Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"Myslíš, že bych ji měl koupit?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Tákže, jdeme na to" Vyrazím k velitelskému stanu, pokud tam jsou stráže tak je pozdravím pokynutím hlavy, jsem si jist, že jim má úžasná přítomnost pozvedne morálku. Poté vrazím dovnitř, ukloním se a smeknu svůj nádherný Cylindr a se Slovy "Gentlemani, chtěl jsem se zeptat, zda-li mám já, váš nejlepší důstojník nějáké rozkazy?"
 
Tondulin
Popojdu trochu blíž a vyslechnu si co řeší, ale zatím na sebe nebudu strhávat pozornost.
Upravil/a Tondulin dne 04.01.2015 19:58
 
Mopidu
"Nemám tušení kdo je Lucius a nemám tušení kdo mě sem poslal. Vím že Platius Colus měl zemřít a to je všecko co jsem potřebovala vědět. Já jen odvádím špinavou práci" povzdechnu si "na to že mám být oběšena už tady sedím nějak dlouho. Víte, předtím jsem se smířila, ale čím víc času uplyne tím je to horší."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
To je blbý, snad mi cestu ven nebudou blokovat dlouho... no co se dá dělat, budu poslouchat dál, a jestli to jde tak zavřu dveře co vedli z místnosti kterou jsem vlezl dovnitř.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
"Koupím ten se safírem." řeknu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lisa ThompsonSKYRIM
"Připravena," odpověděla jsem pohotově a hodila si přes rameno brašnu se svýma věcma. Na vteřinu jsem se trochu nedůvěřivě zadívala na kámen a pak se ho dotkla.
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Zabalím vám ho." řekl a usmál se. Během chvilky měl náhrdelník zabalený do zdobeného váčku s mašličkou a poté ti jej podal. "Stojí 280 Septimů." řekl a vyčkával na peníze.

BW
"To záleží na tobě." usmála se Serana a podala ti brašnu. Obchodnice ti ihned oznámila cenu "Tahle hnědá je za 200 Septimů."

KruziikCZ
Vyčkával jsi v sálu společně se strážemi. Všiml sis, že bosmerská mágyně na pokyn svého staršího kolegy (druhého mága) vyšla ze svého pokoje a následovala jej s mrtvému Jarlovi. Rádce a osobní strážce mezitím přivedli jarlovu dceru. Byla mírně rozcuchaná a na sobě měla přehozené akorát nějaké obyčejné šaty (nejspíš to co stihla v tom spěchu když stráže zabušili na dveře najít). "Drahá Leilo." začal rádce a pohlédl na mladou ženu. Pozvedl korunku, kterou měl starý Jarl a žena poklekla. "Nyní jste Jarl města Riften a jeho držav." dodal a položil korunku Leile na hlavu. "Děkuji.." mírně se pousmála a na její tvář se opět vrátil zármutek. "Připravme pohřební hranici a vše potřebné k důstojnému pohřbu." řekla a rádce kývl. Odešel ze sálu a nejspíš šel zařizovat vše potřebné. "A ty elfe?" řekla směrem k tobě Leila a zadívala se ti do tváře. "Nikdy před tím jsem tě zde asi neviděla." dodala a podívala se na stráže. "Dejte mu svobodu." řekla.

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"Platius Colus?" vydal ze sebe překvapeně Belius. "Jeden ze zdejších šlechticů. Nemá zrovna velký vliv, ale nedivím se, že někoho naštval." odpověděl Beliovi generál. "Aha.. co teď sní?" zeptal se Belius a přitom se na tebe opět podíval. "Přišla sem s jasným cílem zavraždit Platia Cola, ukradla zbroj Osmé legie čímž chtěla očernit jméno naší legie a každého legionáře, který v ní slouží. Zavraždila dva naše legionáře." začal generál a poté se přesunul ke stolu. "Poprava ani oběšení se dnes konat nebude. Je svatba a nebudu kazit svatebčanům jejich den." pokračoval generál a poté se odmlčel. "Arte.. snad ji fakt nechceš popravit?" vydal ze sebe Belius. "Zabila dva lidi a přišla sem do Kvatchu s jasným cílem. Zabíjet. Jeden život za dva životy je dost málo nemyslíš?" promluvil generál a poté sáhl po papíru, brku a kalamáři. "Lidi jako je ona si myslí, že si mohou dovolit vše, že jim to někdo 'odpustí'. Je načase jim ukázat, že nic takového zde trpět nebudeme. Jen hrstka z nich se napraví po několika dnech strávených v kobce. Ostatní pokračují tam kde skončili dokud je opět někdo nechytí a nezavře nebo nepopraví." dokončil svůj proslov generál a poté podepsal listinu, kterou zrovna dopsal. Vstal a podíval se směrem k tobě, "Takže.." vydal ze sebe a pozvedl listinu. "Z moci svěřené mi Císařem, Univerzitou v Cyrodiilu. Vás jakožto Vrchní Cyrodiilský generál a generál Osmé legie vás obviňuji z vraždy dvou legionářů Osmé legie, krádeže vybavení Osmé legie a pošpinění jejího jména.. dále za zradu Tamrielské říše neboť jste se dopustila zločinům vůči ní a na závěr jste byla připravena na zavraždění Císařského hodnostáře." poté se odmlčel sroloval listinu, odložil jí na stůl a povídá "Obvykle má obžalovaný právo na obhajobu.. takže máte prostor. Já mezitím sepíšu úmrtní listiny." posadil se za stůl a začal opět cosi vypisovat. Belius pochodoval z jednoho konce stanu na druhý.

Tondulín
Přistoupil jsi blíže, Pelena zrovna řešila cosi o obraně tábora a také o tom, že musí posílit hlídky u bran, aby se podobným incidentům předešlo. Legionáři akorát mlčeli a poslouchali, ti co měli na starost odklizení mrtvých těl tak učinili a následně těla odnesli.

hRDLA
Poslouchal jsi dál. Zrovna jsi oknem uviděl procházet staršího generála taktéž mu mohlo mít něco málo přes padesát. Opíral se o berli - ihned sis všiml, že místo jedné nohy má dřevěnou. Oblečen byl do černého obleku s černým kloboukem na kterém měl červené pero. Krk mu zdobil symbol člena rady Starších. "Generál Scipio. Osobně." vydal ze sebe Lucius, když procházel kolem i s početným doprovodem. Nějakou ženou v kožené zbroji, hnědé kápě ji zakrývalo tvář. Vedle ženy kráčel mág v modré roubě rovněž měl zakrytou tvář. "Generále Lucius, čemu vděčí Kvatch za vaši návštěvu i tou vaší gardou před městem?" zeptal se Scpio. "Bezpečnost je u mě na prvním místě. Potom co jste složil velení, začal se věnovat politikaření a uvrhl svým odchodem legii do takových sra*ek. Musí si člověk dávat pozor. Obzvlášť když má být na svatbě přítomen císař." odpověděl pohotově Lucius. "Sra*ek?" podivil se Scipio. "Do sra*ek jménem Arterius! Jak se někdo jako jen on mohl dostat do pozice generála a vrchního generála mi hlava nebere." postěžoval si Lucius. Scipio se usmál, "Vrchní generál Arterius má moji plnou důvěru. Navíc Vy jste vůbec nebyl nominován jako jeden z možných kandidátů. Pochybuji tedy, že Císař se bude nějak zabývat vaším naříkáním." odpověděl Scpio a poté pokračoval i se svým doprovodem dál k sídlu hraběnky. Lucius se podíval na Tertia a nakonec se oba rozešli jinou cestou.

Leneren
Vešel jsi do stanu, poklonil a smekl cylindrem. Prvního koho jsi ve stanu spatřil byl Amragor - legát, tvůj nadřízený a především velitel útoku. Také byl považován za jednoho z těch co jsou pravou rukou generála Osmé legie. Amragor byl bosmer, který měl mezi legionáři respekt ale taktéž byl některými jedinci považován za lháře a zrádce zejména kvůli jeho minulosti, kterou mu velmi rádi připomínali. Další koho jsi spatřil byl Tribun a následně dvojice Kvestorů jejich jména jsi neměl možnost zjistit, protože jsi s nimi nikdy pořádně mluvil. "Včera se nám podařilo značně poničit levou část hradby a věž. Dnes zkusíme soustředit většinu našich útoků právě na to slabé místo a pokusit se soustředit nepřítelův zrak právě sem na toto místo. Mezitím udeříme i na bránu pomocí našeho beranidla. Jsme v přesile, tudíž vítězství je jen otázka dní - možná i hodin vzhledem k tomu, že se jejich zásoby velmi rychle ztenčili." oznámil ti Tribun, kterému Legát naznačil, aby ti vše potřebné pověděl a poté se sám naklonil nad mapu.

LordeS
Objednal sis kus žvance. Hostinská ti jej po krátké době čekání přinesla a položila před tebe. Alexia se mezitím rozhlížela po okolí. Dopila svoji medovinu a poté potichu povídá, "Pro něco si odskočím. Jestli se ti na mě nebude chtít čekat, tak nemusíš."

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti ostatním hráčům)
Dotkla jsi se kamene. Ucítila jsi mírné chvění a následně jsi spatřila modrou záři, která tebe i profesora začala obklopovat. Nakonec se stala tak silnou, že jsi byla nucena zavřít oči. Když pominula stanula jsi budovou Cyrodiilské univerzity. Prostory Univerzity ti přišli daleko větší než v Ledohradu a taktéž zde bylo i více noviců. Když jste vstoupili dovnitř spatřila jsi podlouhlí sál s nejrůznějšími sochami a točitým schodištěm do vyššího patra. Taktéž, ale i mnoho dveří do nejrůznějších učeben a kabinetů. "Zrovna má většina noviců přestávku." poznamenal profesor, "Jen si skočím něco vyzvednout k sobě do kabinetu a hned budeme pokračovat. Univerzitu si budeš moc v klidu prohlédnout večer." dodal a poté vykročil ke schodišti. "Jestli se chceš na něco zeptat klidně se ptej." usmál se.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.01.2015 21:45
 
Mopidu
"původně jsem je nechtěla zabít, dala jsem jim i šanci zapomemout na to všechno a zachránit si kůži. Ale prej "radši umřou jako hrdinové", pffft. Tak budiž, svou šanci zahodili. Ale tak nemůžu obhájit neobhájitelné, žeano, teď bude mj čas umřít." zamračím se "a toho Plautia bych bejt váma hlídala, jestli ho někdo chce mrtvýho a on je furt živej tak asi nebudu vaše poslední návštěva."
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
"Jasně, tady jsou, doufám že se bude mojí snoubence líbit." řeknu a dám mu je. Pak převezmu váček a dám si ho někam kde ho jisto jistě neztratím, pak zkusím odhadnout kolik je hodin. Mimochodem mám u sebe ty věci na převlečení nebo zůstali na koních nebo kde vlastně skončili?
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Tady taky není nic zajímavého tak tedy půjdu zpátky na tržiště.
 
Leneren
"Oh, perfektně, kdy se plánuje začít s útokem?" hmm a tak mě napadá, jaké já, grandiózní, perfektní, extrémě schopný mág umím? "Každopádně mám nějáké rozkazy, které se týkají útoku?"
 
KruziikCZ
Milým hlasem jsem řekl: ,,Děkuji můj Jarle'' Odešel jsem. Neměl jsem nic, jen nějaký smradlavý hábit co na mě navlékli když mě chtěli strčit do cely. Ani septim jsem neměl a ani zbraně. Šel jsem napříč Riftenem. Napadl mě jediný způsob jak si teď vydělat. Vydal jsem se do Markarthu. Smile
 
hRDLA
Konečně. Ještě se podívám pozorně jestli je ulička prázdná a jestli ano tak opatrně slezu dolů a vydám se pomalu zpět na tržnici.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Aurelius
ScorpionCZ
Zaplatil jsi a upevnil si váček s náhrdelníkem k opasku - dostatečně pevně, aby ti nikde nespadl. Odhadem může být něco málo po deváté hodině možná i o něco více. Všiml sis, že nedaleko od stánku kde se nacházíš probíhá zápis na dnešní turnaj. Věci sis nechal připevněné na svém koni.

KruziikCZ
Rozhodl jsi se opustit síň a následně i Riften, vyskočil jsi na svého oře, kterého jsi měl ustájeného před městem a rozjel se po cestě směrem k Markathu. (cestování zabere 5 příspěvků)

Sarako
(tah v PM)

Mopidu
"Legie je zde od toho, aby chránila a bránila občany Tamrielského císařství. Šířila pravidla, zákon, spravedlnost a držela Thalmor na uzdě." začal generál Osmé legie a poté vstal od stolu. "Lidi jako jste Vy.. nejrůznější zlodějíčkové, vrahové a podobní individua. Nás akorát zdržují a oslabují říši." pokračoval poté se napřímil. "Vzhledem k tomu, že je dnes svatba nemám potřebu kazit ji vaší popravou. Tak vaši popravu odložíme na zítřek - v opačném případě se můžete nechat vykoupit. Vykoupení dělá celých sedm tisíc Septimů." vynesl rozsudek a poté předal listinu Beliovi, "Odveď ji do nějaké z cel." řekl a poté odešel generál ze stanu. Belius se na tebe podíval, opatrně tě chytl a vedl tě ven ze stanu. Prošli jste táborem, legionáři se občas ohlédli, aby viděli tvář ženy, která je připravila o dobré přátele a kolegy. Prošli jste uličkami a pomalu kráčeli ke kasárnám. "Na tvém místě bych se z toho vyplatil.. ale pochybuji, že jsi tak bohatá." poznamenal Belius. Vešli jste do kasáren a poté slezli do 'sklepení', Belius přikázal otevřít jednu z nejbližších cel a nechal tě do ní zavřít. "Buď ráda, že nejsme Thalmor. Ten by k tobě nebyl tak milosrdný.." řekl a poté sklopil hlavu a dal se k odchodu. Cela je dost malá, máš uvnitř jen nepohodlnou postel. Nějaké vědro nejspíš místo záchodu a všude kolem je rozházené seno.

Tondulín
Usoudil jsi, že se nic zajímavého v táboře neděje a vrátil jsi se zpět na tržiště. Legionáři plnili svoji práci do puntíku, hlídkovali na svém stanovišti. I řada na přihlášení do turnaje se zmenšila a nyní tam svojí jen a pouze dva lidé. Také sis všiml Škorpiase, který zrovna postával u jednoho ze stánků.

hRDLA
Pozorně jsi se rozhlédl a poté slezl dolů zpět na ulici a vykročil k tržišti. Tržiště žilo nákupy a nejrůznějšími atrakcemi také sis všiml, že stánek se zápisem na turnaj je již téměř bez fronty. Stojí u něj jen a pouze dva lidé.

Leneren
"Útok pozvolna probíhá, legionáři již zahájili palbu z katapultů a pomalu se připravují na přihlížení s pohyblivými hradbami." odpověděl Tribun, "Jen co budeme připraveni tak zaútočíme na obou místech jak s beranidlem tak na oslabenou část hradeb s žebříky." promluvil Legát. "Legionáře útočící s beranidlem na bránu povedu já, útok legionářů na hradbu povede Tribun. Záleží na vás Kvestore, ke kterému z nás se chcete připojit." dodal.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 08.01.2015 20:32
 
hRDLA
Turnaj, to zní zajímavě. Dojdu k němu a počkám až se ti lidé zapíšou (jestli se zapisují) a pozdravím toho kdo to má na starost: ,,Buďte zdráv, to máme ale krásný den, mohu se zeptat o jaký turnaj se tu jedná a co by mohl člověk udělat aby se do něj mohl zapsat?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
"Hmm ... dobrý nápad." řeknu si a vyrazím k tomu přihlašování, snad ještě nějakej čas mám tak co.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Půjde si stoupnout do fronty na zápis.
 
Mopidu
je tam někde kamínek? Takovej ten co dělá bílou čáru. Jestli jo tak napíšu na zeď "Platius smrdí", hrdě se na to podívám a uchechtnu se

Potom si stoupnu ke mřížím a jestli je někde blízko strážný tak na něj zařvu "Hele! Mám právo na poslední jídlo před smrtí nebo je to jen báchorka co se povídá? Jestli ano tak jednoho divočáka, prosím". Jestli tam nikdo neni tak to prostě zařvu do éteru.

https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
SuperHunter
"Ne, to je v pořádku....asi hned začneme ne ?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5709 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7514 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6639 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist