,,A tohle je cesta k paláci? Protože jestli ne, tak jste tu zbytečně, raději nám pomožte s těmi zraněnými, vezmeme je na univerzitu." A to přesně uděláme alespoň s Orkem.
Škorpion
Odešel jsi z ošetřovny, a zamířil do velkého sálu. Stála tam Legátka Rikke, a zahleděně zírala do mapy.
Whirt "No, tak dobře. Vezmu tě do učení, i když nemůžu ti poskytnou takové kvalitní vzdělání jako na Univerzitě. Pojď se mnou." řekl, a zamířil do vedlejší místnosti. Následoval jsi ho, odemkl dveře a ukázal ti malou učebnu a pak řekl "Mohu tě naučit magii destrukce, a obranou."
hRDLA "Sakra, většina z nich je při vědomý. Jenom ten dumner je na tom zle." křikl starý mág, a pak křikl "Potřebuji pomoc, těhle tupounů (myslel tým legionáře) si nevšímejte."
Norbi "Včera jich tu bylo hodně, jak přesně vypadal ?" řekl strážný.
BW
Dorazili jste k starému rozbořenému chrámu, Calcelmo řekl "Přesně jak jsem si myslel že bude vypadat... ta tvá mapa je úžasná."
,,Whoaa, už mě nelekejte. Dobrá, Gro ty pomoz těm co můžou chodit" (řeknu Orkovi) ,,a vy mi pomožte s tím Dunmerem. Předpokládám že nic jako nosítka tu nejsou."
"To je skvělé," řeknu s nadšením. "přemýšlel jsem, že bych se přidal do učení i k ostatním, ale to by bylo najednou příliš namáhavé. Kdy můžeme začít?" zeptám se.
Škorpion "To kouzlo za to stálo, Univerzita je v bezpečí. Jenže Generála Garrus se snaží ze všech sil ubránit Palác. A hlavně radu, mám za to že tam bude i váš Arcimág." řekla Rikke.
Whirt "No, ostatní tě budou také učit. Ale já s tím můžu začít hned, řekni mi... jaký element chceš naučit ?" řekl mág.
hRDLA "Jasně.." řekl ork, a začal odvádět raněné. Mág ti pomohl s legionářema vzít dumnera. A elf řekl "Je to odtud jen kousek.". A vydali jste se k Univerzitě, cestou jste viděli mnoho mrtvých elfů, a leginářů. Když jste došly až k Univerzitě, legionáři odvedly dumnera dovnitř. Ty jsi počkal s mágem a orkem před univerzitou. A mág ti řekl "Jednou ti za záchranu života poděkuje."
BW "Ne, musíme nejdříve postavit tábor. A prozkoumat okolí." řekl Calcelmo a začal se zbytkem stavět stany.
Norbi "Jo, tenhle... byl tu a pak s hrabětem odešli do chrámu." řekl stráž.
Upravil/a Aurelius dne 02.01.2013 17:37
,, jo ? náš arcimág ? já ho vlastně ani pořádně neviděl ... můžu nějak pomoct ? " ( podívám se trošku na ty plány ... a kdo teda vyhrává ? celkově my nebo thalmor ? )
Škorpion "Váš Arcimág měl důležitou audienci, ale nevíme jestli je ještě stále na živu. Garrova legie je asi jediná co brání palác... takže prohráváme, pomalu ale jistě..." řekla Rikke.
Whirt "Zvláštní, jako většina mích učňů. No tak dobrá, začneme tedy. Základem všech ohnivých kouzlel je kouzlo Plamen, pomocí něj tvoříš složitější a mocnější kouzla... no, takže na začátek si vyzkoušíme kouzlo ohnivá koule, znáš toto kouzlo ?" řekl mistr.
hRDLA "Jo, to bychom měly... mimochodem nechcete ani vědět komu jste právě zachránil život ?" řekne mág.
BW
Prošel jsi kolem chrámu, všude je halda sněhu. Všiml sis že kolem chrámu vedou poměrně čerstvé stopy, a jsou lidské.
,, a to nemáme žádné záložní jednotky ? nebo může pomoct univerzita ... už na nás neútočí ... takže by jsme mohli poslat část jednotek odsud ... ale jen část , aby tu pořád byla obrana ... myslím že někteří mágové by také šli ... " ( hele aure ? máš ten obrázek toho bojovýho plánu IC ? jestli ne tak nevadí )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.