Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Pokud je to tvoje přání, ohledně té nudy možná je lepší někdy se nudit než skončit pod drnem jo a to kladivo jsem poznal až moc dobře." Usměju se. "Aby jsme neskončili jako Natalius." Kývnu hlavou směrem k němu a zasměju se.
Upravil/a Tondulin dne 22.12.2014 21:34
 
Sarako
,,Tak krásná a tak nepřístupná. Přes všechnu tu touhu po pomstě a snahu zavděčit se svému pánovi cítím, že tvé srdce není jen pouhým kusem ledu, jen se bojíš milovat, protože jsi už jednou ztratila všechny na kterých ti záleželo a nechceš, aby k tomu došlo znovu." podívám se jí do očí:,,Takhle jen ztrácíš sama sebe."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Já taky ne. Něco vymyslíš. Já jdu na pozici."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
KruziikCZ
Zustal jsem schovaný ve stínech. Čekal jsme dokud legionáři neprojdou. Pak jsem vyskočil ze stínu a utekl jsem domů do Riftenu.
 
scorpioncz
Pokrčím rameny a vydm se blíže k těm dvěma strážím, avšak stále tak aby mě neviděli, takže třeba za nějaký roh domu nebo nějak podobně. Rozhlédnu se abych věděl kde jaké objekty stojí a jak jsou daleko.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Zvednu se z postele promnu oči a vyplivnu nechutné svinstvo co se mi přes noc nahromadilo v ústěch. Pokusím se najít nějakou vodu, kterou bych si mohl vypláchnout pusu a napít se. Nakonec přikročím k ženě. "Dobrá je čas. Jdeme." Naznačím jí aby se zvedla a šla semnou. Pokuď nebude chtít po dobrém trochu jí pohrozím mečem a vydám se za Ravenem.
 
Matthew
Aurelius
Tondulín
"To nehrozí." zasmála se nad poznámkou o Nataliovi. Hostinský mezitím položil dvě piva na stůl a poté se opět vrátil za pult kde pokračoval ve své činnosti. "Kdyby tě Arterius nesnášel nebo by proti tobě něco měl určitě by ti nesvěřil hodnost Kvestora." pronesla Pelena a pozvedla korbel, "Teď už asi bez přípitku." usmála se.

Sarako
"Ne!" zvolala překvapeně a však stále klidným tónem, "Nejsem nepřístupná ani se nebojím milovat." dodala a poté se odmlčela. Podíval jsi se jí do jejích zarudlých očí.

Lord Rade
(spíš)

KruziikCZ
Zůstal jsi skryt ve stínu, legionáři se ihned seskupili u dveří do pokladnice, když jeden z nich spatřil mrtvé tělo svého kolegy. "Není mrtvý dlouho." konstatoval jeden z nich, "Uzavřete město! A najděte vraha, nebude daleko!" křikl jejich velitel a následně poslal někoho, aby vyřídil rozkaz někomu u brány. Opatrně jsi se odplížil stranou, nemáš moc možností jak uprchnout z města když zavřou bránu a přístav teď budou střežit jako oko v hlavě.

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: Balista je na vyvýšeném místě, kolem jí se nachází jen křoviny a nějaký polorozpadlí dům, který byl srovnán se zemí během obléhání. Škorpias se opatrně přiblížil k troskám domu, když procházel mezi sutinami spatřil několik pohozených zbrojích legionářů (byli špinavé a místy poškozené). Vlk se mezitím přiblížil tak, aby měl dokonalí výhled a mohl ve vhodnou chvíli vyběhnout omráčit legionáře.
(můžete volně komunikovat)

Matthew
Postavil jsi se na nohy a odplivl si. Začal jsi po domě očima hledat vodu, sáhl jsi po svém váčku s vodou a trochu se napil. Žena tě mlčky následovala ven z domu a poté i směrem do chrámu. Ulice osvětlovali louče a na několika místech hlídkovali vaši válečníci. Pokaždé když jsi kolem některého z nich prošel kývl na pozdrav.

Žena váhala, když jste vystupovali do chrámu. Nejspíš se bála, že si nahněvá bohy když v takových to poničených šatech vejde dovnitř, ale nakonec vešla. Vnitřek chrámu byl osvětlený loučemi a místy i světelnými koulemi. Pár mrtvých těl leželo v rohu (podle rouch se jedno o kněží). U Oltáře postával Raven. Gerrick, Meleril stáli opodál. Mág, kterého vybral Gerrick ze své armády stál v jakém si kruhu a cosi vytvářel. "Právě v čas synu." pronesl Raven, "V tom případě můžeme začít." konstatoval poté. Mág ihned zanechal své činnosti a podíval se na Ravena. Raven kývl a mág začal mumlat jaké si zaklínadla až nakonec položil do středu kruhu malý podivný kamen ze kterého se začalo linout modré světlo. Když mágovi zaklínadla utichli celí kruh se vnořil do modrého světla ze kterého následně vyšel zahalený altmer. Raven a všichni přítomní ihned poklekli až na readguardku. "Nadešel čas - můj pane." vydal ze sebe Raven a poté pozvedl hlavu. "To rád slyším příteli." řekl chladným tónem altmer a poté se otočil a prohlédl si všechny přítomné. "Odveďte tu redguardskou děvku!" zvolal rozčileným tónem, když ji spatřil. Mág, který vytvořil teleportační pole vstal a odvedl ženu pryč z chrámu a už se nevrátil. Pole se rozplynulo, "Čekal jsem Anacana." oznámil Gerrick překvapeným tónem a postavil se opět na nohy. "Ancano je mrtev. Ale nebojte - mé schopnosti vám postačí navíc jsem ho zcela nahradil i v jeho povinnostech." řekl hrdým tónem altmer, "Ravene." řekl a přešel blíže k Ravenovi, který již také vstal na nohy. "Máš to co Thalmor hledá?" zeptal se. "Ne." odpověděl, "Ale vím kde to je." po těchto slovech se na altmerově tváři objevil úsměv.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Řekl bych že jsem jeden z mála lidí, kterým může věřit, i když se většinou se naše setkání neobejde bez nějaké té pěsti nebo rozbitého nosu." Zasměju se a hodím do sebe pivo.
 
matthew074
Nebudu zasahovat do dění a budu postupovat dle chování ostatních. Držet se v pozadí a poslouchat co bude dál.
 
Matthew
KruziikCZ
Viděl jsem posla jak utíkal k bráně s informací. Zastavil jsem ho, zrovna když nikdo nebyl v dohledu a bodl mu dýku do krku. Tělo jsem odtáhl do stínu, aby nebylo vidět. Převlékl jsem se do jeho šatů a zpořádaně jsem opustil město.
Upravil/a KruziikCZ dne 23.12.2014 20:09
 
Sarako
,,Dobře, dobře, jako bych nic neřekl." usměji se a pokračuji:,,Právě jsi mě přiměla ke spolupráci, takže se s radostí setkám s tvým milostivým pánem, ať posoudí mé schopnosti. Pak se možná i dozvím skutečné jméno dívky, jenž mě oslnila svou neskonalou krásou."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Navléknu si na sebe jednu ze zbrojí, hlavně přilbu aby mi nebylo kdyžtak vidět do obličeje. Pak vyjdu tak aby se otočili zády k Vlkovi a křiknu "Jdu vás vystřídat! Už je čas!" řeknu to takovým rozmrzelým hlasem, jako by se mi tam vůbec nechtělo, ale dám si bacha abych nebyl přímo ve světle a půjdu jen pomalu k nim.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Tondulín
Napil jsi se piva, Pelena chvilku mlčela a prohlížela si hostinec. "To máš asi dost velkou odvahu, když se vzepřeš svému nadřízenému." usmála se, "Já zas kdysi nevycházela s jednou redguardskou legátkou, ale ta prý odmítla sloužit pod Arteriem a nechala se přeložit do jiné legie." začala a přitom si pohrávala s korbelem piva, "Obě jsme měli jiný styl postupu.. a panovala mezi námi dost velká rivalita. Generál měl občas dost problém ukočírovat naši našteřivost.. pak jsem odešla a jí povýšili na legátku." poté dopila pivo a povídá, "Nepůjdeme se projít?"

Sarako
'Noční dýka' se pousmála a upřeně se na tebe podívala, "Nejprve si tě, ale prověřím." začala a poté vstala. Ladnou chůzí se procházela po tvém domě a přitom si prohlížela vybavení. "Ráda bych se setkala s vaší vůdkyní." začala a zastavila se u postele, "Chci se s ní ovšem setkat mimo vaši pobočku. Někde kde budeme jenom mi dvě a ty." otočila se k tobě "Pokud mi s ní dokážeš nějakou schůzku ještě dnes v noci domluvit.. přimluvím se u svého milosrdného pána."

