@LR: Tohle byl druhej, ale supr fandil jsem si
@LordeS: V druhým pokusu se taky tak stalo, řekl bych
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lord Rade napsal:
O tomhle videu jsi mi neřekl Matte. Měl bys ho mít v podpisu, aby každej pochopil, proč máš takovou hodnost.
Nah... Garbage Man je lepší.
Boing
Matte tebe není hodná žádná dobrá věc. Smiř se se Sezamovou ulicí. (A ta tvá citace se mi zobrazuje jen jako bílý okno...)
Avšak Computer Man je nejlepší profesní píseň.
Upravil/a Lord Rade dne 03.04.2015 00:18
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já si tě budu psát, jak uznám za vhodný - Dost mě totiž obtěžuje psát tvý jméno s opačně velkejma písmenama. Kromě toho v tomhle generátoru je pouze tenhle text.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Já si tě budu psát, jak uznám za vhodný - Dost mě totiž obtěžuje psát tvý jméno s opačně velkejma písmenama. Kromě toho v tomhle generátoru je pouze tenhle text.
Je to hRDLA
hRDLA
malý h, velký R, velký D, velký L, velký A
hRDLA
hRDLA jako hARDCORE
hRDLA
Jednou jsem celej S4F přinutil to tak psát, tak ty teď nebudeš výjimka. Když už já něco vymyslím, tak je to zákon!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.