"Hmm... S tím si nějak poradíme. Děkuji a nashledanou."
Vrátím se ke Calcemovi a vylíčím mu to, co mi řekli lovci (i to že nemáme lovit jejich zvěř).XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
,,ok " ( otočím se na ... redguarda ) ,, zdrhnul ? hmm ... myslel jsem že prohledáváte mrtvoly ne ? já jsem šel bojovat a hlavně pak vytvořit to kouzlo ... no nic můžu se přidat ? "
Škorpion a hRDLA
Zarath několikrát provedl výpad, Škorpionovi se jeden podařilo vykrýt. Druhý a třetí až však mečem neubránil, Škorpiona jsi nezasáhl, ale přesto hodil blesk těsně vedle Zaratha.
Whirt "Trvání kouzla závisí na síle mága, a také na tréninku." řekl, a kouzlo pominulo. Mistr na tabuli napsal ještě jedno zaklínadlo a řekl "Toto zaklínadlo slouží jako základ, pak už stačí přidat koncovku který patří jakémukoliv základnímu kouzlu například Plameny, to je základní kouzlo ohnivého elementu a proto to musíš používat ve většině ohnivých kouzel... chápeš? Pokud ne, tak řekni já se ti to pokusím lépe vysvětlit."
BW
Rozloučil jsi se, a zamířil jsi k Calcelmovi. Když jsi se dostal před chrám, viděl jsi že část tábora je už postavená.
Barotaeran
Vyšel jsi bránou, a pak zamířil k Imperial City. Prošel jsi kolem stájí a starý správce na tebe křičí "Chystáte se někam? Mohl bych vás tam odvést."
,, stáhnout ocas ? já jsem se sem přišel přihlásit na sebevražednou misi ... tak proč bych utíkal hmm ? já sem jdu schválně hmm ? a navíc prej jdete zachránit radu či co "
"Chápu," přikývnu. "V podstatě každé kouzlo daného elementu se skládá z tohoto základu. Následně se přidá ještě daná přípona, která kouzlo potom celé definuje."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.