Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
Potichu se zvednu a převléknu do nejlepší róby kterou mám, nějakou dalo by se říct sváteční ... nebo prostě oblečení pokud žádnou takovou ultra róbu nemám.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"To bys byla moc hodná, kdybys mi pomohla něco vybrat, moje estetické cítění je na bodu mrazu." Usměju se a věnuji jí dlouhý polibek. "Máš nějaký sen do budoucna co by jsi v životě opravdu chtěla?"
Upravil/a Tondulin dne 28.12.2014 11:38
 
Sarako
Přikývnu hlavou:,,Odpusť, nemohl jsem jinak." a až vydechne naposledy dodám:,,Takhle to bude lepší."
Vstanu, vezmu Sathino mrtvé tělo a donesu jej v náručích na pobočku. Satha byla mistryní zdejší pobočky, pokud na pobočce nebude Zirkan, předpokládám, že nejvyšší hodnost tu budu mít já, proto toho využiji a vzkážu ostatním, že musím mluvit s Mefalou, sám. Pokud tu bude Zirkan přesvědčím ho, že to byla Sathina poslední slova.

Pokud je na zdejší pobočce Mefalin oltář Promluvím si s Mefalu (koneckonců je to paní klamu a manipulace s druhými, takže by mě nemusela hned zavrhnout), pokud ne, vypravím se k její nejbližší svatyni (jedna je myslím poblíž Cheydinhalu), a pokud bych tedy musel pryč z města, vzkážu členům s nižší hodností, aby všechna těla odnesly na pobočku.

Mefale za neustálého omlouvání řeknu, že jsem byl oklamán služebnicí Molag Bala a ihned nabídnu jeden život za každého jejího služebníka, který zemřel mojí rukou, že smrtí 'Noční dýky' jsem jeden splatil, a ten druhý může být kdokoliv, třeba i samotný císař.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KruziikCZ
,,Mocný Jarle, můj život byl plný hříchů, podvodů a krádeží. Za tento život nejsem ani vzkutku rád a rád bych jej prominul.''
 
SuperHunter
"Docela fajn....za jak dlouho se vydáme na tu oslavu ?"
Co mám na sobě ?
 
BadWolf
"Není zač" zamumlám z polostánku, vstanu a postavím se, dooblíknu se a půjdu dolů na snídani. Po cestě se pokusím do ničeho nevrazit.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
Věnoval jsi Peleně dlouhý polibek, "Chtěla bych konečně spokojeně a šťastně žít.. ale to se jen tak nestane. Nejsem bohatá, abych mohla zapomenout na legii a odejít někam klidně žít.. navíc na naše legie stejně brzo zamíří do Hammerfellu.. takže plánovat si růžovou budoucnost ani moc nejde." odpověděla ti. "V Hammerfellu je to prý dost zlí.. nebo to tak alespoň bylo z počátku války." dodala smutným tónem a podívala se na tebe.

Sarako
'Noční dýka' se na tebe naposled podívala a nakonec vydechla naposled. Podlaha byla zabarvená jak krví její tak krví Sathy. Odstoupil jsi od mrtvého těla a vzal Sathu do náručí. Kráčel jsi tmou až na pobočku. Zirkana jsi v pobočce nenašel. Ostatní členové ti nijak v tvém činu nebránili. (Uvnitř si zrovna potkal dva členy co se právě vrátili z kontraktu.) Přemýšlel jsi zdali je na pobočce oltář Mefali, odebral jsi se do Sathiny kanceláře, protože tě napadlo, že právě tam by se mohl nacházet. Letmo jsi její kancelář prohlédl, ale nikde jsi žádný oltář neviděl ani v jejím pokoji do, kterého jsi pomohl odnést její tělo jsi oltář neviděl. O žádné jiné místnosti kde by mohl být její oltář jsi nevěděl a proto jsi vzkázal ať odnesou i ostatní těla na pobočku a sám se vydal na cestu k Cheydinhalu.

Ihned jsi se dal bez jakékoliv přípravy na cestu. Moc dobře jsi věděl, že tě čeká docela dlouhá cesta, ale i přesto utíkala poměrně dost rychle. Když jsi po nějaké době došel znavený až k olátáři Mefali, který se nacházel nedaleko Cheydinhalu. Znaveně poklekl před oltář a začal omlouvat své činy čekal jsi, že k tobě promluví. Dlouhou dobu se však nic nestalo a tak jsi vše znovu usilovně zopakoval. "Tvé činy byli vskutku nečekané a plné intrik, propletené lží a přetvářkou." zněl ti v hlavě nelidský hlas, "Služebnice 'Molaga Bala' si svůj osud zpečetila sama. Satha měla již nejvyšší čas - netrap se její smrtí." dodal nelidský hlas a poté se odmlčel. Rozfoukal se silný vítr a ve vzduchu je cítit, že se brzy přižene déšť. "Sathyn život jsi splatil, teď zbývá jen splatit život mrtvého dunmera, který byl pevně oddaný Morag Tong. Chci, aby jsi jeho život splatil (jméno ti pošlu v PM)!" rozezněl se ti hlavou hlas.

