co ty Gore?"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.