Kááááždopádně, Mikeu, bro! Už jsi skoukl to Searching for Sugar Man? Nebo mi zas něco uteklo a už jsi o tom psal? Poněvadž to je u mě vždycky dost dobře možné
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Len: Je to milá momentka, která ukazuje, že to byl v první řadě taky jenom člověk
@hRDLA: Hm, pěkné, snad si to kamarád aspoň takhle už konečně koupí
@Ligos: Kamarád to napsal pěkně: Nechápu, proč lidi chtějí vidět něco, co neuvidí a co se navíc děje každý měsíc a říká se tomu nov Každopádně tohle zas takové bombastické zatmění teda nebylo...
Upravil/a nagasadowcz dne 26.04.2013 00:24
@Ligos: Kamarád to napsal pěkně: Nechápu, proč lidi chtějí vidět něco, co neuvidí a co se navíc děje každý měsíc a říká se tomu nov Každopádně tohle zas takové bombastické zatmění teda nebylo...
Souhlasím, že to nebylo nic bůhvíjak suprčupr. Ale nesouhlasím s tvým kamarádem. Nov a zatmění měsíce jsou dva rozdílné jevy, věř mi. Když je nov, není měsíc osvětlen sluncem, kdežto při zatmění je měsíc osvětlen sluncem, ale Země na něj vrhá stín. Proto, když je úplné zatmění měsíce, získá krásnou krvavě rudou barvu, protože stín Země nepřebije sluneční odraz světla na měsíci...
@Ligos: Tak samozřejmě, že nov není to samé co zatmění, to vím i já i on, ale přirovnání to bylo pěkné - konkrétně k tomuto zatmění. Jo, úplné zatmění, to musí být jiné kafe, to jo
Kááááždopádně, Mikeu, bro! Už jsi skoukl to Searching for Sugar Man? Nebo mi zas něco uteklo a už jsi o tom psal? Poněvadž to je u mě vždycky dost dobře možné
JO!!! Hele, hele, hele! Všem rozhodně doporučuju. (zepomněl jsem o tom sem napsat, stejně jako o dalším filmu)
Je to opravu dobře, ne skvěle zpracované, protože z tématu, který by mě naprosto nechytalo se vyklubal takový snímek, který prostě... zatlačí do křesla. Ono jako takové by to nemuselo být ničím zajímavé, nicméně, film má cosi, co vám to prostě nedá a koukáte a koukáte...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.