,,Já se na to můžu vysrat, člověk je milej, lidi mu plyvou do xichtu. Člověk někomu pomáhá a v lepším případě od něho uteče. Mě už je to všechno u prdele. Příště už nikomu nepomáháme. Pojď jdeme."
Poobzerám sa kolko ludí je zranených, a kolko to neprežilo, a spýtam sa ho či potrebuje nejakú pomoc, ak nie, tak sa skloním k mágovi a zavrem mu oči so slovami "Získal si svoj mier, Odpočívaj v pokoji priatel môj " a Pôjdem k nemu do obchodu, a pozrem sa tam po nejakej protilátke ...You can kill yourself, or die trying...
hRDLA "No jo, no... ale co budeme dělat teď ?" řekl Gor.
Škorpion
Běžíš, a najednou zakopáváš. Rozplácl jsi se, dopadl jsi přímo na ruku. "To mám z toho myšlení" pomyslíš si a vstaneš, ale pravá ruka tě děsně bolí asi s ní něco máš. V dálce už vidíš světlo.
BW "No to jsem si také říkal, a hlavně archoložky jsou většinou osamělí. Takže máš větší šanci." dodá khajiit. Už je tma, imperiálka už posedává u ohně.
Mopidu
Dopsala jsi tam Arteriuse a podala listinu imperiálce, ta ho podepsala a Arterius zrušil kouzlo. A podal ti listinu a řekl "Tak, Alda je podle papírů tvůj, říkal jsem že to dokážeš."
Norbi
Zemřel pouze mág a hrabě, hraběnka je raněná a stráže také. Naklonil jsi se nad mága zavřel mu oči a řekl pár posledních slov. Pak jsi se zeptal mága on ti řekl "Bylo by dobré dostat toho vraha, ale ten může být kdekoliv."
Leneren
Otočil jsi se, a legionář tě podpíral až k lůžku. Lehl sis a odpočíval - za 3. příspěvky budeš odpočatý a tvoje léky zaberou na plno.
"Moje řeč. Jdeme na to? Možná ti ždibec "bábovky" nechám, ale nic neslibuju "XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
On sa objaví, mám pocit že to bolo Temné Bratstvo , (prehladám mojím obetiam telá a hladám všetko zaujímavé) , a s tými sa určite ešte stretnem ... You can kill yourself, or die trying...
"Dobře. Zdar."
Pokusím se Imperiálce nalít do pití Scoomu, ale ABY SI MNĚ NEVŠIMLA.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
( strašně neuvěřitelně a hlasitě zakleju !! a vrátím se pomalu do tunelu ... předpokládám že ten je z kamene a nehoří co ? pffff .... )
Upravil/a scorpioncz dne 06.01.2013 01:04
Podám jednu listinu strážcovi, " Oni sa vrátia, pochybujem že si pošpinia česť nesplnenou úlohou, no pre istotu dajte pozor či ju neotrávili" ... pôjdem si nájsť dýku , a skontrolujem zbrane vrahou či nemajú niečo zaujímavé, a dýky si pripnem na opasok k tej mojej ...potom sa rozbehnem k mágovi do obchodu nájsť nejakú protilátku ...
Upravil/a Norbi dne 06.01.2013 01:02
You can kill yourself, or die trying...
hRDLA
Gor, si také sedne a kývne na souhlas. Ty si mezitím očistil meč, a překontroloval si vybavení. Měl jsi...
Kroužková zbroj (na sobě)
Šavle
Meč (vybaven)
385 Septimů
Škorpion
Otočil jsi se a šel do tunelu. (Ano, je z kamene.)
BW
Pomalu jsi se připlížil k flašce kterou imperiálka položila na stůl. Vzal si ji do ruky, a ohlédl se. Imperiálka zrovna obcházela okolí, byla dostatečně daleko. Otevřel jsi flašku, a nalil do ní scumu. A opět vrátil flašku na místo, a odplížil jsi se pryč. Přitom jsi měl na tváři škodolibí úsměv ().
Mopidu
Máš, 250 Septimů. Vyšla jsi ven, bylo tam celkem rušno. Všude pobíhali stráže, ale nehledali tebe ale nějakého vraha. Občané jen zarmouceně pochodovali ulicemi.
,,Tak co myslíš Gore? Nějak se to nepovedlo, místo hrdinů jsme dezertéři, ale to by nás ti legionáři museli nejdřív dostat." Zasměju se a rozhlédnu se po okolí.
( ... kouknu se ještě jestli třeba nevypadá ... že by se dalo brzo projít ... že třeba oheň brzo uhasne nebo tak ... ještě pořád neztrácím naději 8) ... pokud ne ... což asi ne no tak vyrazím pomalu tunelem dál ... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.