To by pak nagův text vypadal asi takto:
Ja učus russkomu jazyku uže šesť mesjaca. uže znaju mnogo slov i grammatiki, no ja ješče ne umeju govorit po russki svobodno.
... Nemůžu se od Skyrimu odtrhnout, ONO TO NEJDE
BTW, tohle zrovna docela sedí:
BTW, stáhl jsem si Daedrickej font a všechno píšu v něm
Upravil/a BadWolf dne 23.04.2013 19:29
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsem tam dnes ráno přišel a bylo nám oznámeno, že test bude brán jako zkouška a bude oznámkován. Kdo udělá, má hotovo. Kdo ne, píše opravný + jde na ústní zkoušku. Tak jsem napsal, počkal jsem přímo na místě, než to opraví, dostal jsem za jedna a jako borec jsem odešel A největší vtip je v tom, že ti, co tam chodili pravidelně, měli většinou za 2 a já to za 4 dny zvládl líp
@Mopi: No, máš tam chybku Má to být Я говорю místo Я говорим, ale to je fuk, oni by tě pochopili. Rusi jsou chytří... nebo je jich hodně, teď nevím. Ale jedno z toho platí
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dnes jsem v dramáku parodovala rusku měla jsem být služebná, přidala jsem trochu ruskýho přízvuku a byla jsem…ruská služebná, překvapivě ale vzhledem k tomu že můj přízvuk je fakt špatnej se všici smáli a ostatní postavy tomu moc nenapomáhali, když zařvali "Panebože, někdo nám oholil kaktus!" a já ten imaginární kaktus pak musela imaginárně uklízet aneb improvizace
Tu už zabral Lenin.A kdyby ta holka nebyla zmalovaná (a zjevně šílená) tak bych bral ji.Ošem radši zůstanu neutrální
Upravil/a Leneren dne 23.04.2013 22:12
nagasadowcz napsal:
Tak jsem tam dnes ráno přišel a bylo nám oznámeno, že test bude brán jako zkouška a bude oznámkován. Kdo udělá, má hotovo. Kdo ne, píše opravný + jde na ústní zkoušku. Tak jsem napsal, počkal jsem přímo na místě, než to opraví, dostal jsem za jedna a jako borec jsem odešel A největší vtip je v tom, že ti, co tam chodili pravidelně, měli většinou za 2 a já to za 4 dny zvládl líp
@Mopi: No, máš tam chybku Má to být Я говорю místo Я говорим, ale to je fuk, oni by tě pochopili. Rusi jsou chytří... nebo je jich hodně, teď nevím. Ale jedno z toho platí
Hej dobře bro! Hele, já to taky tak dělám. Na Ruštinu se vůůůbec neučím a test vždycky nějak (pozor, bez taháků a jiných fíglů) splácám na jedničku.
Ad Mopi: Chytří, nebo je jich mnogo. Tak to mě fakt dostalo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.