Škorp:
Úspěsně si doplachtil do mozku! Vidíš že ho brání četa Bílých.
Mop:
Chvilku operuje. Pak vytáhne děsně hnusnou věc. Cítíš jak se ti najednou v hrudníku uvolnilo. "Ha, to je ale macek. Šup s ním do zkumavky. Do OBŘÍ zkumavky. Jinak, než ti ten hrudník zašiju tak som si všiml že teď máš docela velký místo v hrudníku. Co kdybych ti ho napumpoval Heliem abys mohla lítat?"
Tondulín:
Oh, dobře ty, získáváš +1 coolovost a achievment "I have the shiniest meat bycicle!" !
A rovnou se tě zeptám, jak dlouho to chceš s elfkou dělat ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Aurelius:
Dobře. Ale pozor, srdce je ovládaný neofašistama!
Mopi:
Dám ti tam regulátor.
Tondulín:
Eee... nechce se mi vymýšlet jméno, vymyslím ho pozdějš Napíšu ti až něco zajímavýho potkáš
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopi:
Operace hotova (tak rychle že Holt jediný co ti v Kobližákovi zabere nějaký příspěvky je sex ) Získáváš achievment Kyborg. Taky máš +2 coolovost a můžeš teď lítat jako horkovzdušnej balón
Škorp:
"Hele, chlape, kam si myslíš že to jdeš?! Viděli jsme tě přiletět v sovětským letadle, tak vysvětluj!"
Tondulín:
Potkali jste fízly... "Hej, chlape, máš tohle masochistický vozítko registrovaný? A co to nevidím! Sex s malou holkou!" (neříkal jsem jestli tý elfce už bylo 15 )
Whirt:
Káva v téhle kavárně je hrozná, naliješ ji radši svému kakadýlovi.
"Řekněme že jsem si ho na chvíli nenápadně půjčil ... a tak trochu zničil, chtěl jsem vám ho dát na okopírování technologií a tak ... no jelikož je rozbité tak asi už nic." pokrčím rameny a pokusím se zase projít
Tondulín:
Střelí tě do ruky. "Ty vole, zombie víceméně pedofil, s vozem z nebohých lidí a ještě odmítá poslouchat policii! Bene, odvedem ho k náckům!"
Škorp:
"Hmm, počkejte..."
po chvíli: "Britská národní banka potvrdila že je to pravý. Omlouváme se pane Generále, můžete vstoupit."
Tondulín:
Elfka se náhle ozve: "Počkej, ty seš zombie? Cha, tomu nemůžu uvěřit. Zas další chlap co je nějaká zrůda! Že já nezůstala se Stevenem. Odcházím!"
Sbalí si svoje saky paky a odejde.
Policista se ozve: "Tak a vás vezmeme do toho koncentráku."
Škorp:
No vidíš, seš tak BADASS až je z tebe generál Jen ještě vymyslím čeho si generál
Jinak si v Mozku a Mozek je něco jako jedno velký velkoměsto
Tondulín:
Odvážejí tě do horní soustavy orgánů do konecntráku Tenicheschez Kürtkaden.
"Ups ... je tu víc života než jsem si myslel ... na tohle mi asi plasmová řezačka stačit nebude ..." kouknu na plasmovou řezačku "že ne ... nebo jsi tak krutá že odstřelíš město jednou ranou? mimochodem ... jak mám zabít obří brokolici která má místo mozku město ..." rozhlédnu se copak uvídím i neuvidím! btw je hezký že to je město ale je to jakože tam lítaj létající auta nebo co ?
Pousměju se, když vidím jak kakadýl s chutí a s hlasitým chlemstáním vyprazdňuje šálek. Pak se otočím zpět k pultu a s výrazem absolutní nespokojenosti udeřím pěstí. Počkám až se ke mě přišourá životem znuděný číšník, vytáhnu malou ampulku a zeptám se: "Dohoda?"
"Dohoda." odpoví číšník.
Podám mu ampulku, číšník ji otevře, přiloží k ústům, vydechne, opět ji zazátkuje a předá mi ji.
Vložím ampulku do vnitřní kapsy saka a lehkým pohybem mávnu rukou.
Mávnutím ruky se rozplyne tělo číšníka v prach, kterého se chopí vánek z otevřeného okna a odnese ho pryč.
Zvednu se ze židle, která za zvuků klapajícího dřeva odcválá do kouta místnosti, písknutím přivolám kakadýla, z věšáku si vezmu kabát z Rušalíní srsti, otevřu dveře kavárny, upravím na krku ještěří kravatu, která se nespokojeně zavrtí, a vyjdu na kamennou ulici čerstvě pokrytou sněhem.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.