hRDLA
Dorazil jsi k Burmě. Jen jsi prošel hradbami a už jsi viděl stany, a legionáře jak pochodují ulicemi.
BW "Hlavu vzhůru, pracovat se musí... jen já můžu jít teď spát." řekla.
Mopidu
8 příspěvků...
Škorpion
Zamířil jsi k pokoji, lehl si a po chvilce usnul budeš spát 5 příspěvků.
Norbi
Doběhl jsi k domu, a vešel. Khajiitky zrovna seděli v kuchyni a vařili jídlo, nemocné khajiitce jsi dal napít lektvaru a chvilku ji sledoval, zdá se že jsi použil správný lektvar.
hRDLA
Legionář ti ukáže na velký stan a řekne "Měl by být tam, nebo bude u hraběte."
BW "No, možná bych mohla říct že jsi mi pomáhal se službou, co ty na to?" řekla.
Mopidu
Jdete po cestě když před sebou uvidíš, pochodovat Altmerskou armádu. Jsou ještě dostatečně daleko, a neví o vás.
Škorpion
Spíš.. 4.
Norbi
Oddychl sis a začal jsi vypravovat, khajiitka (ta nemocná) řekla "To je zlé, starý hrabě je na tom zdravotně dost špatně, a jeho druhý syn je v Imperial City."
,, co ? co se stalo ? " ( okamžitě se zvednu ... a až tak strašně rychle že málem ztratím rovnováhu a řeknu ...) ,, rychle ! zaveď mě za ní ! " ( a poběžím za tím dotyčným )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.