Scorpion
Vyčarovali jste pasti, nevíte sice jak dlouho vydrží. Ale masivní dveře už jsou téměř zničené. Skulinami vidíte kostlivce (musí to být snad celí hřbitov v Imperial City).
Norbi
Obcházíš dumnera, když najednou prolítne blesk. Tandil ho ale pohotově odrazí, a zasáhne arcimága. Toho odmrští přímo proti zdi. Náhle ustanou kouzla, oba mágové běží k ležícímu arcimágovi.
SuperHunter
V klidu jíš, když ti najednou někdo zaklepe na dveře. (Poměrně silně)
Scorpion
Dveře se rozletěly, kostlivci běžely přímo na vaše pasti. Když náhle zastavily, pomalým krokem jejich řadou procházel mág. Tvář měl schovanou pod maskou, a mávnutím ruky zničil zábleskem světla vaše pasti.
Norbi
Dumner si klekne, a Tandil který vyvolal kouzlo smutně řekl "Je mrtví..." pak se otočil na dumnera.
SuperHunter
Venku stojí dvě osoby, pravděpodobně jsou to ty co jsi viděl v síni mrtvých.
držím mu dýku na krku, a vytiahnem meč ktorý mu položím zo zadu na miesto kde by mal mať srdce, a poviem mu aby vyklopil čo to má všetko znamenaťYou can kill yourself, or die trying...
Scorpion
Kouzlem jsi zabil nejbližší kostlivce, mág ti pomocí telekineze podtrhl nohy a ty jsi spadl.
Ztrácíš: -30MP
Norbi
Dumner začne mluvit "Jsem nevinný, snažil..jsem se to zastavit! Přísahám!" Tandil sáhl do arcimágovi kapsy a vyndal medailon (byl ti velmi povědomí).
SuperHunter
Jedna z osob řekne "Musíme s tebou mluvit vyvolený!"
Scorpion
Utíkáte, když náhle uvidíte skupinu učitelů kteří se k vám rychle blíží. Tvůj vlk (vyčarovaný) kousl do nohy tajemného mága.
Norbi
Dumner pokračuje "Věděl jsem že někdo ze studentů..dělá pokusy na hřbitově, občas jsem tam v noci hlídkoval ale nikdy jsem neviděl kdo to přesně je...nosíval, takovou divnou masku." Tandil si povzdechl a řekl "A ta je jen začátek." řekl a ukázal na malé okénko.
SuperHunter
Osoby vejdou jedno je argonián, a ten druhý khajiit. Řeknou ti "Naše paní, paní Namira si stebou přeje hovořit, jsi pro ní vyvolený."
Scorpion
Ohnivou koulí jsi vyslal přímo na mága, ten ji ale obratně odrazil. Začínají se kolem vás metat kouzla, na někteří kostlivci mají dokonce i zbraně.
Norbi
Dumner řekne "Jako každý nekromant musím znát kouzlo na zvrácení nemrtvích kdyby se na mě obrátily, pokoušel jsem se o to..ale..ale bezvýsledně!"
SuperHunter
Argonián se zarazí a řekne "Namira je deadrická paní, překvapuje mě že ji neznáš."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.