SuperHunter
Na sobě máš teď akorát osušku. Oblečení jsi měl špinavé a tak se domníváš, že ti jej Rangela odnesla na umytí. "Za chvilku. Ještě nám připravím nějakou svačinku." usmála se. "Jo! Málem bych zapomněla." zvolala náhle a ukázala na dřevěnou židli, přes kterou bylo přehozené čisté oblečení. "Tohle si půjč. Je to strýcovo.. ale on už to potřebovat nebude." řekla a podala ti čisté oblečení.

Lord Rade
Probudil jsi se, svatba by měla začínat kolem desáté hodiny do té je ještě dostatek času. Pomalu jsi se oblékl do své kapitánské zbroje, připnul si pochvu s mečem k opasku a byl připraven k obchodu z ložnice.

KruziikCZ
"Tvůj čin by měl být vzorem pro ostatní a proto si nemyslím, že by jsi měl být nějak vážně potrestán." pravil Jarl, "Ovšem drobný tresti ti uložím. Pamatuj si, že tuto milost již nikdy více za mé vlády nedostaneš." dodal a poté se otočil k poradci. "Nechte všechno odnést původním majitelům." přikázal a poté se otočil k tobě, "Dnes v noci došlo k vraždě jednoho našeho stráže." začal Jarl, "Domníváme se, že za to jednoznačně můžou zdejší bandité co neustále napadají naše karavany a loupí zboží.. chci, aby jsi pomohl zdejšímu kapitánovi se těchto banditů zbavit. Jsem si jist, že někdo se zkušenostmi zloděje dokáže zapadnout mezi ty bandity a zjistit kde mají útočiště." všichni přítomní bedlivě poslouchali co Jarl říká a nikdo nikterak jeho rozhodnutí neodporoval.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: Vstal jsi, do oblékl se a vyrazil ven z pokoje. Serana přes sebe mezitím přehodila nějaké šaty v tmavě-modré barvě víc jsi toho neviděl, protože jsi spatřil jen částečný odraz v zrcadle. Už jsi byl skoro u dveří, když jsi z rozespalosti trefil nějakou malou skříňku, která se nacházela těsně vedle nich. Ozvala se rána a následně jsi mírně bolestivě zakvílel. Serana, která již byla oblečená prošla kolem tebe s mírným úsměvem. Urychleně jsi se probral a následoval jí. (Páč BW - Měl jsi příležitost si ji prohlédnout v šatech, kterých půjde na svatbu. Její šaty tmavěmodré šaty končili až u kolen, na nohách měla malé botky připomínající sandále. Vlasy měla po stranách zapletené do ozdobných copánků.) Došli jste až do místnosti s podlouhlým stolem, "Všichni už jsou nejspíš pryč." konstatovala, "Asi jsme tu zůstali jen my dva a Škorpias s Lauranou." poté se odmlčela a začala opatrně připravovat nějakou snídani aby si neumazala šaty. "Co si dáš k snídani?" poté se usmála, "Hloupá otázka.. promiň. Nic lepšího než kus suchého chleba a nějakého salámu tady asi nebude." přitom prohledávala jednotlivé přihrádky kuchyňského stolku.

@Škorpias: Opatrně jsi vstal z postele a začal ve svém vaku přehrabávat jednotlivé róby co jsi si sebou vzal. Moc svátečních jsi jich však nenašel. Našel jsi akorát tmavězelené roucho se stříbrnými symboly magie, které jsi měl naposled při nástupu na Univerzitu a pak nějaké novější roucho co jsi nosíval když jsi dokončoval jednotlivé 'ročníky'.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
"ehm ... tohle asi ne ... moc staré a pro nováčky ..." řeknu si potichu pro sebe a nakonec si vyberu prostě to nejhezčí roucho které mám ... abych vypadal alespoň trochu jako ženich/mág Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Nezapomeň, že pro mně je většinou kousek salámu úplnej luxus." usměju se a pomůžu Seraně připravovat snídani.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Neboj se to nějak vydržíme a aspoň tam nebude zima." Zasměju se. "Taky bych se nejraději někde usadil, žil spokojený život, vychovával děti a věnoval se nějakému řemeslu nebo lovu. Doufám že se mi tenhle sen jednou splní, ale nejdřív budu muset vydělat peníze v legii a hlavně tady tu službu přežít."
 
SuperHunter
"Díky...za chvilku přijdu dolů" potom co odejde se převlíknu a vezmu si svoje peníze. Pak se na chvilku zadívám ven z okna a pomyslím si měl bych si pro jistotu sehnat něco k obraně. Pak půjdu dolu
Dole se zeptám Rangeli "Nevíš kde je tady kovář ? Něco si tam potřebuju vyřídit."
 
Aurelius
Tondulín
"Bude tam vedro.. pěkná změna." povzdechla si Pelena, "Jsme na tom stejně." usmála se. Venku byl slyšet hlahol legionářů a zvuk kovadliny, nejspíš si někdo upravuje zbroj nebo zbraň. Taktéž zazněl zvon z chrámu, který odbíjel osmou hodinu ranní.

Sarako
'Noční dýka' se na tebe naposled podívala a nakonec vydechla naposled. Podlaha byla zabarvená jak krví její tak krví Sathy. Odstoupil jsi od mrtvého těla a vzal Sathu do náručí. Kráčel jsi tmou až na pobočku. Zirkana jsi v pobočce nenašel. Ostatní členové ti nijak v tvém činu nebránili. (Uvnitř si zrovna potkal dva členy co se právě vrátili z kontraktu.) Přemýšlel jsi zdali je na pobočce oltář Mefali, odebral jsi se do Sathiny kanceláře, protože tě napadlo, že právě tam by se mohl nacházet. Letmo jsi její kancelář prohlédl, ale nikde jsi žádný oltář neviděl ani v jejím pokoji do, kterého jsi pomohl odnést její tělo jsi oltář neviděl. O žádné jiné místnosti kde by mohl být její oltář jsi nevěděl a proto jsi vzkázal ať odnesou i ostatní těla na pobočku a sám se vydal na cestu k Cheydinhalu.

Ihned jsi se dal bez jakékoliv přípravy na cestu. Moc dobře jsi věděl, že tě čeká docela dlouhá cesta, ale i přesto utíkala poměrně dost rychle. Když jsi po nějaké době došel znavený až k olátáři Mefali, který se nacházel nedaleko Cheydinhalu. Znaveně poklekl před oltář a začal omlouvat své činy čekal jsi, že k tobě promluví. Dlouhou dobu se však nic nestalo a tak jsi vše znovu usilovně zopakoval. "Tvé činy byli vskutku nečekané a plné intrik, propletené lží a přetvářkou." zněl ti v hlavě nelidský hlas, "Služebnice 'Molaga Bala' si svůj osud zpečetila sama. Satha měla již nejvyšší čas - netrap se její smrtí." dodal nelidský hlas a poté se odmlčel. Rozfoukal se silný vítr a ve vzduchu je cítit, že se brzy přižene déšť. "Sathyn život jsi splatil, teď zbývá jen splatit život mrtvého dunmera, který byl pevně oddaný Morag Tong. Chci, aby jsi jeho život splatil (jméno ti pošlu v PM)!" rozezněl se ti hlavou hlas.

SuperHunter
Rangela tě nechala v pokoji osamotě, převlékl jsi se. Připevnil sis k opasku měšec. Poté jsi přistoupil k oknu a otevřel jej. Ihned jsi ucítil čerství vzduch a také zvuk zvonů v chrámu, který odbíjeli osmou hodinu ranní. Všiml sis, že přípravy na svatbu jsou opět v plném proudu. Poodstoupil jsi od okna a zamířil dolů po schodišti. "Hmm.." vydala ze sebe Rangela zamyšleně, "Tuším, že nedaleko od kasáren.. ale nejsem si jista. Je to dávno co jsem tu byla naposled." odpověděla ti. "Ale určitě to nemineš, neboj."

Lord Rade
Probudil jsi se, svatba by měla začínat kolem desáté hodiny do té je ještě dostatek času. Pomalu jsi se oblékl do své kapitánské zbroje, připnul si pochvu s mečem k opasku a byl připraven k obchodu z ložnice.

KruziikCZ
"Tvůj čin by měl být vzorem pro ostatní a proto si nemyslím, že by jsi měl být nějak vážně potrestán." pravil Jarl, "Ovšem drobný tresti ti uložím. Pamatuj si, že tuto milost již nikdy více za mé vlády nedostaneš." dodal a poté se otočil k poradci. "Nechte všechno odnést původním majitelům." přikázal a poté se otočil k tobě, "Dnes v noci došlo k vraždě jednoho našeho stráže." začal Jarl, "Domníváme se, že za to jednoznačně můžou zdejší bandité co neustále napadají naše karavany a loupí zboží.. chci, aby jsi pomohl zdejšímu kapitánovi se těchto banditů zbavit. Jsem si jist, že někdo se zkušenostmi zloděje dokáže zapadnout mezi ty bandity a zjistit kde mají útočiště." všichni přítomní bedlivě poslouchali co Jarl říká a nikdo nikterak jeho rozhodnutí neodporoval.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: "Jo? Tak to nejsi moc náročný." zasmála se Serana. Když jsi chtěl pomoci Seraně s přípravou snídaně ihned tě zastavila a povídá, "Jen se posaď. Já to zvládnu.. ještě by sis mohl ublížit, když jsi málem zboural skříň." usmála se a ukázala ti ať se posadíš na židli. "Za chvilku to budu mít hotové." dodala a pokračovala v přípravě snídaně.

@Škorpias: Znovu jsi prohledal vak, vytáhl jsi tmavě-modré roucho s bronzovými symboly bleskové magie. Obléknul se. Roucho ti padlo i když jsi ho už nějaký ten rok na sobě neměl. "Dobré ráno." ozval se hlas Laurany, které zrovna lezla z postele.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Jé ty jsi už vzhůru." řeknu s úsměvem když se budu otáčet "Tak jak se ti líbím jako ženich?" zasměju se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Ach jo ti tupci tam venku nemůžou být ani chvíli zticha a ještě k tomu ten zvon, jak tu má pak člověk odpočívat?" rozhořčeně dodám a pokusím se usnout.
 
SuperHunter
"Dobře půjdu se po ní mrknout. Pak se vrátím a probereme tu svatbu." Řeknu a půjdu se pokusit najít tu kovárnu. Kdyby se mi nedařilo tak se zeptám nějaký náhodný osoby po cestě
 
Aurelius
Tondulín
"V tuhle dobu bychom měli už dávno nástup. Už by jsi neodpočíval." zasmála se Pelena, "A přece nepůjdeš spát.. ještě si přeci můžeme.. chviličku.." usmála se a začala tě líbat.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: "Jo? Tak to nejsi moc náročný." zasmála se Serana. Když jsi chtěl pomoci Seraně s přípravou snídaně ihned tě zastavila a povídá, "Jen se posaď. Já to zvládnu.. ještě by sis mohl ublížit, když jsi málem zboural skříň." usmála se a ukázala ti ať se posadíš na židli. "Za chvilku to budu mít hotové." dodala a pokračovala v přípravě snídaně.

@Škorpias: "Sluší ti to." usmála se Laurana, "Budeš ladit k Seraně, ta včera říkala, že bude mít tmavě-modré šaty." dodala a poté přešla ke svému vaku. "Já se převléknu až později." řekla a opatrně vytahovala jednotlivá roucha z vaku.

SuperHunter
Rangela kývla a poté jsi odešel z domu. Na ulicích probíhali přípravy. Legionáři Osmé legie pochodovali po ulicích a kontrolovali pořádek, stejně tak i stráže se nacházeli na důležitých místech ve městě a hlídkovali. U kovárny bylo rušno, několik válečníků vyčkávalo až na ně vůbec přijde řada.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 28.12.2014 19:26
 
Tondulin
"Ty jsi ale dračice." Zasměju se a poddám se její vůli.
Upravil/a Tondulin dne 28.12.2014 19:50
 
KruziikCZ
,,Jarle, tisíceré díký patří vám a vašemu dvoru. Vaší milost vám budu splácet dokonce života.'' Řekl jsem, a usmál se. Očkem jsem krásně mrkl na bosmerskou mágyni a nasadi takový ten úsměv kterým naznačuji, že bych měl zájem. Pfft Poklonil jsem se jarlovi a zeptal jsem se komorní, zda bych si v Mlžné tvrzi nemohl najmout na noc pokojík.
 
scorpioncz
"Hmm ... to je pravda, určitě bych se při mojí smůle někde umazal ... raději si vezmu něco na cestu a převléknu se až na místě ..." konstatuju a sundám ze sebe opatrně cool róbu, protože tmavě modrá s bronzem je cool a bronzovou barvu mam celkem rád Grin a vezmu si klasické roucho.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"No prosím, vnucovat se nebudu" zasměju se, potom co zmíni onu skříň "No, to víš, mě se občas blbě vstává..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8234 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist