"Zdravím, já jsem Vlk. Ty jsi nějaká Calcemova příbuzná, nebo jsem se spletl ?"
Nenápadně kontroluji situaci s Khajiitem.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,, nic moc ... generál je arogantní ... podle mě žádnej plán nemá .. jeho legát je chytřejší ... ten mi řekl že to prý musíme udržet aby měl císař dost času k úniku ... žádnej plán ... prostě se jen držet i když teda zmínili císaře jako výbornýho stratéga ... kdo ví co je na tom pravdy ... zatím se asi ani neukázal , prostě se tady jen chtěj zabarikádovat ... a ten nápad s mostem ? ani neodpověděli pfff ... "
,,Šikovnej, možná nakonec nejsi ztracenej případ, připrav chlapy, za chvíli jsem u vás." Jdu za generálem. ,,Generále, mám plán, jak zajistit císaři volnou cestu k průjezdu."
Škorpion
Jdeš, připravit muže. Koukají na tebe zřejmě očekávají nějaký proslov než se vrhnou na smrt.
hRDLA
Jdeš za Generálem, je to mladý imperiál už na první pohled vypadá arogantně. Předložil jsi mu svůj plán a on se na tebe zamračeně podíval a křikl "Legie! Hodnost! vy primitive! To vás sakra v Legii nenaučili jak se chovat v přítomnosti generála!"
BW "Ano, jsem jeho příbuzná.. ale dosti vzdálená příbuzná." řekne, koutkem oka sleduješ khajiita už se začíná připravovat.
Mopidu
Došla jsi pro Aldu, Alda seděl na židli a cosi si maloval. Řekla jsi mu že se jdete podívat do Kvatchu, a on se pohotově zvedal. A řekl "Tohle jsem ti namaloval.." a podal ti obrázek.
Nadechnu se. ,,Tak za prvný já nejsem v legii ty primitive. Za druhý tu riskuju zadek aby si lidi jako ty mohli válet šunky. Za třetí, ještě jednou na mě zařveš a přísahám, že nedokončíš tu větu se všemi zuby. A za čtvrtý SI POSLECHNEŠ MŮJ ZADĚLANEJ PLÁN A BUDEŠ DRŽET HUBU! JASNÝ?!
,, dnes je velký den ... thalmor na nás útočí což všichni určitě víte a pocítili jste to na vlastní kůži ! dnes zemřelo hodně lidí ... a také ještě zemře ... a my nesmíme dovolit aby zemřel císař a rada !! tuto bitvu vyhrajeme ať to stojí co to stojí ! každý pro císaře položí život a vezme sebou co nejvíce thalmorů !! za císaře a říši ! pro čest a slávu !! ( to poslední zařvu třeba to bude mít nějaký účinek 8D )
"Aha. A proč jste se vydala na tuhle výpravu? A jakou máte vlastně úlohu?"
Dál sleduju po koutku Khajiita.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Škorpion
Novicové a Legionáři na tebe chvilku zírají a pak začnou křičet. Přistoupí k tobě arcimág a řekne "Ty jsi ten novic z mé univerzity že jo?!"
hRDLA
Generál se usměje a křikne "Zklidněte se, aby se vám neopotilo čelo a nepřitížilo se vám... velím tu já a basta! Pokud máte nějaké dotazy jděte za Legátem Pavou, ten už vám se vysvětlí.. a nebo prostě vypadněte!" řekne, a zamíří k legionářům. Když jsi se rozhlédl zdálo se ti jako by jsi zahlédl císaře jak nasedá na koně, spolu s dalšími generály.
BW "Já, no nijak velkou. Mám na starosti zkoumání nálezů spolu s mým bratrem a Calcelmem." řekla, podíval jsi se koutkem oka na khajiita zjistil jsi že už dává signál.
Mopidu
Na obrázku, je nejspíš vyobrazen boj s orkem. (Jedná se o Aldovu záchranu).
Zaběhnu za Pavou. ,,Jak vidno, nemáme moc času, tady je můj plán. Co na opačném konci vzbudit dojem, že se pokoušíme o protiútok a tak přilákat většinu ušáků tam a císař bude mít volnější cestu."
"Aha... Zajímavý, no já si půjdu popovídat zase s někým dalším, ale určitě se ještě uvidíme Arrivederci "
Zatnu bohy a jdu za Frabbi A doufám, že se napije Jinak jsem v prdeli Když tak mi hmyzáčí bohyně Mopi pomůže A už přestanu spamovat, sorry XVI...............................................................[Dcery Nebes]
"No vida, to je hezké" pohladím ho. "jsi šikovný malý klučina" schovám si obrázek někam k sobě. "Teď jdeme do Kvatch, strejda Aurelius nás tam teleportuje, pojď."
Škorpion "Hele, mám pro tebe úkol... tady je listina, jsou tam instrukce pokud zahynu." řekl Arcimág a podal ti jaký si zabalený papír. A ještě dodal "Hlavně ho dej jenom Tandilovi, nikomu jinému... a sám se do něj nedívej."
hRDLA
Doběhl jsi za Pavou, byl to starý imperiál. S ochotou vyslyšel tvůj plán a řekl "Zní to dobře, jenže já jsem jen Legát, hlavní slovo zde má jen Generál. No, a ten není zrovna v nejlepší náladě."
BW
Přišel jsi k Frabbi, zrovna se připravovala na lov. Khajiit jí nalil do váčku s vodou trochu scumi, a pak odešel. Ihned co tě uviděla řekla "Áa.. náš opilec, doufám že už jsi v pohodě. Calcelmo chtěl aby jsi sem mnou šel lovit!" (Zatím se nenapila)
Mopidu
Zamířili jste k Arteriovi, ten už v ruce držel starou runu. A ptá se "Nic, jste si tu nezapomněli?"
,,A co ho přivést do jiného stavu?" Promnu si pěsti aby to bylo jasný. ,,Máme málo času a pak byste byl velitel vy ne?" Když bude souhlasit, tak to přijdu ke generálovi a dám mu co největší ránu do spánku, když bude mít helmu, tak do obličeje.
Upravil/a hRDLA dne 04.01.2013 22:14
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.