Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Je dobře že jsme na stejné straně, i když Lucius a Arterius to máš prašť jako uhoď, nejlepší by bylo kdyby oba pobrali trochu rozumu a věnovali se raději Thalmoru než vzájemným rozepřím, ale to se nestane" Zasměju se "Dost už o politice my dva stejně nic moc nezměníme, pověz mi něco víc o svém životě." Až Pelena dopije svoje pivo zamávám na hostinské ať přinese další.
Upravil/a Tondulin dne 21.12.2014 23:56
 
Aurelius
Zítra od +-17:00 bude probíhat pravidelné psaní Hrozby. Tak jak to mnozí znají z dřívější doby Wink - což zkrátka znamená, že jakmile budu mít dostatek tahů začnu okamžitě psát další tahy.

Tondulín
"Je pravda, že oba podle všeho nejsou úplní svatoušci, ale spíš se přikláním teď k Arteriovi. On je mladší a je pravděpodobnější, že dá Císař podporu jemu, už jen z toho důvodu, že vyhrál volby." odpověděla ti Pelena, "Ale máš pravdu.. dost o politice. Té bude dost zítra na poradě." usmála se. Poté se opět trochu napila a následně povídá "Co bych ti osobě řekla?" opět se usmála "Nedávno jsem ještě byla ve Skyrimu, pomáhala jsem jednomu altmerovi jméme Calcelmo s výzkumem Dwemerů.. bohužel to tak trochu padlo po jednom neúspěšném kopání a výpravu i výzkum odvolal a uchýlil se do Markarthu, ale tam asi taky moc dlouho nepobude. Poté jsem se vypravila zpět do Cyrodiilu. Řekla si, že když jsem jednou složila v legii tak mě snad vezmou zpět. Přeci jen se říká, že služba v legii je doživotní záležitost.. no a tak jsem tu. Jako kvestorka co rozděluje stany a popíjí pivo se svým milým kolegou." při posledních slovech se usmála, oba jste dopili pivo a ty jsi ihned objednal další. Hostinský pohotově vyměnil korbeli a Pelena se usmála "Takto si dlouho čistou mysl neudržíme." a opět pozvedla korbel "Na co si připijeme teď?"

Sarako
Zapálil jsi svíčku a usadil se ke stolu, 'Noční dýka' si očima prohlížela tvůj dům, poté si sundala kápě a pousmála se. Vlasy měla různě ozdobně smotané, aby jí nevadili v obličeji a nebo nečouhali zpoza kápě, oči měla stále silně zarudlé s obličej mírně pobledlí na dunmerku. "Trochu jsem 'lovila' nemohla jsem přenést přes své srdce." při té zmínce se uchechla, "Že nám obsadili část Morrowindu - zabili mé rodiče a mě prodali do otroctví jednomu argonianském pánovi, který miloval když mě mohl nejrůzněji trápit a deptat." řekla ostrým tónem a přitom pevně stiskla pěsti, "Naštěstí mě můj milostivý pán zachránil." dodala s úlevou a úsměvem na tváři, "Nyní mu věrně sloužím." poté se odmlčela, na důvod své návštěvy ti neodpověděla, ale když jsi se zmínil o jménu muže v honosném obleku pohotově ti odpověděla, "Mě muži velmi rádi říkají své jména." poté si očima prohlédla tvůj dům.

Matthew
Promluvil jsi k ženě ta se ihned zastavila, povzdechla si a usoudila, že máš nejspíše pravdu. Posadila se na svojí část postele a ztrápeně se slzy v očích si prohlížela své potrhané šaty. Mezitím jsi se rozvalil na posteli a začal odpočívat.
(můžeš buď odpočívat a nebo reagovat jinak)

Lord Rade
(spíš)

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias:
(můžete volně komunikovat)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.12.2014 00:30
 
Tondulin
"To ne, ale jsme na svatbě takže akorát slavíme trošku předčasně na tom není nic špatného ne?" Zasměju se. "Já nedostal na starost nic, ale nestěžuju si jelikož si můžu užívat tvojí společnost." Usměju se. "Na nás a naše nové přátelství, které doufejme dlouho vydrží." Přiťuknu si korbelem.
 
matthew074
"Neřekl bych že to bude tak zlé. Další den tě vymění za jednoho z našeho rodu takže z toho výjdeš líp jak ostatní." Budu nadále ležet v postely a užívat si prozatimní pohodlí jiného místa než vlhké země věznice.
 
Matthew
Sarako
,,Milostivý pán, který tě zachránil? Vykoupil tě, nebo mečem a krví? Nejspíš je i tvým mistrem, a ty bys ho neprozradila, ani kdyby tě měli mučit, proto se ani neptám, kdo jím je." usměju se a pokračuju:,,A co se týče lovu argoniánů, tak máme alespoň společnou zálibu."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Dobře, ale kde seženem balistu ... a hlavně jak jí nenápadně přitáhneme k věži? ten rámus by vzbudil všechny ve městě ne?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Vzala jsem si ještě nějaká roucha a učebnice. Pak jsem se posadila na postel a odpočívala. V ruce jsem si pomalu vytvořila menší plamínek a chvíli si s ním pohrávala.
 
Aurelius
Tondulín
"To určitě není." zasmála se, po tvé poznámce ohledně užívání si její přítomnosti se usmála. Přiťukli jste si a následně to zapili. "Já už mám také volno." dodala a napila se. "A co tvůj život?" zeptala se.

Sarako
"Stejně jako ty následuješ a věříš v Mephalu. Já věřím a následuji ve svého milostivého pána." oznámila ti a následně si rukou přejela po rameni, "Ale každý z nás je loví jiným způsobem." konstatovala a poté se na tebe upřeně podívala. "Proč se zahazuješ s Morag Tong? Řekla bych, že máš na něco lepšího." zeptala se.

Matthew
Žena ti již neodpověděla, mlčky si prohlížela své potrhané šaty a poté se dívala po místnosti zdali nenajde něco čím by mohla zakrýt své odhalené tělo. Chvilku jsi odpočíval a nakonec zavřel oči a usnul.

Když jsi se po nějaké době probudil a ihned se očima rozhlédl kolem spatřil jsi ženu schoulenou v rohu již v jiných šatech. Vyděšeně se na tebe dívala. Venku již byla pořádná tma možná je již správný čas vyrazit za Ravenem.

Lord Rade
(spíš)

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias:
(můžete volně komunikovat)

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Zabalila jsi si sebou ještě nějaké další roucha a pár učebnic. Poté se posadila na postel a odpočívala. V ruce sis pomalu tvořila malý plamínek a chvilku si s ním pohrávala. Poté nějaké době jsi uslyšela bouchnutí vstupních dveří a následně i hlas Tandila "Zdravím Arterie.", "Tandile, myslel jsem si, že jste odešel nadobro." řekl Arterius. "Z Cyrodiilu ano, osobně proti vám Arterie nic nemám, ale nevěřím Palagánovi ani nos mezi očima a tak pod ním nikdy učit nebudu." odpověděl mu Tandil, "Bylo to vaše rozhodnutí. Já ho respektuji." řekl Arterius a poté se zeptal, "Kde bych našel studentku jménem Bec?". Tandil chvilku mlčel a pak povídá "Támhle ten pokoj." a nejspíš ukázal na dveře tvého pokoje. "Něco provedla?" zeptal se ihned Tandil, "Ne." odpověděl krátce Aterius a poté byli slyšet kroky k tvým dveřím do pokoje.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Tondulin
"O svém životě bych řekl jen to, že je pozoruhodné že stále žiju."Usměju se. "Zažil jsem až moc soubojů na to jak jsem mladý, k legii jsem se přidal poté co byla moje rodina zrazena a vyvražděna, to víš byli jsme celkem bohatí, z tohoto období mám na památku jizvu přes celá záda, nic příjemného. Pak přišli nějaké ty bitvy pod vedením kvestora Amragora, fakt super chlapík, řekl bych jeden z mála normálních nadřízených." Ušklíbnu se. "Pak přišly nějaké ty rozpory s Arteriem, asi dvakrát jsme se chtěli zabít, ale vždycky to dopadlo skoro bez újmy až na tohle." Poukážu na svoji jizvu přes oko. "No a teď jsem tady a doufám že poznám taky světlejší stránky života." Zasměju se.
Upravil/a Tondulin dne 22.12.2014 18:52
 
Sarako
,,Před čtrnácti lety mě našli na břehu moře nějací dunmeři. Jeden z nich byl členem Morag Tong, nepředstavil se mi, ale přesvědčil mě o tom, abych se přidal k Morag Tong. Jenže jsem nebyl dunmer. Osm let jsem bral kontrakty, o které nikdo ze zdejších členů neměl zájem. Některé kontrakty které jsem dostal, byly skoro až sebevražedné. Osm let mi trvalo, než jsem si mezi nimi vydobyl úctu a oni mě začali brát jako jednoho z nich. Až se stanu jedním z mistrů Morag Tong, nebude moci nikdo z nich pochybovat o mých schopnostech." na chvíli se odmlčím,:,,Nemám v úmyslu zradit Morag Tong, ale případná spolupráce s oslnivě krásnou dunmerkou uřčitě přichází v úvahu. Jelikož jsem se ještě nepředstavil, mé jméno je Sarako."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Ok, ok... tak já zkusím znovu dojít pro luk a ty zkus najít příhodnou balistu."
Takže do zbrojnice ještě jednou. Zas nanejvýš opatrně.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
Tondulín
"Jo, Amragor je fajn." řekla souhlasně Pelena, když jsi se o něm zmínil. "Věděl jsi, že sloužil v Thalmorském vojsku než dezertoval a přidal se k císařství?" zeptala se poté ihned Pelena. Když jsi dopověděl celí svůj příběh pousmála se a povídá, "Zažil jsi toho opravdu mnoho.. já jsem takový zajímavý život jako ty zatím neměla. Třeba jednou budu mít." poté se odmlčela. "Co se týče Arteria je to prý dobrý šermíř na to, že je to především mág."

Sarako
'Noční dýka' vyslechla tvůj příběh, "Na tvém místě bych si nedělala takové naděje. Žiji už mnoho let a zatím jsem žádného mistra co by byl jiné rasy než jsme mi dunmeři neviděla." řekla. "Ale jak se říká vše je jednou poprvé. A já moc mistrů nepotkala.". Při tvé zmínce o její oslnivé kráse se její pobledlé tváře mírně začervenali (zafialověli či jak to může být u dunmerek Grin) a s úsměvem povídá, "Jsem ráda, že mě považujete za oslnivě krásnou. Moje jméno však už znáte, Sarako."

Lord Rade
(spíš)

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: Vlk se otočil s tím, že půjde najít zpět do zbrojnice nějaký luk. Když se však otočil ihned v dálce uviděl balistu, která byla osvětlená loučemi a postávali u ní dva legionáři, kteří ji hlídali, aby ji nikdo nemohl zneužít.
(můžete volně komunikovat)

SuperHunter - opravná verze tahu
Za oknem je již tma, tudíž tipuješ že už asi něco málo po té desáté hodině večerní bude. Dojedli jste a teta již odnesla špinavé talíře teď už jen sedíte u stolku a povídáte si. "Mohli bychom." odpověděla Rangela, "Pojď!" dodala a odvedla tě po schodišti až nahoru do nějakého většího pokoje s dřevěnými skříněmi a velkou postelí pro dva. "Pokoj pro hosty." konstatovala a zavřela za sebou dveře odhodila svoji brašnu a své zavazadla kam si stranou a poté začala začala hledat knihu s písněmi.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.12.2014 20:12
 
BadWolf
"Aha. Tak problém vyřešen. Jdeme na to?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"No ono to bude asi tak, že já a problémy se navzájem vyhledáváme, takže pokud chceš zažít něco zajímavého drž se mě." Usměju se, "To s tím Amragorem jsem věděl, jeho život je také zajímavý a ohledně Arteria je to docela dobrý šermíř, ale samozřejmě s výpomocí magie."
Upravil/a Tondulin dne 22.12.2014 20:23
 
KruziikCZ
Popadl jsem všechny mince, strčil je do měšce a zmizel ve stínech. Už delší dobu přemýšlím, co tak jen cennýho ukrást, aby se mě konečně ujali slavící a já mohl pyšně nosit jejich zbroj. Ale nevím si rady, pořád se ptám v cechu, v krčmách, ve městech po nějaké dobré zakázce. Furt nic. Začínám být zoufalý.
 
scorpioncz
"Jo ale jak, nechci jim nic udělat ... co takhle je decentně odlákat a mezitím zkusit vystřelit?" řeknu a pokrčím rameny.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Krásná dívka musí mít určitě krásné jméno, ne jenom přezdívku."
Upravil/a Sarako dne 22.12.2014 21:13
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Tondulín
"Alespoň se nenudíš." zasmála se Pelena, "S výpomocí magie je téměř nepřemožitelný co jsem slyšela, obzvlášť když má to svoje kladivo. On totiž prý nenosí obyčejnou magickou hůl, ale místo ní má nějaké kladivo. Bez magie se ale taky dokáže obejít." řekla Pelena. Všiml sis koutkem oka, že Natalius má již položenou hlavu na stolku a chrápe. Pelena dopila své pivo a následně podívá "Tak teď objednám já." zasmála se a mávla na hostinského.

Sarako
"Krásná dívka má krásné jméno." řekla 'Noční dýka' a dala si nohu přes nohu, "Ale moje přezdívka je ještě hezčí než mé vlastní jméno." dodala s úsměvem. "Své jméno jsem už několik let ani nevyslovila."

Lord Rade
(spíš)

KruziikCZ
Popadl jsi všechny mince co jen šli a následně se vytratil z pokladnice a právě včas když jsi se skryl v jednom ze stínů spatřil jsi skupinku legionářů co se vracela k pokladnici.

ScorpionCZ a BW
@Vlk a Škorpias: Vlk se otočil s tím, že půjde najít zpět do zbrojnice nějaký luk. Když se však otočil ihned v dálce uviděl balistu, která byla osvětlená loučemi a postávali u ní dva legionáři, kteří ji hlídali, aby ji nikdo nemohl zneužít.
(můžete volně komunikovat)

SuperHunter - opravná verze tahu
Za oknem je již tma, tudíž tipuješ že už asi něco málo po té desáté hodině večerní bude. Dojedli jste a teta již odnesla špinavé talíře teď už jen sedíte u stolku a povídáte si. "Mohli bychom." odpověděla Rangela, "Pojď!" dodala a odvedla tě po schodišti až nahoru do nějakého většího pokoje s dřevěnými skříněmi a velkou postelí pro dva. "Pokoj pro hosty." konstatovala a zavřela za sebou dveře odhodila svoji brašnu a své zavazadla kam si stranou a poté začala začala hledat knihu s písněmi.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.12.2014 21:29
 
BadWolf
"Nene, potřebujem něco trvalejšího. Věříš si v tom odlákání? Já bych je pak mohl omráčit. A aby jim to nebylo líto, dáme jim pak do kapes nějaký prachy. Konec konců, jsme morálně založení, Císařství věrní jen-na-jednu-noc kriminálníci."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"No ehm ... netuším jak bych je odlákal ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4858 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6370 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7561 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist