Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,Tvůj pán snad netrestá neúspěch smrtí? Kvůli nějaké mapě bych neobětoval nikoho ze svých mistrů, ani pokud mnou pohrdají. Proč je Sathina krev tak důležitá?" přitom jsem stále připraven k obraně.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Museli jsme. Nedalo se nic dělat." řeknu, odstrojím se a půjdu spát.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"No co? Však jsi nemusel čekat." řeknu s úsměvem a pak půjdu do pokoje k Lauraně, kde se potichu převléknu a ulehnu ke své budoucí manželce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Pomůžu jí s hledáním
 
Aurelius
Tondulín
(probíhá romance)
--------

Probouzíš se. Otevřel jsi oči a uslyšel hlasy a zvuk zbrojí. Některý legionáři se již shromažďují před stany, aby byli připraveni na ranní nástup. "Tak už jsi se probudil.." řekla tichým hláskem Pelena, která ležela vedle tebe. "Ještě je čas.. generál tu stejně ještě není. Ostatní jen blázní, aby si 'šplhli' u císaře." usmála se.

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: "Bohužel jsem čekat musel. Nevzali jste si klíč." odpověděl Flavius. Poté jste se odebrali po schodech nahoru, každý však zamířil do jiných dveří.

@Vlk: Opatrně jsi otevřel dveře do Seranina pokoje, svlékl ze sebe zbroj a ulehl do připravené povlečené postele. Během chvilky jsi usnul. (Spíš)

@Škorpias: Všiml sis, že dveře jsou již opravený - alespoň nějak provizorně, opatrně jsi otevřel. Následně jsi ze sebe potmě svlékl své roucho a ulehl do postele vedle Laurany. (Spíš)
--------

@Vlk: Probouzíš se. Když jsi otevřel oči spatřil jsi paprsky slunce jak osvětlují Seranin pokoj. "Dobré ráno." řekla s úsměvem Serana, zatím co hleděla do zrcadla a upravovala si vlasy. Na sobě měla akorát nějaké noční šaty, které končili nad koleny a měli světle modrou barvu. Z přízemí jsou slyšet hlasy, nejspíš už se připravuje snídaně.

@Škorpias: Probouzíš se. Když jsi otevřel oči ihned sis všiml, že Laurana vedle tebe ještě spokojeně spinka. Přišlo ti totiž, že kolem půlnoci stávala k Merril, ale nejsi si jist jestli se ti to jen nezdálo. Merril spokojeně odpočívá ve své postýlce, ale nejspíš už je vzhůru, protože hýbe hlavičkou. Z přízemí jsi slyšel hlasy, nejspíš už se připravuje snídaně.

Lord Rade
(spíš)
--------

Probouzíš se. Okny tvého dobu pronikli první paprsky světla, z přízemí už slyšíš rachot. Správce už nejspíš začal s přípravou snídaně. Zvony z chrámu však ještě neodzvonili Osmou hodinu.

Sarako
Na první otázku ti 'Dýka' neodpověděla, "Ta mapa však skrývá něco co je až příliš cenné." řekla klidným tónem hlasu a přitom jsi uslyšel mírné zapraskání. "Satha je jediná z živých kdo tu mapu viděl. Když jsem se zmínila o tom co hledám určitě si ji ihned vybavila a má ji teď v živých vzpomínkách. Díky svým schopnostem do nich přes její krev dokážu nahlédnout." pokračovala.

KruziikCZ
Vrátil jsi se k Riftenu, před bránou hlídkovala posílená hlídka. Ihned tě bez nějakých problémů pustili do města.

SuperHunter - opravná verze tahu
Pomohl jsi Rangele najít její knihu s písněmi a poté jste až do půlnoci zkoušeli jednotlivé písničky. Rangela zpívala a ty jsi hrál. Občas jste si dali krátkou pauzu, aby jste se občerstvili. O půlnoci jste zalehli a během chvíle znaveni usnuli.
--------

Probudil jsi se. Do pokoje již pronikali paprsky světla a Rangela už v posteli dávno neležela. Dveře do chodby byli otevřené a z vedlejšího pokoje se ozýval její hlas a sem tam mírné šplouchnuti vody.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.12.2014 17:37
 
Tondulin
"Je ten nástup povinný? Moc se mi ven nechce." zeptám se Peleny a usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 27.12.2014 15:40
 
Sarako
Posledních pár tahů vzpomínám na Mass Effect na rozhodnutí, koho obětovat. Kaidan nebo Ashley Grin
Ztiším hlas, sklopím zbraně a řeknu:,,Dobře, jestli Satha musí zmizet, uděláme to po mém. Satha mi nikdy moc nedůvěřovala, takže si sebou nejspíš vzala někoho dalšího. Vylákám do, a o všechno se postarám, Ty zůstaň tady. Pokud by zůstal naživu ten, koho si Satha vzala do zálohy, byl by to můj konec."
Pokud 'Noční dýka' nebude mít nic proti, rozbiju mečem nejbližší kus nábytku a o chvíli později vyjdu ven se slovy:,,Je po všem. Nemohl jsem riskovat vaší smrt, proto se co nejponíženěji omlouvám za toto hrubé zacházení." pak dám znamení dunmerovi v záloze, aby pomohl Sathe na nohy, pokud už jí na nohy nepomáhá. Počítám s tím, že si vyslechnu od Sathy plno hrubých narážek. Položím několik otázek tipu 'co s tělem?' a při první příležitosti je oba zabiju.
(počítám s tím, že Mafala vyzradí mojí zradu příštímu mistrovi, sotva co přijde k jejímu oltáři a počítám s tím, že mě to bude stát život, proto budu muset jednat rychle)

 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Vstanu, protáhnu se, obleču se, vyjdu na chodbu a nahlaas popřeju dobré ráno
 
Aurelius
Tondulín
Pelena se usmála, "Nástup je povinný, ale dokud neuslyšíš zvuk rohu nebo něčeho co by nás volalo k nástupu tak pro nás neplatí. Navíc tu není ještě generál a jediný legát, který pod ním slouží je Amragor a ten vede obléhání jedné pevnosti." řekla.

Sarako
'Noční dýka' souhlasila s tvým návrhem. Rozbil jsi stolek a poté vyšel ven. Satha vypadala naštvaně, dunmer postával poblíž a vyčkával až bude moc zasadit na rozkaz Sathi vražedný úder. "Moje vina. Neměla jsem věřit někomu kdo podlehne řečičkám každé jen, aby ji dostal do postele." řekla rozčileně a přitom se snažila postavit na nohy, ale nedařilo se jí to. "Usekl jsi jí hlavu?" zeptala se Satha. Dunmer se ihned přiblížil k Sathe, naklonil se k ní a pomáhal ji na nohy. Stál k tobě zády. Ihned jsi toho využil sáhl po dýce a zabodl mu jí do zad. Padl na kolena a chtěl sáhnout na meč, ale stihl jsi mu zasadit smrtelný úder svým mečem. Dunmer se s kácel k mrtev k Sathyním nohám. Ta na tebe koukla a než stihla nahmatat u mrtvého dunmera nějakou zbraň. Probodl jsi jí.

SuperHunter
Vstal jsi, oblékl jsi se, protáhl a vyšel jsi na chodbu. Popřál hlasitě 'Dobré ráno', odpovědi se ti však dostalo jen z vedlejší místnosti "Dobré ráno.". Hlas patřil Rangele.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.12.2014 21:05
 
Lord Rade
Probudím se a zjistím, jak daleko je do svatby. Dle toho si pak pospíším s oblékáním.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Tondulin
"Štěstí že jsi tak dobře informovaná jinak bych příjezd našeho milovaného generála zmeškal, mimochodem máš pro svatebčany nějaký dárek?" Usměju se, přitulím se k Peleně a budu dále odpočívat.
Upravil/a Tondulin dne 27.12.2014 21:27
 
SuperHunter
Zaklepu na dveře se slovi "Můžu ?"
 
Sarako
,,Už není cesty zpět." potichu pronesu, přitom odtáhnu Sathinu mrtvolu do svého domku a řeknu 'Noční dýce':,,Tady jí máš, vezmi si od ní krve, kolik potřebuješ." potom zajdu odstranit i druhou mrtvolu (nechci, aby si toho všimli stráže).
Až odstraním druhé tělo, oberu obě mrtvoly o zlato. Pokud měly nějakou lepší zbraň, vezmu i jí.
Pak se s úsměvem zeptám 'Noční dýky':,,Jak je to doopravdy s tvým pánem. Rád bych věděl, do čeho jsem se právě dostal?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KruziikCZ
Vstoupil jsem do města a jšem sem domů. Sedl jsi ke stolku a četl jsem si své oblíbené knihy o Dwemerech. V jedné z nich byla věta, která mi změnila život. ,,Čest, pravda a síla, to je to pravé, díky čemu si užívat života. To je to pravé, díky čemu bude svět lepším''! Chvíli jsem byl zamyšlení v myšlenkách, že opustim a zavrhnu svou práci zloděje. Tato myšlenka se mi čim dál tím víc približovala. Řekl jsem si: ,,Měli pravdu, nebýt takových jako jsem já, mohle tento svět, tato země a toto město na úplně jiné úrovni. Šel jsem za Jarlem Riftenu a ke všemu jsem se mu přiznal. Odevzdal jsem mu vše kradené, i mé oblíbené septimy. ,,Příjmu jakýkoliv trest za mé činy!'' Řekl jsem se sklopenou hlavou.
 
