Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
Tondulín
Naposledy jsi políbil Pelenu a zanechali jste činnosti. Urychleně jste se oblékli do legionářských zbrojích a poté vyrazili ven ze stanu. Legionáři již byli nastoupení v řadách a vyčkávali na příchod svého generála. Legionář s trumpetou stál hrdě v popředí a vyčkával. Pelena tě urychleně dovedla před legionáře kde jste se postavili a vyčkávali na generálův příchod. "Stihli jsme to." špitla potichu. Stáli jste vedle Reguluse. Chvilku jste tak zůstali než jste uviděli přicházet Edwin ve své zbroji Penitus Oculatus. "Tak legionáři." začala, "Váš generál se trochu opozdil kvůli svým povinnostem na Ledohradské univerzitě. Takže mě pověřil, abych vám oznámila plán dnešního dne." poté se odmlčela a napřímila se. Mezi legionáři se leccos začalo šuškat, ale nic nebylo dostatečně hlasité, aby jsi dokázal rozpoznat o co jde. "Jak už vám bylo řečeno, nebo jste si všimli - legie generála Lucia mají přísný zákaz vstupu do města a tak se postarají o zabezpečení bran. Jejich generál bude stejně jako váš doprovázet císaře téměř na kterém kroku, takže vás rozdělím do jednotlivých skupin a budete poslouchat rozkazy jednotlivých kvestorů, po případně generálův rozkaz pakliže vám nějaký vydá. Budeme střežit celkem tři stanoviště. Tržiště, chrám a místo turnaje. Sídlo hraběnky bude sice taktéž chráněno vaší legií, ale to už má na starosti kvestor Regulus a důstojník Natalius. O zbytek čtvrtí se postarají zdejší stráže." pokračovala, poté se odmlčela a vyčkávala zdali nebudou dotazy.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: "Svatba je v deset. Turnaj je prý chvilku po ní.. ale těžko říct jak dlouho ta svatba bude trvat." řekla a poté se vrátila ke stolu. "Jsem zvědava co jsi vymyslel za svatební dar.. já jsem nad tím dlouhou dobu přemýšlela, ale nakonec jsem něco vymyslela. Snad se jim to bude líbit." poznamenala.

@Škorpias: "Jen běž.. ale pochybuji, že se něco změnilo." zasmála se Laurana. Vyšel jsi z pokoje a pokračoval po schodišti do hodovní síně. Spatřil jsi Vlka a Seranu jak zrovna snídají. Zatím o tobě nevědí, protože ze síně není pořádně vidět na schodiště a oba navíc sedí k schodišti zády.

SuperHunter
Pozdravil jsi tetu Rangeli, kývla na pozdrav. "Můžeme." poznamenala Rangela, "Ale do svatby zbývá ještě dostatek času." dodala a zkontrolovala zdali si do brašny dala vše potřebné.

KruziikCZ
Vzal jsi bosmerku za ruku, podívala se na tebe a chvilku přemýšlela co má říct. Poté co jsi jí pošeptal slova do uší povídá "Mám volný čas, ale s vámi ho trávit nebudu." chtěla se ti vytrhnout, ale rychlím pohybem jsi jí chytl a letmo políbil. Bosmerka se na tebe zahleděla a když jsi jí pustil řekla, "Fajn.. a teď prosím jděte." a rukou ukázala na dveře, "Nebo budu nucena zavolat stráže!" pohrozila.

Sarako
(tah v PM)

Lord Rade
Sešel jsi po schodišti dolů a poté vyšel ven. Ulice již žili přípravami, stráže se pomalu rozmisťovali na klíčové pozice a členové Penitus Oculatus zabezpečovali střechy domů, pro případ, že by se cokoliv zvrtlo. Pokračoval jsi kolem táboru Osmé legie až ke kasárnám. Vešel dovnitř a zeptal se Fafnira, který seděl za stolem zdali je vše připraveno. Souhlasně kývl a povídá "Stráže vyrazili na své stanoviště.. čeká se jen na legionáře a Penitus Oculatus."

Mopidu
Podívala jsi se do zápisníčku a našla v něm jméno Platius Colus, pod jeho jménem jsi měla poznámku, že se jedná o jednoho vyššího zdejšího hodnostáře. Jak však vypadá netušíš, protože jsi jej nikdy neviděla. Obloukem jsi prošla kolem tábora legionářů, kteří stáli v pozoru a poslouchali co jim jakási rudovlasá důstojnice Penitus Oculatus vykládá. Nikde jsi neviděla generála, který by této legii velel. Akorát jsi zahlédla trojici kvestorů, který taktéž poslouchali projev důstojnice.

hRDLA - začínáš hrát za novou postavu jménem Elessar
Postáváš před Kvatchským hostincem, který je již z venčí připraven ke zdejší slavnosti. Uvnitř už se nejspíš také uklízelo, protože dveře do hostince byli dokořán a před nimi byla tabule s velkým textem 'Zavřeno' na zídce hostince byl velký plakát s nápisem 'Kvatchský turnaj'. Ostatní ulice byli již dozdobeny a stráže jen kontrolovali zdali je vše v pořádku. Dvojice agentů Penitus Oculatus prošla úzkou uličkou a pokračovali směrem k tržišti a možná dál k chrámu.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.12.2014 01:48


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Pomalu spolknu soustu.
"A
!@#%§. Já na to zapomněl..."
Upravil/a BadWolf dne 29.12.2014 02:14
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
"Tak se zatím můžeme projít po městě." řeknu jí."Máš všechno ?"
Mám svojí loutnu ? Pokud ne tak si pro ní skočím.
 
Mopidu
Platius Colus. Vyptávat se tady by bylo až moc podezřelý. Porozhlédnu se okolo. Na turnaj by vysoce postavení měli přijít. Zkusím se nějak přifařit na svatbu. Furt se chystá nebo bude začínat? Jestli začíná tak jdu tam, jestli ne tak se nejprve pokusím ukrást nějakou zbroj z tábora, abyvh nebyla podezřelá.
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Pozorně si prohlédnu co mám ve svém vlastnictví

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Tondulin
Žádný dotaz nemám, spíš se pokusím zachytit o čem si šuškají legionáři.
 
scorpioncz
Potichu k nim přijdu a když budu u nich tak bez jakéhokoliv zvýšení hlasu nebo pokusu o bafnutí prostě řeknu "Dobré ráno, zbylo tu něco i pro nás?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
KruziikCZ
,,Omlouvám se. Za pokus to stálo, máte rty jako anděl.'' Řekl jsem a opustil jsem místnost. V mé hlavě zněla tato věta: ,,Vyšlo ti to, získal jsi jarlovu přízeň, teď se mužeš projít po mlžné tvrzi, aniž bys byl z něčeho obviňován.'' Šel jsem do ložnice jarla a při chůzi si natáhl svou zlodějskou kápi. ,,Vítej zpět'' Řekl jsem si jako povzbuzující slova. V jarlově ložnici ležel červený a velký drahokam. Neváhal jsem a vzal jsem si to, kvůli čemu jsem přišel. Pak jsem zmizel ve stínech a opustil Mlžnou tvrz. Elf
 
Aurelius
Tondulín
Neměl jsi dotaz, stejně tak i ostatní. "Skupina legionářů pod vedením kvestorky Peleny budou mít na starost oblast za vstupní branou a následně náš legionářský tábor. Skupina kvestora Belia bude mít na starost zabezpečení turnaje, Kvestor Aedan a jeho skupina bude mít na starost tržiště a Regulus chrám." začala opět Edwin. "To je asi vše. Teď máte rozchod, zaujměte své pozice a snažte se hlásit cokoliv podezřelého." dodala a poté se odebrala k velitelskému stanu Osmé legie. Mezitím co měla svůj projev jsi se snažil rozeznat co jednotliví legionáři mezi sebou říkají, ale nepovedlo se ti to. Legionáři ihned začali tvořit skupiny tak jak měli rozkázáno a vyčkávali na příchod svých důstojníků. Regulus se ihned vydal ke své skupině a společně s nimi pak vykročil k chrámu. "Tak zlom vaz. Během dne se ještě neuvidíme, neboj." řekla Pelena a poté se odebrala ke své skupině a začala jim rozdávat rozkazy.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: To je špatný.." poznamenala, "V Kvatchu snad něco na poslední chvíli seženeš." dodala. Poté jsi uslyšel kroky a nakonec Škorpiasův hlas, "Dobré ráno." popřála Serana směrem k němu a poté vstala, "Něco nám tu ještě zbylo." řekla a ukázala na kuchyňský stolek na kterém zůstal zbytek salámu a kus chleba.

@Škorpias: (viz. tah BWho)

SuperHunter
"Mám." odpověděla ti. Odskočil sis pro loutnu do pokoje a po chvilce byl zpět. "Měli bychom zabrat nějaké pěkné místo na tržišti.. ale bude tam velká konkurence." řekla a vykročila ke dveřím.

KruziikCZ
Opustil jsi místnost, bosmerka již nic nenamítala a nejspíš se pak vrátila ke své činnosti. Jarl stále seděl na svém trůně a cosi konzultoval se svým poradcem. Když jsi se chtěl vydat do další části Mlžné tvrze stráž stojící u stupu tě ihned zastavil slovy "Tady nemají občané co dělat."

Sarako
(tah v PM)

Lord Rade
Sešel jsi po schodišti dolů a poté vyšel ven. Ulice již žili přípravami, stráže se pomalu rozmisťovali na klíčové pozice a členové Penitus Oculatus zabezpečovali střechy domů, pro případ, že by se cokoliv zvrtlo. Pokračoval jsi kolem táboru Osmé legie až ke kasárnám. Vešel dovnitř a zeptal se Fafnira, který seděl za stolem zdali je vše připraveno. Souhlasně kývl a povídá "Stráže vyrazili na své stanoviště.. čeká se jen na legionáře a Penitus Oculatus."

Mopidu
Svatba se teprve chystá, začít by měla podle toho co jsi pochytila od náhodných pocestných v 10 hodin a chvilku po ní by měl začít turnaj. Vydala jsi se k táboru legionářů. Stále stáli na nástupu a poslouchali co jim důstojnice říká. Nebyl problém kolem nich v tuto chvíli proniknout, všichni zírali směrem k ní a poslouchali. Někteří sice zírali i jinam, ale těžko tě mohli vidět. Pronikla jsi do většího stanu. Uvnitř jsi spatřila figuríny s těžkou i lehkou zbrojí a opodál byli stojany se zbraněmi. Zaslechla jsi jak důstojnice dává legionářům rozchod.

hRDLA
Ve svém vlastnictví máš lehkou koženou zbroj s potrhaným šedivým pláštěm - plášť má i kápě to je relativně v dobrém stavu. Ke zbroji máš dále jeden kožený nátepník a druhý ocelový (ocelový máš na pravé ruce). Před záda máš přehozený toulec s patnácti šípy a krátký dřevěný luk. K opasku máš připnutý měšec s 500 Septimy a krátký ocelový meč.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
SuperHunter
"Tak to by sme měli vyrazit. Té konkurence se neboj na nás nemají."
Pokud nic nebude namítat vyrazíme na tržiště
 
scorpioncz
"Jasně díky." řeknu a čapnu jak chleba tak salám a vyrazím za Lauranou nahoru pokud ona nesešla ještě dolů ... v tom případě si sedneme a nasnídáme se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Zatraceně, chtěl jsem jít nakupovat dárek a místo toho budu "udatně" chránit tržiště." naštvaně si pomyslím a pokynu svojí skupině ať mě následují na tržiště.
 
KruziikCZ
Vyšel jsem ven a prohlédl jsi tvrz a zjišťoval, zda-li není nahoře nějaké okno.
 
hRDLA
Ignoruju ceduli a silně zabouchám na dveře hostince.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
"Nj. To abych vyrazil, co?"
Mezitím si zkontroluju svůj majetek.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
Začnu se soukat do lehké zbroje a pokusím se při tom vypadat co nejnormálněji pro případ že by někdo přišel. Nosí všechny stráže meč? Jestli ano tak si taky jeden vezmu
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Tondulín
Pokynul jsi své skupině a zamířili jste na tržiště. Prošli jste několika uličkami až k hostinci do kterého se dobýval (bušil silně na dveře) nějaký imperiál v kožené zbroji s potrhaným pláštěm. Všiml sis, že na tabuli je napsáno velkým písmenem 'Zavřeno' a dveře do hostince jsou otevřené. Z hostince se ozvalo jen "Zavřeno, otevíráme až za hodinu."
(pakliže tomu nechceš věnovat pozornost můžeš pokračovat na své stanoviště v opačném případě můžeš jakkoliv reagovat)

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: "Za chvilku půjdeme všichni.. ale jestli chceš tak klidně můžeš vyrazit na před. Já bych ti klidně s výběrem pomohla v Kvatchu sem už párkrát byla." nabídla se Serana. Laurana mezitím sešla po schodišti dolů a posadila se ke stolu. Škorpias se usadil vedle ní a společně se dali do snídání. Vlk si mezitím zkontroloval svoje vybavení. "Možná bych ti měla půjčit nějaký oblek.. ať tam nejdeš v tomhle." poznamenala Serana, když si všimla Vlka jak si kontroluje svoje vybavení. "Dobréé ráno." ozval se Beliův rozespalí hlas a následně chůze po schodišti. Když se usadil ke stolu vypadal jako by celou noc nespal. Vlasy měl různě rozcuchané a oblečení, které měl na sobě měl mírně zašpiněné jako by spadl do nějakého bláta. Serana se na něj podívala a zeptala se "V tomhle doufám nejdeš na svatbu?". Belius se na ní zadíval a povídá, "Ne.. potom se převlíknu." a zívl si a zamžoural po místnosti.

(Vlk je oblečen do staré kroužkové zbroje, která už něco málo pamatuje - prošil v ní bitvu o IC a pak závěrečnou bitvu proti Thalmoru. Dále je ozbrojen svým mečem a k opasku má připnutý měšec ve kterém může být s hrubým odhadem něco málo kolem 800 septimů. Zbylé vybavení, které kdysi míval během svého cestování buď někde zapomněl, nebo ztratil a nebo mu jej sebrali když jej zatkli.)

SuperHunter
Rangela se usmála a poté jste společně s Rangelou vyrazili na tržiště. Prošli jste několika uličkami, kolem hostince kde zrovna procházela ozbrojená hlídka legionářů a poté pokračovali přímo na tržiště. Na tržišti bylo již mnoho atrakcí. Stánků s jídlem a nejrůznějšími výrobky, ale také zde bylo mnoho bardů - mezi prvními, které jsi spatřil patřil bard menšího vzrůstu co hrál na flétnu a občas něco málo zazpíval, vedle něj postával jeho kolega v nordském tradičním obleku a hrál na loutnu. Opodál stáli další bardi, ale ti nebyli příliš nápadní a málo kdo se u nich zastavil. Jedním z důvodu také je, že je ještě brzy a hlavní nápor lidí se sem bude hrnout během turnaje a svatby. Dále jsi spatřil žongléře taktéž jich tu bylo požehnaně byli různě pobarvení nejrůznějšími barvami a měli pestrobarevné obleky. Jeden z nich měl blonďaté vlasy a druhý, který mu asistoval měl na tváři podivnou masku. Ostatní jsi neviděl, protože byli opodál a nevěnoval jsi jim takovou pozornost. Opodál byli opět v pestrobarevném oblečení akrobati. Byla to trojice, dva muži a jedna žena a předváděli nejrůznější kousky. Také sis všiml tanečnic, které stáli na jakémsi pódiu a nacvičovali si tanec, aby byli připraveni až přijde více lidí. Také sis všiml vozu ve kterém jsi spatřil zavřeného medvěda, poblíž vozu postával a popíjel nějaký tlustší muž v kožešině, nejspíš majitel. Vypadal jako nord, podle dlouhých blonďatých vlasů, které měl rozevláté a velkým mečem na zádech. Dále následovali kejklíři. Těch tu bylo snad nejvíce. Po celém tržišti bys jich napočítal snad šest. Každý měl různě barevné šaty, obličej a jiný účes. Jeden byl blonďatý, druhý hnědovlasí a další černovlasí. Také měl každý jiný terč, některý měl obyčejný kulatý jiný měli různě tvarovaný. Poslední koho zajímavého sis všiml byl muž co žongloval s hořícími loučemi. "Wou.. kam si stoupneme?" řekla užasle Rangela.

KruziikCZ
Opustil jsi sídlo a opatrně jej obešel, aniž by si tě všiml stráž. Okno ve vyšším patře je, otázkou zůstává jak se do něj dostat. Ke tvému štěstí je otevřené.

Sarako
(tah v PM)

Lord Rade
Sešel jsi po schodišti dolů a poté vyšel ven. Ulice již žili přípravami, stráže se pomalu rozmisťovali na klíčové pozice a členové Penitus Oculatus zabezpečovali střechy domů, pro případ, že by se cokoliv zvrtlo. Pokračoval jsi kolem táboru Osmé legie až ke kasárnám. Vešel dovnitř a zeptal se Fafnira, který seděl za stolem zdali je vše připraveno. Souhlasně kývl a povídá "Stráže vyrazili na své stanoviště.. čeká se jen na legionáře a Penitus Oculatus."

Mopidu
Začala sis oblékat lehkou zbroj. Velikost se ti zrovna trefit nepovedlo. Neseděla příliš dobře na tvém hubeném těle, ale neměla jsi na výběr. Už sis zavazovala boty, když jsi uslyšela chůzi a hlas nějakého legionáře. "Proč zrovna my musíme hlídat tábor.. jako by se tu něco mohlo ztratit." řekl podrážděně, "Slyšel jsi co se stalo v Imperial City, ne?" ozval se druhý, "Ne.." odpověděl první. "Nějací ozbrojenci vykradli naši zbrojnici za bílého dne. Oblékli si naše zbroje a vydávali se za legionáře naší legie. Prej vlítli na univerzitu a pod rozkazem našeho generála.. nakonec se prej ukázalo, že je najal Lucius. No.. generál zuřil no.". "Aha.." ukončil rozhovor první, jejich hlas už byl dost silný. Nejspíš jsou blízko. Vstup do stanu je jen a pouze jeden. Stojan na meče máš na dosah ruky.

hRDLA
Ignoroval jsi tabuli, vyšel dva schody a zabouchal na otevřené dveře. "Zavřeno, otevíráme až za hodinu." ozvalo se otevřenými dveřmi z hostince. Všiml sis, že zrovna kolem prochází legie v čele s nějakým kvestorem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.12.2014 22:42
 
Mopidu
Zkontroluju co všechno mám u sebe, vezmu si meč a zastrčím ho za opasek (nebo kam patří), zkusím to nejprve vyřešit bez násilí, takže vyjdu ven ze stanu a podívám se kdo to mluvil (jestli jsem před nimi tak pozdravím)
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Tondulin
Půjdu za imperiálem. "Jak vidíte tak je zavřeno, potřebujete snad něco naléhavého?"
 
hRDLA
,,Potřebuji přespat někde jinde než na ulici, děkuji." řeknu a radši jdu dál ulicí.
Upravil/a hRDLA dne 29.12.2014 23:09

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist