Ono není jenom tak, si dát do Skyrimu ENB serii. Člověk to musí umět nastavit, aby vše vypadalo, tak jak má, i na to se vztahuje konfigurace PC.
Já mám ENB a pohoda. A všichni víte, jaké výkonné PC mám...
JeFF_ napsal:
Možná? Takže ty chceš stahovat něco a ani nevíš konfiguraci hardwardu svého PC?
Takový mod existuje. Jmenuje se ENB Series. Je to dodatečná grafická knihovna d3d9.dll, která ve hře vylepšní grafické prostředí.
Tady máš ten nejlépe hodnocený z nexusmod http://skyrim.nex...s/15105//?
nagasadowcz: pokud tam dopišeš cz tak se nemusí vyhledat nic, spousta modů jsem tak hledal a nic se nenašlo, ale když jsem zadal originalni název bez cz tak pokaždé jsem našel.
Edit: nemá někdo mod vyskoušení ?
Upravil/a Roman22 dne 16.07.2013 16:48
doufám že seto mě nestane ten mod vypada opravdu dobře, a hlavně když už nemáte ve hře co dělat tak to opravdu zabaví.
Upravil/a Roman22 dne 16.07.2013 17:26
Hele, za zkoušku nic nedáš. Odstranění módu je velice jednoduché a třeba se mohlo jednat o můj individuální problém.
Jinak musím říct, že je Rivelhelm pěkně zpracovaný a celkově je to dobrý nápad... Můžeš si koupit rytířský titul, nebo rovnou onen královský.
Pokud to budeš zkoušet, dej prosím vědět, jestli se ti to taky sekalo... (hra se zadrhávala pouze v tom Rivelhelmu, jinde to bylo dobrý)...
jasně k večeru bych dal vědět, jenom bych se chtěl zeptat když budu chtit se vydat na procházku můžu si sebou vzít vojsko ? četl jsem že vtom modu je i arena to opravdu hodně zabaví.
Upravil/a Roman22 dne 16.07.2013 17:28
tak jsem to skusil, a opravdu je škoda ten mod, jeto skoro celé za bugované strážním šlo třeba jen vídět hlava a štít celé seto seka jen někde to šlo dobře, škoda chtěl jsem bránit hradby soutěžit v arénách a tak, neznáš něco podobného ale už opravdu bez bugu ? nebo aspoň dobrou Arenu kde se budou vyhrávat ruzné ceny já takovou nenašel našel jsem asi 3 ale ty se nelibíli takže jesli najdeš nebo znáš dobrou arenu budu moct rád.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.