Hele, v tom tvém příspěvku jsem nenašel žádný odkaz
Před chvílí jsem ho umístil na této straně http://gib.me/sam/
Upravil/a METTALIC dne 27.08.2013 16:04
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Zajímavé, hRDLA se někam záhadně vytratí a na to se tu objeví Parrot... Vídím v tom nějakou konspiraci, ale nebudu se vyjadřovat
Snad až se tu hRDLA objeví, tak si podáte ruce (virtuálně) a neskončí to tak, že na rok zmizí naopak on.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@Rade: Ale jo, byl. Druhá diskvalifikace proběhla z důvodu toho, že povídka byla namísto na mail soutěžní komise zaslána sem na fórum. On ji sem nejmenovaný prostě přidal, nehledě na to, že pravidla nejen přikazovala něco jiného, ale ještě dokonce takové konání výslovně zakazovala. Ale tys byl prostě unikát
Hele, tak mě napadá, chceš, aby tvá povídka byla zveřejněna? Klidně ji tam můžu přidat, pokud by sis to přál
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Aha No mě na tom už nějak nesejde, ale tak můžeš jí tam přidat jako povídku "pod čarou".
_
Jinak mimochodem ohledně ČTŽ - aby to bylo nějak přehledný, tak bys to měl nějak dohrát alespoň ty. Na tý stránce zbývá nějakejch 9 příspěvků a nechci aby nová skupina začala hrát, takhle uprostřed 74 strany a navíc po vaší nedokončený hře. Já vím nijak na tom nesejde, ale stejně to musí nějak vypadat.. Aurel snad psal že teď nebude mít moc čas, tak bysme to mohli dnes nějak dokončit, aby se mohlo začít pořádně hrát, co na to říkáš?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Zajímavé, hRDLA se někam záhadně vytratí a na to se tu objeví Parrot... Vídím v tom nějakou konspiraci, ale nebudu se vyjadřovat
Snad až se tu hRDLA objeví, tak si podáte ruce (virtuálně) a neskončí to tak, že na rok zmizí naopak on.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.