Lord Rade
(spíš)

KruziikCZ
Vyčkal jsi až pověřený legionář poběží kolem uličky ve které jsi se skryl. Poté jsi po něm ihned vyskočil a srazil jej k zemi. Po několika úderech pěstí upadl do bezvědomí a následně ti nic nebránilo v tom, aby jsi jej podřízl. Opatrně jej odtáhl do stínu. Nikdo nic neviděl, tato ulička je během dne prázdná až večer se zde scházejí zdejší chudáci.

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: Škorpias se navlékl do staré legionářské zbroje, kterou našel mezi troskami a následně vykročil k legionářům. "Chlape ty jsi snad chlastal, ne?" řekl jeden z nich, když jsi oznámil jejích střídání a otočil se k tobě, druhý se zvedl a povídá "Výborně, už se těším na medovinku ze Skyrimu.". Vlk po těchto slovech opatrně vylezl z křoví a omráčil prvního legionáře, který vyčkával až se ten druhý sbalí, následně omráčil úderem do hlavy i druhého, který zrovna uklízel prázdné flašky medoviny do své brašny.
(můžete volně komunikovat)

Matthew
Mlčky jsi pozoroval a vyčkával co se bude dít. Raven sáhl po vaku, který měl připnutý k opasku. Spodek vaku byl zarudlí krví. Otevřel vak a vytáhl zní zarostlou hlavu nějakého imperiála nebo norda, těžko poznat o jakou rasu se jedná. Altmer se nechápavě podíval na Ravena ten však ihned začal vysvětlovat, "Lehké paměťové kouzlo dokáže z jeho hlavy dostat až den jeho vzpomínek. I když je po smrti. Ovšem.. je to náročné kouzlo.". Altmer po vyslechnutí Ravenovi řeči souhlasně kývl a pohlédl na Gerricka, "Tady Meleril kouzlo pečlivě trénovala a studovala." poznamenal ještě Raven. Altmer se otočil zpět, "Není důvod k otálení. Začněte!" zvolal radostně. Melerl se podívala na Ravena ten kývl, opatrně převzala hlavu a položila ji do stejného kruhu jako předtím mág položil kámen. "Lorde Ravene, Rekkare.." řekla a naznačila, že máte jít k ní.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 23.12.2014 22:56
 
KruziikCZ
Navleču si jeho zbroj a zpořádaně opustím město. Jdu do mého domku v Riftenu, jdu a jdu a přemýšlím nad Slavíky...
 
scorpioncz
"To bylo dobrý, snad jim nic není." sundám si zbroj a hodím jí k ostatním. "Tak to rychle nabijeme a střelíme ... někam nad okno ... nechám to na tobě ... já jsem spíš přes magii než artilerii." řeknu a natáhnu balistu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Jak už jsem řekl se mnou a Arteriem je to složité což možná zažiješ i na poradě, jestli tam bude." Usměju se. "Můžeme se trochu projít aspoň ze sebe ten alkohol dostanem. " řeknu, zvednu se, u východu podržím Peleně dveře a půjdeme se projít přinejlepším někam do parku
 
BadWolf
"Odolávám pokušení dát si tu medovinu. Jo, fajné, já to zkusím." namířím balistou nad nějaký okno, aby se hák (kterej tam předem připravím a pořádně uvážu) o to okno zahákl.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Pokud ti můj útulný domek jako tiché a klidné místo vyhovuje, přivedu Sathu sem."
Pokud bude souhlasit, dodám s úsměvem:,,Za chvíli jsem zpátky." a zajdu na pobočku za Sathou. Počítám s tím, že Satha bude opět plná pohrdání vůči mě, a tak jí pohotově vysvětlím, že jsem pro ní za pomoci svého šarmu zařídil setkání s onou 'Noční dýkou'. Neřeknu kde, jen aby mě následovala, že se jedná o místo, které jsem řádně prověřil, a aby se ostatní členové Morag Tong drželi stranou. Vysvětlím jí, že 'Noční dýka' oddaně slouží neznámému pánovi, a že pokud se mi podaří toto setkání uspořádat, budu mít možnost zjistit, kdo jím je. Taky jí naznačím, aby jednala, jako bych se jí o pánovi 'Noční dýky' vůbec nezmínil.
Pokud i Satha bude souhlasit, zavedu i jí do svého útulného domku.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Tondulín
Podržel jsi u východu Peleně dveře, usmála se a poděkovala. Následně jste opatrně sešli po schodišti dolů a pokračovali těsně vedle sebe do ulic Kvatchu. Měsíce na obloze krásně svítili, "Je to už dávno co jsem se takto procházela." poznamenala, když jste kráčeli kolem malého parku, který se nacházel těsně vedle chrámu.

Sarako
'Noční dýka' souhlasně kývla, poté jsi se odebral na pobočku Morag Tong. Vyhledal Sathu, opět seděla ve své kanceláři a ležela v haldě listin, které pečlivě studovala. Chodby, kterou jsi prošel stále zřela prázdnotou stejně tak i samotná pobočka stále zřela prázdnotou. Satha vyslechla vše co jsi měl na jazyku a následně se zamyslela, "Dala bych přednost tomu, aby 'Noční dýka' přišla přímo do naší pobočky. Ovšem to se ti zjevně nepovedlo vyjednat - nic co by mě nepřekvapovalo." řekla pohrdavým tónem, "Pakliže musím opustit zdi pobočky. Chci, aby mě někdo doprovázel." začala a poté se otočila zády k tobě a přistoupila k truhle, zastrčila klíč a otevřela truhlu. Vyzbrojila se a následně naznačila, že je připravena k odchodu. Vykročili jste z její kanceláře, "Ještě moment!" zvolala a na chvilku se ztratila do vyššího patra, když se vrátila vedla rozespalého dunmera, "Půjde s námi. Chci mít jistotu." řekla a poté jste vyrazili k tvému útulnému domečku. Dunmerský vrah se držel opodál a chvílemi jsi neměl ani přehled o jeho pohybu. (do tvého domu vedou jen jedny dveře) "To je přeci tvůj dům." poznamenala Satha, "Tohle se mi nelíbí." konstatovala, "Vodit si 'Noční díku', kterou hledají argoniáni do svého domu. Copak chceš, aby přišli prohledávat i naši pobočku?!" otočila se k tobě a naštvaně k tobě promluvila.

Lord Rade
(spíš)

KruziikCZ
Navlékl sis jeho zbroj a poté spořádaně opustil město. Stráže nic nepoznali, jak by taky mohli legionářů se zde za den vystřídá nespočet a nový neustále přicházejí. Cesta do Riftenu utíkala rychle, nasedl jsi na svého koně a poté pelášil jak jen jsi mohl.
(4 příspěvky)

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: Škorpias nabil a připravil balistu, poté poodstoupil a přenechal míření a konečné vystřelení na Vlkovi. Vlk pečlivě namířil balistu přímo na jedno z vyšších okem a následně vystřelil. Balista sebou trhla a následně vystřelila hák i s lanem. Hák se zabodl přímo pod jedno z oken.
(můžete volně komunikovat)

Matthew
Mlčky jsi pozoroval a vyčkával co se bude dít. Raven sáhl po vaku, který měl připnutý k opasku. Spodek vaku byl zarudlí krví. Otevřel vak a vytáhl zní zarostlou hlavu nějakého imperiála nebo norda, těžko poznat o jakou rasu se jedná. Altmer se nechápavě podíval na Ravena ten však ihned začal vysvětlovat, "Lehké paměťové kouzlo dokáže z jeho hlavy dostat až den jeho vzpomínek. I když je po smrti. Ovšem.. je to náročné kouzlo.". Altmer po vyslechnutí Ravenovi řeči souhlasně kývl a pohlédl na Gerricka, "Tady Meleril kouzlo pečlivě trénovala a studovala." poznamenal ještě Raven. Altmer se otočil zpět, "Není důvod k otálení. Začněte!" zvolal radostně. Melerl se podívala na Ravena ten kývl, opatrně převzala hlavu a položila ji do stejného kruhu jako předtím mág položil kámen. "Lorde Ravene, Rekkare.." řekla a naznačila, že máte jít k ní.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
BadWolf
"Tak. Šplháme. Dávej pozor ať nespadneš. Bereš barvu, nevylij ji."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6369 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist