EldeR napsal:
Vítej zpátky...... akorát to pyžamo mi k tobě nějak nejde
To je erární
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Hlahóóóóój! Nejdřív jsem si nevzpomínal, proč jsi tam byl, ale pak jsem zapátral v Nekonečné a už to zase vím. Tak co? Jak se cítíš a proběhlo vše OK, nebo máš nějaké zajímavé nemocniční příhody? Pokud ne, tak to by byl v ČR asi zázrak
OK, tak abych řekl, tak to jde. Normálně to už nebolí, jen při polykání to je vcelku bolest, ale třeba po jídle to už je vcelku silná bolest (nejhorší je asi, když se napiju šťávy z kompotu apod.). Každopádně přijel jsem živý a to je hlavní Historky nejsou, Havlbrodští se zřejmě chovali slušně, když můj táta je praktitk
Mike napsal:
Vítej, MILOSTIVÝ PANE PODSVĚTÍ!
Mislostivě děkuji
Ligos napsal:
Krleš, Whirte! Tys ale neříkal, že půjdeš na plastiku!
Bylo hold těžké sdělit vám, po čem moje srdce touží, tak jsem radši vylití srdce nechal na budoucím Whirtovi
Mimochodem... Ani ty jsi mi v mé přítomnosti neříkal nic o plastice (určitě víš co mám na mysli)
BadWolf napsal:
Zdar Whirte!
Ola BW!
hRDLA napsal:
Zdar Whirte.
Ola! hRDLO!
hRDLA napsal:
Hele, když už jste tu vy dva, tak vám to můžu říct.
JÁ jsem dostal 2 z testu z FRANCOUZŠTINY!
Hej! Mě se tohle pololetí ve fránině taky celkem daří (možná je to těmi taháky )
LIDIČKY, LIDIČKY, METALISTI A ROCKEŘI:
Jede někdo z vás letos na Masters of Rock? Já se tam konečně zajedu kouknout, tak by bylo veselé tam někoho odsud potkat.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Teď jsem četla časák jménem Psychologie dnes a je tam článek o hrách (sice online ale což) a upřímě je to poprvé co vidím v časáku co není gamerskej kladnej názor na hry ten článek napsala žena (!!! no je mi i na té fotce dost podobná, rozcuchaná, brejlišky a úsměv od ucha k uchu yep, ta určitě někdy něco hrála ) a podle jednoho psychologa existuje 5 skupin hráčů, tak schválně zkuste kam patříte (může i víc)
1) Achievers - chcou mít dobré hodnocení, "vyhrát hru", dosáhnout cíle a dostat někam své jméno
2) Explorers - chcou prozkoumat celou mapu, všechno projít a pak lidem říkat "tam jsem byl"
3) Killers - zabíjeli by nejradši ostatní hráče
4) Socializers - libují si v MP a chcou questit s přáteli
5) Storytellers - snaží se své postavě dát další rozměr, vžít se do ní a prožívat její příběh
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.