Aurelius
Tondulín
'Milovaného' při tomto slově se Pelena zasmála, "Mám jen takovou květinku pro nevěstu. Neznám je osobně tak jsem nic nekupovala." řekla. Přitulil jsi se blíže, "Nástup ještě dlouhou dobu nebude." řekla tichým tónem Pelena a políbila tě.

Sarako
Odtáhl jsi Sathu do svého domu. 'Noční dýka' seskočila ze stropu na kterém se držela ani sám netušíš jak se jí to mohlo povést, ale povedlo. Prohlédla si mrtvé tělo Sathy, "Díky." řekla a naklonila se nad tělo. Více jsi již neviděl odešel jsi odklidit i druhé tělo. Odnesl jsi jej do svého domu. 'Noční dýka' mezitím zapálila svíčku, která konečně osvětlila místnost. Okradl jsi dunmera o měšec a zkontroloval jeho zbraň. Usoudil jsi, že máš lepší a nechal ji být. 'Noční dýka' již se Sathou skončila, otřela si ústa a poté se k tobě otočila zády. Všiml sis, že Satha měla krvácející ránu na krku. "Jak ty následuješ Mephalu tak já následuji daedrického prince Molaga Bala. To díky jeho daru jsem schopna žít věčně, splynout se tmou a mnoho dalšího.." řekla klidným tónem a krátce se odmlčela. Posadila se na postel a podívala se na tebe. "Nebyl to, ale on kdo mě dal tento dar. Ale to je delší příběh.. na ten nemáme moc času." po těchto slovech se postavila na nohy a vykročila směrem k tobě. "Argonianští válečníci mohou být nablízku."

SuperHunter
"Ještě ne.. moment.." uslyšel jsi zvuk vody a následně cosi dřevěného spadlo na zem. Po chvilce se dveře odemkli. Rangela na sobě měla osušku, která zakrývala nejdůležitější partie jejího těla, "Můžeš." řekla s úsměvem a odebrala se převléct a osušit do pokoje.

Lord Rade
Probudil jsi se, svatba by měla začínat kolem desáté hodiny do té je ještě dostatek času. Pomalu jsi se oblékl do své kapitánské zbroje, připnul si pochvu s mečem k opasku a byl připraven k obchodu z ložnice.

KruziikCZ
Když jsi stanul před Jarlem - byl to starší muž, kterému mohlo být něco kolem šedesáti a vysvětlil jsi všechny své zločiny, omluvil se za ně a vrátil vše kradené. Jarl s pozvednutým obočím koukl po svém poradci a následně po všech přítomných. Osobní strážce také nevěděl co říct, byl překvapen a dvorní mágyně, pohledná bosmerká dívka taktéž. "To byl vskutku nečekaný čin." pravil překvapený Jarl. Poté si prohrál vous a rukou naznačil poradci, že má prohlédnout ukradené předměty. Sám už asi neměl moc sil postavit se na nohy. "Nejsem si jist co s tebou." opět se ze sebe vydal, "Moc takových jako ty jsem za život nepotkal." mnul si při svém mumlání šedivý vous a přitom váhal. "Dát ti trest za to, že jsi vše vrátil a omluvil se by bylo nesprávné. Ovšem nějaké následky nést musíš. Jaký trest bys navrhoval?". Osobní strážce chtěl něco říct, ale Jarl jej rukou zastavil.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.12.2014 22:11
 
Tondulin
"Snad se neposmíváš našemu generálovi?" Zasměju se. "Mám docela problém znám ženicha osobně a měl bych mu koupit dárek, ale to bych odsud musel odejít což je nadlidský úkol, někdo mě bude muset odtáhnout." Usměju se, obejmu ji a položím si hlavu na její poprsí.
 
SuperHunter
Umeju se a půjdu za Rangelou
"Jak si se vyspala ?"
 
Sarako
Vykročím 'Noční dýce' naproti:,,Přijmu Molag Balův dar." a pomalu jí položím svou ruku na rameno.
Ve chvíli, kdy mě bude chtít 'kousnout' vrazím jí do srdce stříbrnou dýku.
Pokud kolem mě jenom projde, vrazím jí stříbrnou dýku do zad.

Až bude umírat, sehnu se nad ní se slovy:,,Proč jsi mě popletla hlavu? Proč jsi upírem? Proč to nemohlo být jinak?" v mém hlase je znát smutek.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Áááárgh... vstávání... eeh..." promnu si oči, protáhnu se a pokusím se vstát z postele.
"Oo, pěkná košilka. Ladí ti k vlasům" řeknu Seraně a začnu se oblíkat.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
"Ne, já si našeho generála vážím. Buď rád, že máme generála co neřve a nechce po nás nějaké nesplnitelné cíle." odpověděla pohotově Pelena, položil jsi hlavu do jejího poprsí a následně vznesl svoji otázku. "Nevím.. to bude těžké." řekla a rukou tě hladila ve vlasech, "Ale můžeme se zkusit podívat do jednoho zdejšího obchodu mají tam nějaké keramické talíře a podobné věci. A nebo kovárně, třeba by jsi mu mohl darovat meč aby mohl chránit svojí rodinu." při posledních slovech se zasmála.

Sarako
'Noční dýka' se po tvých slovech usmála, ruku jsi jí položil na rameno. "Zatím jsi nejsem jista zdali tě chci nakazit.. víš, pro některé je to 'dar' pro jiné to může být prokletí. Každopádně jsem ti moc děkuji.. nevím.. snad časem najdu způsob jak se ti odvděčit." řekla s mírným úsměvem a pohladila tě na ruce, kterou jsi měl přiloženou k jejímu ramenu. Poté kolem tebe chtěla projít. Na nic jsi nečekal a zabodl jí dýku přímo do zad. 'Noční dýka' vykřikla bolestí a svalila se k zemi. Nepodařilo se jí dýku vytáhnout. "Pr..oč?" řekla vysíleně a přitom se jí do očí vedrali slzy když se otočila směrem k tobě. Její rána silně krvácela. "Ne..tuším.. možná.. mo-žná to tak osud.. chtěl." řekla tichým hláskem a očima se stále ještě dívala na tebe, "Prosím.. chci.." vydala ze sebe a přitom se snažila cosi nahmatat na svém opasku. "Nenech.. aby.. mo-moje.. tělo padlo do rukou těch argonianů.. prosím." pousmála se.

SuperHunter
Zašel jsi do místnosti a naložil se do dřevěné vany. Chvilku jsi v ní pobil a mezitím zbavil své tělo špíny, která se na něm nahromadila. Když jsi byl umytý a usušený vyšel jsi ven z místnosti a zašel za Rangelou. Rangela už byla převlečená do červených šatů s nordským nádechem. "Dobře, byla jsem unavená a tak se stalo pěkně." odpověděla s úsměvem. Zastrčila zpěvník do kožené brašničky, kterou si přehodila přes rameno a povídá "A ty?"

Lord Rade
Probudil jsi se, svatba by měla začínat kolem desáté hodiny do té je ještě dostatek času. Pomalu jsi se oblékl do své kapitánské zbroje, připnul si pochvu s mečem k opasku a byl připraven k obchodu z ložnice.

KruziikCZ
Když jsi stanul před Jarlem - byl to starší muž, kterému mohlo být něco kolem šedesáti a vysvětlil jsi všechny své zločiny, omluvil se za ně a vrátil vše kradené. Jarl s pozvednutým obočím koukl po svém poradci a následně po všech přítomných. Osobní strážce také nevěděl co říct, byl překvapen a dvorní mágyně, pohledná bosmerká dívka taktéž. "To byl vskutku nečekaný čin." pravil překvapený Jarl. Poté si prohrál vous a rukou naznačil poradci, že má prohlédnout ukradené předměty. Sám už asi neměl moc sil postavit se na nohy. "Nejsem si jist co s tebou." opět se ze sebe vydal, "Moc takových jako ty jsem za život nepotkal." mnul si při svém mumlání šedivý vous a přitom váhal. "Dát ti trest za to, že jsi vše vrátil a omluvil se by bylo nesprávné. Ovšem nějaké následky nést musíš. Jaký trest bys navrhoval?". Osobní strážce chtěl něco říct, ale Jarl jej rukou zastavil.

ScorpionCZ a BW
@Vlk: Promnul jsi si oči, protáhl jsi se a pokusil jsi se vstát z postele. "Děkuji.. Vlku." poděkovala Serana a přitom se na tebe otočila. Dočesala si vlasy a poté odstoupila od zrcadla a zamířila k šatníku. Mezitím sis začal oblékat své oblečení a přitom jsi stále seděl na posteli.

@Škorpias: Probouzíš se. Když jsi otevřel oči ihned sis všiml, že Laurana vedle tebe ještě spokojeně spinka. Přišlo ti totiž, že kolem půlnoci stávala k Merril, ale nejsi si jist jestli se ti to jen nezdálo. Merril spokojeně odpočívá ve své postýlce, ale nejspíš už je vzhůru, protože hýbe hlavičkou. Z přízemí jsi slyšel hlasy, nejspíš už se připravuje snídaně.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 28.12.2014 00:48
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist