Jáj... kdo má mít čas na učení? Dyť mám tolik úkolů ve Skyrimu, a ještě DW... ale učit se musím, jsem týden a něco chyběl, tak by se to možná šiklo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nazdárek Diego! No dobréé! Teď mám trochu volněji obecně, tak jsem tu krapet více. Holt škola, sice teprve ještě rok před maturou, ale jsem rád, že to vše tak nějak zvládám, no... a žere to hodně času, což jediný mi vadí.
Teď jsem ještě řešil nějaké problémy s mobilem, takže další starosti a do toho pořád nějaké návštěvy, holky, a táák... prostě jsem rád, že sem stihnu zajít.
Nazdárek Diego! No dobréé! Teď mám trochu volněji obecně, tak jsem tu krapet více. Holt škola, sice teprve ještě rok před maturou, ale jsem rád, že to vše tak nějak zvládám, no... a žere to hodně času, což jediný mi vadí.
Teď jsem ještě řešil nějaké problémy s mobilem, takže další starosti a do toho pořád nějaké návštěvy, holky, a táák... prostě jsem rád, že sem stihnu zajít.
A jak u tebe? Tebe tu taky není moc vidět.
Ale jo, jde to v rámci možností... Holt práce mi žere hodně času, přesčasy a ták... Pak ještě práce doma, no je toho celkem dost a jsem rád, že sem můžu jít aspoň večír. Takže tu tak často jako kdysi nejsem... ale co naděláme ne?
Ha, jsem rád, že se objevil odkaz na chat na hlavní stránce. S takovou ho nemusím hledat, když si ho omylem smažu nebo jsem na jiném PC *klíč najdete na fóru... Fuck yeah, nedejte jim nic zadarmo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak jsem hrála Bioshock. Booker a Elisabeth jsou teda dvojka, každej úplně jinej, ale je sranda to hrát a o Elisabeth se ani nemusím při boji starat, šikovná je A Columbia je nádherná
Předevčírem Volskygge, dneska Valthume a Forelhost, yeah, jsem bach moje oblíbený Skyrimský dungeony, přichystejte svý draugirský pány smrti s jejich ebonitovýma sekerama, svoje pastičky a přerostlý pavouky a dejte mi k tomu hodně zlata, páč VÁS JDU VŠECHNY VYPLUNDROVAT, YEEEEEEEEAAAAAAH!
Deal with it
BTW, kdo podle těch jmen pozná o co se snažím, tak... něco dostane
(resp. já jsem se o to snažil dřív, a mimo jiné díky tomu jsem si ty dungeony oblíbil a teď si je z nostalgie procházím znova Do mých oblíbených dungeonů teda ještě patří Mohyla Temných vod, ale to kvůli preview ze Skyrimu, a možná Odpočívadlo Mrtvého muže kvůli bardovi a Olafovi, ale moje nejoblíbenější jsou prostě Valthume, Forelhost, Volskygge a pak ještě další jejichž jména jsem zapomněl, ale nebojte, VYPLUNDRUJE JE TAKY !)
Upravil/a BadWolf dne 14.04.2013 21:12
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ani prd, něco jsem napsal, tys odpověděla na něco škorpovi. A tak to bylo asi 3x. Ale co už, stejně je to jedno. Tvoje chyba, prošvihla jsi datum 2. série Korry
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.