Sanued napsal:
Pravdupovediac pre hráčov je i 660tka za 200€. Toto je grafika pre fajnšmekrov.
Budu ti věřit, ač zcela přesně nevím, co se pod šifrou 660 skrývá, nicméně tipuji, že nějaká výkonná graf. karta. OK, takže jsi vlastně investoval peníze do něčeho, co funguje jak věc za 200 éček jen proto, že je to exkluzivní - rozumím tomu dobře?
Presne tak. A 660tkou myslím nVIDIA GeForce GTX 660 a až taká výkonná grafická karta to nie je na dnešné pomery ale stačí.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Sanued napsal:
Pravdupovediac pre hráčov je i 660tka za 200€. Toto je grafika pre fajnšmekrov.
Budu ti věřit, ač zcela přesně nevím, co se pod šifrou 660 skrývá, nicméně tipuji, že nějaká výkonná graf. karta. OK, takže jsi vlastně investoval peníze do něčeho, co funguje jak věc za 200 éček jen proto, že je to exkluzivní - rozumím tomu dobře?
Presne tak. A 660tkou myslím nVIDIA GeForce GTX 660 a až taká výkonná grafická karta to nie je na dnešné pomery ale stačí.
Ach tak ... oukáá
nagasadowcz napsal:
Já mám 2GB AMD Radeon HD 6850 a stačí mi zatím bohatě na všechno
Huh, já mám.. no, 256MB nějakou od AMD... a procesor mám C-50 Ontario AMD... to si pamatuju
Sanued napsal:
Vážení a milí, plesniví a hnilí, chcel by som vám ukázať čo mi dneska prišlo. nVIDIA GTX TITAN. Presnejšie toto je EVGA SC Signature. Táto krásavica ma vyšla na 1037€. A kedže to je tak úchvatná karta, musím sa vám pochváliť . Jediná škoda že som ju nemohol dať do SLI s mojou starou 690tkou. Ale čo už.
Sanued napsal:
No mať AMD tak to by som sa hanbil Môj názor.
AMD není tak hrozný, ale je až smutná pravda, že ten výkon oproti Nvidii ve stejných třídách je velký.Ale aspoň ušetřím na elektrice
S AMD neušetríš na elektrine. Zober si príklad z HD 7850 ktorá je na úrovni GTX560 Ti, min. výkon zdroja: 500W. A pritom 660Ti 3GB takmer identická karta ku 670tke potrebuje min. 450W, samotná 670tka potrebuje 550W a na moju Titanku potrebujem min. 600W. A rozdiel medzi Titankou a HD 7850 je veľmi (veľmi) veľký a pritom berie len o 100W viac.
Takže verdikt: AMD žerie jak krava a rovnako tak aj hreje.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Sanued napsal:
Vážení a milí, plesniví a hnilí, chcel by som vám ukázať čo mi dneska prišlo. nVIDIA GTX TITAN. Presnejšie toto je EVGA SC Signature. Táto krásavica ma vyšla na 1037€. A kedže to je tak úchvatná karta, musím sa vám pochváliť . Jediná škoda že som ju nemohol dať do SLI s mojou starou 690tkou. Ale čo už.
Připrav se, že tě brzo navštívím!
Sanuede, bacha, rychle zamknout.
nagasadowcz napsal:
@Mike: To se pak nedivím, žes ještě nehrál Skyrim
Ale nééé Já mám netbook od srpna, předtím jsem měl relativně dobrý pc, ale potřeboval jsem něco vyloženě na kancl. práci s dlouhou výdrží. (Předtím jsem měl něco jako (rámcově, nepamatuji si detaily) CPU 2,2 GHz, RAM 4 GB, GPU 1 GB...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.