Avšak Mika uctívali už před narozením. (možná )
Ehmmmm.... Cookies???? :3
Upravil/a METTALIC dne 29.08.2013 00:34
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Nechtěj, abych tě požádal o výrobu propagačních plakátků pro sebe. (á propos, díky za vytvoření toho podpisového.. once again, veřejně... )
METTALIC napsal:
Mike napsal:
Tak, tak Mette! Pravdu díš.
Join Koala's cult! Or...
Malej roztomilej Koalý upíreček ????
Roztomilej je, v okamžiku, kdy je naštván již jeho zoubky příliš roztomilé nesou, tedy, je to relativní, záleží, jak moc komu vadí zuby, odtrhávající maso z rukou, apod. ...
No mě je jedno koho tady ti naši nováčci budou uctívat, dokud jsem vládcem tohoto podsvětí tak ani myš neškrtne bez mého svolení. Je to něco jako průmyslová budova - Já jsem šéf a Mike je vedoucí oddělení (oddělení nováčků )
A koho volíš ty? "Losnu, nebo Mažňáka?" (aneb znáte ještě někdo Rychlé šípy? )
---
To mě pobavilo:
"Ale vrcholem všech hrátek s příjmeními je myslí ta skutečnost, že svého času byl farářem v Hrobě pater Mrtvý. Dovedete si představit hrůzu toho nebožáka, který si chtěl v Hrobě na faře domluvit třeba křtiny a v telefonu se ozvalo: „Mrtvý, Hrob, prosím. Jo, ještě tak funus…." https://krasnazen...llComments
Rychlé Šípy - mám dvě knížky - jednu klasicky psanou a druhou komiksovou. Každopádně Mahoney spadá pod Whirtizmus také, takže to jen potvrzuje moji definici firemního domu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.