,, promiňte mistře ... ale já zde budu také bojovat ... co se stane když zahynu já a listinu budu mít u sebe ? je to určitě něco důležitého ... nevím jestli má cenu mi toto svěřovat ... spíš by se hodil někdo ... kdo jde na univerzitu hned teď ... "
"No, tak proč ne, ale ujišťuju tě, že nejsem nijak dobrý lovec."(Aaaaaureeeee, jsem dobrej lovec nebo ne ? A mám pořád svůj luk ?) "Kdy vyrážíme? Jo, a chtěl bych se ti omluvit... Vím že jsem se choval stupidně."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorpion "To počká, jen se snaž přežít." řekl arcimág, a zařadil se.
hRDLA
Legát řekl "Je to čistě na tobě, já do toho nezasahuji. Ale asi by se mi ulevilo kdyby mu někdo dal pěstí." řekl Legát, ty jsi se otočil a zamířil ke generálovi ten si zrovna nasadil helmu a řekl když tě uviděl "Náš redguard.." vrazil jsi mu pěstí, a on spadl na zem. Zlomil jsi mu nos, držel se za něj a vstal a přitom křik "Svažte ho!!" několik legionářů se k tobě začalo přibližovat. Legát křikl "Vždyť sis o to koledoval!" Náhle uslyšíš "Už jsou tady!!"
BW
Máš svůj luk. "No, choval jsi se stupidně to jo. Ale teď to neřeš, potřebujeme jídlo." řekla, a zamířila pryč z táboru.
Mopidu
Zamyslila jsi se nad medovinou, a pak si překontrolovala věci. Arterius mezitím vyvolal kouzlo a teleportoval vás. Během chvilky jsi stála uprostřed cesty. Ty a Alda jste teleportaci zvládli bez problémů a zůstali jste stát jen Arterius se rozplácl na zemi, a pak vstal a řekl "Sakra.."
Barotaeran "Jen 35 Septimů, stejně tam musím. Takže mě to nevadí že pojedete." řekl správce.
hRDLA "Pche! Co to tu meleš! Já jdu bojovat! Legie!" křikl Generál a začal tvořit formaci. Legát se svojí legii se přidal na tvoji stranu, a předal ti velení. Přichází k vám Škorpion.
BW
Odcházíš s ní lovit, jdete po zasněžené louce a pak zamíříte do kopce. Mezitím se Frabbi napije vody (napila se scumi), a znovu pokračuje. Pak šeptne "Musíme se schovat.." řekla, a zalehla za menší zavěj a začala sledovat Losa který pochodoval poblíž.
Mopidu "Jo, asi jo... au.." řekne Arterius a chytne se za záda, a pokusí si je narovnat, když tak učiní řekne "No, už je to lepší.. sakra, kudy byl jen ten Kvatch... hmm, asi tudy." řekl ukázal na věž která se tyčila v dáli.
,,Dobrá chlapi, dokad nás tenhle hovad" ukážu na generála ,,bude blokovat, tak nemá cenu ten plán ani zkoušet. Prostě budeme držet linii. Ať si přijdou." Kouknu na škorpa. ,,Ani jsem se nezeptal jak se jmenuješ. Já jsem Zarath, Zarath ze Stros M'kai."
"Dobře."
Poslouchám své lovecké a "lovecké" instinkty a zkusím ulovit losa a potom možná "ulovit" Frabbi XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,, máš pravdu já jsem Škorpius Treviathan ale všichni mi říkají škorpióne .... odsuď ( rozhlédnu se po okolí ... ) z Impérial City ... jinak ... těší mě ale asi na zdvořilosti nemáme čas takže se dejme do práce ;D řekl bych že mužstvo je připraveno .... a já jsem také připraven "
Upravil/a scorpioncz dne 04.01.2013 22:50
,, jako hodit je na ty thalmory ? potřebuju ještě 3 mágy ... aby bylo kouzlo silné ... " ( křiknu k mužstvu ) ,, máme v úmyslu seslat na thalmory kouzlo bouře .... potřebuji k tomu však ještě tři další mágy docela by to pomohlo jelikož thalmorů je víc než nás ... tohle kouzlo je oslabí ! "
Upravil/a scorpioncz dne 04.01.2013 23:08
"No jo, něco umím. Měli bychom to zamaskovat, ať na nás nepříjdou ti lovci, nechceme přeci komplikace, ne?"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
"Hmm..." zamyslím se. "Ještě je čas si něco zkusit. Dneska mi znalost ohnivé koule byla celkem užitečná." a vytáhnu knihu Základní magie pro nováčky a nalistuji stranu s Magií Proměn - podívám se, co všechno za kouzla se v proměnách mohu naučit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.