Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
Po dlouhém a nudném čekání si přiznám, že o mě asi ví, nebo se jí do kovárny dneska nechce.
Rozloučím se s kovářem a stáhnu se někam stranou, tak abych nebyl na očích.
Nejspíš zapadnu do blízkého hostince, kde si sednu někam k oknu, abych měl výhled na kovárnu, přinejhorším se stáhnu do jedné z postraních uliček.

Upravil/a Sarako dne 10.12.2014 00:45
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KruziikCZ
Šel jsem z dohledu mě neviděli. Vyčkával jsem, čekal a čekal dokud nezmizej.
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Představa, že bych mohla už konečně vystrčit paty ze Skyrimu se mi docela líbila. Ale nedávala jsem to na sobě příliš znát, ostatně jako vždy. Pootočila jsem hlavu a pokusila se něco vyčíst z výrazů ostatních studentů. Možná že bude takových zájemců o menší výlet víc.
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Oba: Po Vlkově nekontrolovatelném smíchu nastalo konečně ticho, ustal i pláč Merril. Následně následoval akorát jeho monolog, který byl snad slyšet, přes celí dům, ale nedostalo se mu žádné odpovědi. Poté se Vlk odebral pryč z rezidence.

@Škorpias: Pohladil jsi Merril, která konečně přestala plakat. Poté jsi políbil Lauranu, usmála se a řekla: "Hlavně se mi vrať v pořádku." a převzala si Merril do náruče a poté ji opatrně uložila do postýlky. "Možná by jsi si měl nechat ošetřit ten nos než někam půjdeš." dodala. Poté sis porovnal roucho, oblékl si boty a byl připraven k odchodu.

@Vlk: Sešel jsi ze schodů Belius se pomalu zvedal ze země, Flavius stál opřený o zeď a usmíval se. Arterius akorát nechápavě kroutil hlavou možná by nejraději něco řekl, ale pak si to rozmyslel a mlčel. Pokračoval jsi dál k venkovním dveřím, klíč byl zastrčený v zámku a tak jsi se ihned dostal ven. Venku byla tma, jediné co trošku osvětlovalo vstup do rezidence byla jedna louč zabodnutá v zemi. Koně se již také odebrali ke spánku, nebo alespoň tak vypadalo.

Tondulín
Poté co jsi oznámil jméno se důstojník zamyslel a vyčkával jak bude reagovat Kvestor, "Ano, Kvestor Aedan Erwine, Osmá legie." konstatoval kvestor a ukázal na tvé jméno v zápisníku. "Kvestor Regulus, zodpovídám za zdejší posádku naší legie. Taky jsem z Osmičky." představil se Kvestor. "Žádné konkrétní rozkazy nemám. Akorát máme zabezpečit město a připravit se na příjezd císaře." dodal k tvému dotazu Kvestor Regulus. "A.." začal, ale byl přerušen příchodem generála Lucia. Generál Lucius měl na sobě generálskou zbroj dost podobné té co nosí Arterius, akorát měl místo červené barvy zelenou a zelený plášť se symbolem legie a svého rodu. Místo levé ruky měl kovový hák, který vypadal značně udržovaně. V obličeji měl pár vrásek, vlasy měl již prošedlé stářím a měl postupující pleš. "Generále Lucie!" zvolal pohotově důstojník Penitus Oculatus. "Slyšel jsem o vašem novém úspěchu a taky o vašem působivém.." pokračoval důstojník, ale Lucius ho zastavil mávnutím ruky a slovy, "Své řiťolezecké keci si nechte pro někoho jiného." řekl poměrně rázným tónem a důstojník ihned zmknul. Poté přešel ke stolku na kterém ležel list s poznámkami kvestora. "Kvestore Regulule. Z jakého důvodu se nesmí moje legie podílet na bezpečnosti Kvatchu a nemá přístup do města, takže musí tábořit před městem?" zeptal se Lucius, "Rozkaz generála Arteria, generále." odpověděl Regulus, "To mám jako svoji legii nechat před městem, protože nějaký Arterius vydal rozkaz, že moje legie nesmí do města?" řekl nabroušeně Lucius, "Ano, pochopil jste to dobře, generále." odpověděl mu pohotově Regulus, "Dokud je vaše legie součástí legií Cyrodiilu budete respektovat a řídit se rozkazy vrchního generála Cyrodiilu." dodal Regulus. Lucius se ušklíbl, "Dokud je moje legie součástí té Cyrodiilské tak budu jednat v zájmu místních občanů a budu dělat vše co je pro jejich dobro. Moje legie bude patřit k těm co zabezpečí Kvatch během svatby, ať se vám to Kvestore líbí nebo ne. Generál Arterius si klidně může jít stěžovat za císařem, že ho jeho 'podgenerálové' neposlouchají, ale mě nikdo nepřinutí abych respektoval někoho jako je Arterius." řekl Lucius a poté udeřil hákem o stůl, "Kvestor Aedan Ervine." řekl s úšklebkem Lucius, "Vaše pevnost je dost možná jediná která ještě stále souží Arteriovi." dodal. A otočil se k tobě, hákem se podrbal za krkem a povídá "Nevypadáte jako někdo kdo by naivně věřil jeho kecům o tom, že tuto válku s jeho pomocí dokážeme vyhrát.". Důstojník i Regulus se podívali směrem k tobě, nejspíš vyčkávali jak budeš reagovat.

SuperHunter
"Generál Scipio Vici." odpověděla teta Rangeli, "Jeden z nejznávanějších generálů současnosti. Bohužel krátce po bitvě u Červeného kruhu složil vedení Čtvrté legie a opustil pozici Vrchního generála Cyrodiilu. Teď jeho bitevním polem nebude bojiště, ale sál rady Starších." dodala. "Kdo nastoupil místo něj?" vyzvídala Rangela, "Čtvrtou legii převzal nějaký Tullius a na pozici Vrchního generála nastoupil Arterius." odpověděla jí teta, "Vím to ho jen velmi málo.. to co se tu šustne, takže co jsou zač opravdu nevím."

Sarako
Odebral jsi ven z kovárny. Byla už tma, když jsi se loučil s kovářem a pomalu se odebíral do zdejšího chudinského hostince. Hostinec byl poměrně dost plný, ale dvě nebo tři volné místa se ještě najít dali. Ihned si vybral místo, které bylo nejblíže u oka směrem ke kovárně. U pultu postával obtloustlí imperiál (poznal jsi to podle nosu) a hosty mu pomáhali obsluhovat dvě ženy, jedna byla dunmerka tu jsi však pořádně neviděl, protože kamsi zašla když jsi zrovna vešel, druhá byla imperiálka buď manžela hostinského a nebo jeho dcera.

Lord Rade
(spíš)

Matthew
Zabodl jsi meč do země a začal se soustředit. Po nějaké době soustředění se ti povedlo vytvořit tlakovou vlku, která s pomocí písku srazila k zemi všechny prchající nepřátele. Raven a Meleril se ihned rozeběhli k omráčeným a pískem zavaleným nepřátelům. Jednomu ozbrojenému se podařilo postavit se na nohy, Meleril jej ale zasáhla kusem ledu přímo do ruky ve které držel zbraň.

LordeS
(tah ti doplním až mi odpoví Imperial na PM)

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Na ostatních vidíš známky váhání. Málo kdo se tváří, že by chtěl do Cyrodiilu, dost možná je to kvůli zprávám z války, které se z něj šíří. "Konkrétně bych potřeboval pomoc s nějakými destruktivními kouzli kvůli efektům na turnaji a během svatby.. takže dám přednost někomu kdo se orientuje na element ohně." řekl profesor, "Noc by jste strávili na Univerzitě a mohli by jste se následující den zapojit krátce do výuky, pak by jste se navečer vrátili." dodal.

KruziikCZ
Vyčkával jsi, legionáři se po chvilce odebrali společně s nějakým mužem v honosných šatech pryč a dveře zůstali téměř nestřežené. Zůstal u nich jen a pouze jeden legionář, který vypadal, že má hlídky už plné zuby a nejraději by se zahřál douškem medoviny.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 13.12.2014 12:51
 
BadWolf
Půjdu pěšky. Prostě se půjdu projít po okolí možná do IC a nebo jenom okolo domu.
Damnit Aure, zas celej dům? Nevím, proč mě to překvapuje Grin
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Počkám, až ke mě přijde jedna z obsluhujících žen a přitom si nenápadně prohlédnu místní hosty.
Až ke mě jedna z nich přijde, objednám si pivo a zeptám se na onu rudovlasou dunmerku.

Upravil/a Sarako dne 13.12.2014 17:02
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Myslíte si, že uznávám a věřím v muže, kterého jsem se dvakrát pokusil zabít? Bohužel jak vidíte sám tak neúspěšně." Usměju se."I přes to nemám jediný důvod se k vám přidat, nejsem jedním z řiťolezců, kterými jste obklopen nebo snad jedním z hrdinů jako je Nigidius Amatius - slavný zabiják obchodníků." Řeknu s úsměvem na rtech. "Stručně řečeno netoužím o to přidat se k vítězné straně a nemyslím si že mi máte co nabídnout."
 
scorpioncz
Jednoduše se vyléčím kouzlem, od toho to taky umím ne? ještě naposledy se usměju na Lauranu a zvednu ruku v pozdravu a vyjdu, ven z pokoje. (btw meč tam asi nechám mno ... nečekám že by se něco pokazilo a kdyžtak mam kouzla.) Rozhlédnu se odkud jsem slyšel ten proslov a vlastně jen kde je BW ... kdyžtak se zeptám kam ten šílenec šel.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Škorpias: Léčivým kouzlem sis ošetřil nos a následně se rozloučil s Lauranou. Poté se odebral z pokoje a po schodišti dolů. Arterius, Flavius a Belius postávali různě po místnosti a všichni tři mlčeli, když si přišel tak Flavius povídá "Vlk zdrhl ven, třeba ho ještě stihneš dohnat." a zasmál se. Ihned jsi proto zamířil ke dveřím, byli odemknutý - klíč byl v zámku. Venku už byla tma, jediné co trochu osvětlovalo okolí byla louč. Koně už také dávno spali. Vlk nebyl moc daleko.

@Oba: Škorpias dobíhá Vlka když se prochází po okolí a kochá se krajinou.

Tondulín
"Nejsem obklopen řiťolezci - moji legáti, kvestoři a legionáři přísahali věrnost dobrovolně a z vlastní iniciativy. Nikoho jsem nenutil se ke mně přidat. Ani nikoho nenutím." řekl Lucius, poté se ušklíbl, "Nezodpovídám za to co provádí Nigidius, stejně tak jako se váš generál nezodpovídá ze zločinů, které napáchal během takzvané 'Anorské plavby'." dodal vážným tónem Lucius, poté pozvedl ruku ve které měl hák a zopakoval si spíše sám pro sebe, než směrem k tobě. "Kvestor Aedan Ervine." poté ti podal ruku a klidným tónem hlasu řekl, "Generál Lucius Valerius, generál Pravé Osmé legie. Zjevně jsi jediný schopný důstojník z Osmičky co je schopen přiznat, že následuje svého generála jen proto, že je za to placený. Pamatuj si mé jméno stejně tak jako já si budu pamatovat tvé, až se naše meče setkají na bitevním poli.". Regulus se na tebe podíval a vyčkával na tvoji reakci. Natalius mlčel a všímal si svého.

Sarako
Po nějaké chvilce tě přišla obsloužit imperiálka, měla na sobě zelenohnědé šaty s bleděmodrou mírně ušpiněnou zástěrou. Měla delší hnědé vlasy svázané do copu. Nechal sis objednat pivo a zeptal jsi se na dunmerku. "Sem moc dunmerů nechodí.. sem chodí akorát vyděděnci ze společnosti a místní chudina." odpověděla ti imperiálka, "Rusovlasou dunmerku bych si pamatovala, kdyby tu byla. Takových se moc nevidí." dodala a odběhla po korbel piva. Mezitím sis prohlížel okolí, skutečně jsi tu moc dunmerů neviděl. Posedávali tu většinou ostatní rasy a dunmeři, kteří se zde vysedávali měli otrhané oblečení. Až na jednoho, ten měl poměrně dosti honosný šat a vedle něj posedávala jaká si osoba zahalená do hnědého roucha s kápí. "Tady jedno pivo." oznámila imperiálka a položila před tebe korbel, "Ještě něco?" zeptala se.

Lord Rade
(spíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Zastavím se a ohlídnu se na přibíhajícího Škorpa, čekám, co chce.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Kdopak je tamhleten vážený muž a osoba, jenž ho doprovází?" zeptám se jí a hodím přitom pohledem
k honosně oblečenému dunmerovi.

Upravil/a Sarako dne 14.12.2014 13:22
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Stisknu mu ruku."Líbí se mi váš přístup, proto doufám že z téhle svatby nehodláte udělat bojiště, času na zabíjení bude vždycky dost, ale zítra by se mělo slavit." Usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 14.12.2014 15:44
 
Aurelius


Nezapomeňte mrknout do DISKUZE.


ScorpionCZ a BW
@Oba: Vlk se zastavil a vyčkává na Škorpiasovu reakci.

Tondulín
Potřásli jste si rukou a Lucius s úsměvem na tváři odpověděl "To opravdu v plánu nemám. Zítra budu slavit svoje vítězství - bude to Arterius a jeho arogance a touha po pomstě kdo přivede zítřejší den do chaosu, né já." při posledních slovech se ušklíbl, poté se podíval po všech přítomných. "Důstojník Natalius," řekl směrem k důstojníkovi Penitus Oculatus, "Ano, generále?" řekl pohotově Natalius. "Co se vám to vlastně stalo s obličejem?" zeptal se ho ihned Lucius, "Souboj.." odpověděl Natalius a chtěl pokračovat, ale Lucius ho zarazil. "Já prohrál jen jednou." řekl Lucius a ukázal na hák, "Ovšem postil jsem se." dodal s hrdostí. "Ale to je teď jedno, to co jsem vám chtěl Natalie říci je jen to, že by jste si měl ohlídat Edwin." řekl pronikavým tónem Lucius, "Co tím myslíte?" zeptal se překvapeně Natalius, "Docela se teď poslední dobou točila kolem našeho mladého vrchního generála. Třeba už ji trochu nudí ty vaše řiťolezecké keci a tak hledá někoho kdo má odvahu, alespoň 'něco' dokázat a nebo je jen jedna z těch žen co milují muže s vysokou pozicí v Říši." odpověděl mu Lucius, Natalius chvilku zíral a Lucius pokračoval, "Možná by stačilo dát jí najevo, že o ni ještě stojíte důstojníku. Však ono brzy poznáte co jsem měl namysli." poté si prohlédl všechny přítomné a povídá, "Teď když dovolíte vrátím se ke svým povinnostem." a odebral se ze stanu. Natalius chvilku zíral a poté také odešel ze stanu. Zůstal jsi uvnitř jen s Regulusem, který ti podal kus papíru, brk a kalamář. "Akorát mi potvrďte příjezd." řekl.

Sarako
Imperiálka pokrčila rameny, "Jména neznám a nijak zvláště jsem se jich nevyptávala, ale sedí tu už poměrně dost dlouho." odpověděla ti, poté se ohlédla, protože ji někdo z místní chudiny volal kvůli objednávce, "Ta osoba v černém si tu dnes zarezervovala pokoj na dvě noci. Teď když dovolíte půjdu obsloužit někoho jiného." dodala ještě a poté se odebrala obsloužit někoho jiného. Všiml sis, že dunmerská dívka, které společně s imperiálkou osluhovala zrovna vyšla z kuchyně a nesla nějaký pokrm k záhadné dvojici. Veškeré jídlo však položila před dunmera v honosných šatech, stejně tak korbel piva byl položen na jeho straně stolu. Zahalená osoba za celou dobu co jsi seděl v hostinci nic nesnědla ani nevypila ani si nic neobjednala dokonce má svoji část stolu prázdnou.

Lord Rade
(spíš)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Potvrdím příjezd, rozloučím se s Regulem a půjdu se trochu porozhlédnout do města."
 
scorpioncz
Doběhnu k němu a zastavím se "Jdu se zeptat co jsi vlastně chtěl ... s rozkopnutýma dveřma bychom ehm ... " odkašlám si a vážným hlasem budu pokračovat "Měl jsi k tomu nějakej zajímavej důvod? Cos potřeboval?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Nenápadně jsem se pousmála. Po kratší odmlce jsem znovu něco řekla. "Pane profesore," začla sem. "Mám trošku zkušenosti s destruktivní magií. A specializuji se právě na oheň. Nechci být vlezlá ale ráda bych se do Cyrodiilu podívala". Už jsem o té válce také něco slyšela ale zase na druhou stranu nevím kdy mi zase dostanu takovou příležitost konečně někam jet.
 
BadWolf
"Jako kdybych někdy měl nezajímavej důvod! Můžeš mi upřít jakoukoli vlastnost, ale musíš uznat, že zajímavý je moje třetí jméno. Hned po Zasraný a Šílený!
No, mám barvu, a naším úkolem je vloupat se k Císaříkovi, jak jen nejblíž to půjde, a nabarvit mu šaty. Nebo něco jinýho. Vloupání století!"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Budu na něj nevěřícně koukat "Zešílel jsi? císař? za to nás můžou popravit! ... Ale ... že se ptám ..."
Upravil/a scorpioncz dne 14.12.2014 20:05
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Žiješ jenom jednou."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Dobře." pokrčím nakonec rameny "Proč ne ... doufám že se z toho nestane zvyk." řeknu a zeptám se "Císař je v Imperial City? takže asi koně ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8235 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5710 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4859 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12733 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6370 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist