Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
SuperHunter
"Určitě...na té oslavě nám to v celku šlo." radostně odpovím
 
BadWolf
"Díky. Snad ti to výjde. Sluší ti to Serano. A já se poroučím." odejdu do rezidence za Škorpiusem.
Hledání Škorpa...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Všimla jsem si, že ta novickami zamávala. Také jsem na ni mávla a lehce se usmála. Nebyla jsem zvyklá moc se kamarádit, ale nějak zvlášť nepříjemná. Ve spěchu jsem ještě na sebe navlékla provizorní kožešinový kabát a vyšla ven na nádvoří. Venku bylo chladno. Chlad jsem moc nemusela a tak jsem si mezi prsty tvořila drobné plamínky, aby mi nezmrzly na kost.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
Aurelius
ScorpionCZ
Belius poté odešel ještě do vedlejší místnosti a přinesl skleničky. Poté každému jednu rozdal a rozlil do nich obsah z první flašky. "Tohlec je nějaká speciální." poznamenal, když zavíral láhev. "Tak to zvedneme, ať se vám to všechno zítra podaří a nejsou žádné komplikace." řekl Belius poté co všichni staly. Laurana opatrně vstala a přitom držela malou Merril. "Neměli bychom počkat na Arteria?" zeptal se Flavius, "Ten chlastat nebude. A i kdyby.. stejně budete potřebovat něco dalšího, abychom nekulhali." zasmál se Belius.

Sarako
Vydal jsi se ihned zkontrolovat Aerin. Dveře byli zamčené, ale když jsi zabouchal a promluvil Aerin ti ihned otevřela. Vešel jsi dovnitř a ihned se rozhlížel. Aerin byla v pořádku, nejspíš na tebe čekala, protože stůl už byl připravený k snídani.

Tondulín
Rozespale jsi vylezl z postele a doploužil se ke dveřím, nahmatal klíč a odemknul. Ani sis v tu chvilku nevzpomněl, že jsi téměř nahý, jediné co na sobě máš je spodní prádlo. "Ou.. eh.. promiň, že otravuji." řekla překvapená Nilwen a pousmála se, "Ale mám obavy.. můžu dovnitř?" poté se ohlédla.

ImperialFob838
Chtěl jsi se vyplížit z mlýnu když jsi se náhle kolem vstupu do mlýna mihlo světlo od louče. "Vykašli se na to! Stejně tu nic nenajdeš." křikl na něj opět druhý stráž, který nejspíš čekal někde na cestě ale i tak byl jeho hlas poměrně dost hlasitý. Pes sebou trhnu.

SuperHunter
"Super, takže zítra do toho půjdeme." řekla s radostí Rangela a poté opět pokračovala v jídle, její teta se tě však zeptala "A ty jsi odkud?"

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Vyčkávala jsi než dorazil učitel, byla to poměrně dlouhá doba a obzvlášť když bylo takhle hnusné počasí. "Není moc dochvilný." poznamenal jeden z noviců. Poté jste konečně uviděli přicházet k bráně nějakého mága. Brána se ihned otevřela a následně zase za mágem zavřela. Přes obličej měl přehozené kápě a na sobě červené roucho se smaragdovým zdobením. "Už jsem si myslel, že nedorazíte." řekl ten samí novic mágovi, "Takhle brzo nás vytáhnout z postele a ještě dorazit pozdě." dodal podrážděným tónem. Učitel jeho poznámky ignoroval a pokynul, aby jste se přesunuli do sálu Univerzity. Učinili jste tak a s úlevou se šli schovat do sálu. Bylo tam krásné hřejivé teplíčko a žádný sníh, tedy až na ten co jste tam nanosily. "Tak." řekl když jste se rozestoupili po sále, "Dneska je vás tu nějak hodně, ani jsem nečekal, že někdo přijde když je to tak brzo ráno." poté si sejmul kápě a vytáhl z jedné z kapes u roucha nějaký deník. "Jen si zapíšu jména nově příchozích." poznamenal a začal se vyptávat, řada došla až na tebe. Profesor měl na levé části tváře poměrně výraznou jizvu. Další jizvu měl už skoro zahojenou nejspíš mu ji způsobilo nějaké ohnivé kouzlo, ale tu první zcela jistě nějaká čepel. Podle vzrůstu se bude nejspíš jednat o bretonce.

BW
"Děkuji." řekla s úsměvem Serana. "Počkej!" zvolal Arterius když už jsi byl na odchodu. "Zrovna tam jedeme. Tak pojď s námi jestli s ním potřebuješ mluvit kvůli té svatbě. Jednu postel navíc tam snad ještě najdeme." pokračoval Arterius. Serana se na tebe podívala a vyčkávala jak odpovíš.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
Upravil/a Aurelius dne 29.10.2014 19:20
 
Tondulin
Trochu zčervenám a pozvu ji dál, aby si mohla sednout. "Ehm.. asi bych si měl vzít kalhoty co?" Usměju se a obléknu si nějaké co budou po ruce.
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Po nějaké době konečně dorazil profesor. Měla jsem ten dojem, že přišel krapet pozdě, ale nevadí. Sice jsem musela čekat venku v té kose, ale jsem v tomhle ohledu docela trpělivá. Když jsme se konečně přesunuli do té síně, kde bylo hřejivé teplo, obličej se mi začervenal blahem. Pak se začal vyptávat na jména. Všimla jsem si jeho tváře a snažila se z poranění něco vyčíst. Určitě byl v nějaké bitvě, nemyslím si, že by se mu to stalo jenom nějakým malým neštěstím. Nejspíše se mohl střetnout s nějakým mágem, který ovládal oheň. "Ostatně tak jako já," zašeptala jsem do ticha, ale tak, aby to nikdo neslyšel. Bavilo mě tak naslepo hádat. Jeho obličej krášlila jakási jizva. Nejspíš po meči, ale těžko říct. Celou tu dobu jsem ho pozorovala ohnivýma očima a počkala, až na mě přijde řada. "Bec," představila jsem se.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
ImperialFob838
Přesypu poslední zrnko a odsprintuji do lesa.
KnightKnightKnightKnightKnightŠaman
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď

Příručka alchymisty pro začátečníky
http://skyrim.4fa...ad_id=4878

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121121132845/elderscrolls/images/e/e9/First_Dragonborn.jpg

Mirrak je moje nejoblíbenější postava ve Skyrimu.
 
matthew074
Na poznámku nijak nezareaguji a pokusím se zachovat klidnou hlavu. Naopak se po příchodu družiny vzpřímím a zasalutuji poté podám hlášení. "Stav cely. Tři vězni altmerského původu. Při poslední kontrole jeden z vězňů odporoval musel být ukázněn. V tuhle chvíli je vše pod kontrolou pane."
 
Matthew
Sarako
Usedneme ke stolu a nasnídáme se.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Zvednu se, to že tu láhev jakž takž znám raději říkat nebudu a pozvednu skleničku k přípitku a pak si s ostatními připiju.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Proč ne, v dobré společnosti vždycky líp. A přinejhorším, spát na zemi jsem víc než zvyklý..."
Po nějaké době cesty...
"Hele... vím, že je to asi divná otázka. Ale Arterie, ty bys mě snad měl aspoň trochu znát, a Serana je zas žena co mě nezná ale co o mě určitě něco slyšela, a asi to všechno byla pravda. Co si o mě myslíte jako o člověku? A jako o vojákovi, či jak tomu chcete říkat. Poslední dobou mám pocit, jako bych byl kus bezcenýho hadru, tak mě zajímá jak se k tomu stavíte vy. A prosil bych upřímně."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Připili jste si a následně jste se opět posadili. To co jsi vypil bylo stále stejně silné jako to co jsi byl tenkrát v tom stanu. "Co to bylo..?" vydal ze sebe Flavius, "Copak já vím? Prostě se to válelo ve skříni tak jsem to vzal." řekl s úsměvem. "Jestli tohle budeme pít celou noc, tak zítra na svatbu asi nedojdeme." zasmála se Edwine.

Sarako
Posadil jsi se ke stolu a dal jsi se do jídla. "Vyřešil jsi ty argoiány?" zeptala se Aerin, "Nerada bych tu dělal potíže.. asi bych měla odejít, třeba si přišli pro mě." dodala poté.

Tondulín
Nilwen vešla, zavřela za sebou dveře a pousmála se při tvé poznámce ohledně kalhot. "Ono už bude divné jen to, že jdu za tebou v takhle pozdě.." řekla, mezitím jsi na sebe hodil alespoň kalhoty. "Promiň, že ruším.. ale mám obavy, že se něco chystá. Atius sice nějakou dobu nebude schopný něco dělat.. ale ostatní by nám mohli dělat problémy." pokračovala.

ImperialFob838
Přesypal jsi poslední zrnko a následně se rozeběhl pryč i s pytlem na zádech. Vyběhl jsi z mlýna, stráž se k tobě ihned otočil protože uslyšel štěkot psa. V rychlosti jsi běžel až k lesu.. schoval jsi se v křoví. V dálce jsi uviděl stráže s loučí, "Vím, že tu někde jsi.." řekl si spíš pro sebe, "Kašli na to, doví co to bylo." křikl na něj opět druhý stráž.

SuperHunter
"Super, takže zítra do toho půjdeme." řekla s radostí Rangela a poté opět pokračovala v jídle, její teta se tě však zeptala "A ty jsi odkud?"

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
Došla na tebe řada, představila jsi se. "Těší mě, Bec. Já jsem Arterius." řekl a poté si zapsal tvoje jméno do deníku, "Tak to bychom měli, dva nový studenti. To není moc, ale ani málo." pousmál se a poté pokračoval "Předpokládám, že jste se nikdy s runovou magií nesetkali, že?" a vyčkával na tvojí odpověděl.

BW
"Každý z nás udělal nějakou věc na kterou není hrdý. Podívej já jich udělal tolik.. a vůbec na to nejsem hrdý, jenže jsou chvíle kdy prostě nemáš jinou možnost. A žít v minulosti a nechat se jí užírat je to nejhorší co můžeš udělat, pomalu tě dovede až k chlastu a pak skončíš jako troska někde na ulici. Vždy jsou na světě lidé, kteří tě nějakým způsobem mají v oblibě a vždy ti podají pomocnou ruku a pomůžou ti." poté se Arterius odmlčel, "Mě nepřísluší tě soudit od toho jsou tu jiní.. veškeré naše konflikty jsem jednou pro vždy smazal a zapomněl, nehodlám se k nic vracet ani je nějak vytahovat." poté se otočil k Seraně a povídá jí, "Serano, toto je jeden z nejlepších a nejoddanějších válečníků říše, kterého jsme za svůj život potkal.". Serana se usmála "Já vím, patřil k těm co ti přeci zachránili život." a potom se podívala na tebe, "Asi by sis měl jít připravit koně, pokud nechceš jít pěšky." usmála se a položila vak na zem a rozešla se směrem k Univerzitím stájím.

Matthew
(doplním ti to zítra)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote][/quote]
 
BadWolf
"Jo, to je dobrej nápad." přiblbě se usměju.
Zatímco si připravuju koně "No, mám pocit, že je čas na změnu, i když to půjde těžko. Pro začátek bych mohl začít pracovat na nějakým vztahu."
Vrátíme se k Arteriovi...
Když nasednu na koně, tak plácnu Arteria přes záda "Díky. Cením si toho."

Upravil/a BadWolf dne 29.10.2014 22:23
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Tak to abychom to nepili ... nebo alespoň v malém množství." řeknu mezitím co se podívám na skleničku "Z tohohle se dá opít zatraceně rychle a dobře, áno mluvím z vlastní zkušenosti." podotknu a položím skleničku na stůl a pokud se ostatní posadí tak se taky posadím.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lisa ThompsonSKYRIM
Na jeho představení jsem odpověděla kývnutím hlavy. Pak jsem chvilku přemýšlela nad odpovědí. "Jsme tady přeci od toho, abychom se ji naučili, ne proto, abychom si říkali, oč jde, nemám pravdu?" usmála jsem se nevinným úsměvem. Měla jsem ráda svůj zmijí jazýček. "Viděla jsem už párkrát někoho v akci," pokračovala jsem dál tichým tónem a obrátila se na toho druhého.
"... life is like Friday's episode of the television series. It will give you the illusion that everything is coming to the end, and then on Monday will begin the same shit. "
 
ImperialFob838
Počkám až stráže odejdou.
KnightKnightKnightKnightKnightŠaman
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď

Příručka alchymisty pro začátečníky
http://skyrim.4fa...ad_id=4878

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121121132845/elderscrolls/images/e/e9/First_Dragonborn.jpg

Mirrak je moje nejoblíbenější postava ve Skyrimu.
 
Tondulin
"Doufal jsem že do svatby už žádné komplikace nenastanou." povzdechnu si. "Slyšela jsi něco konkrétnějšího?"
 
Sarako
Vezmu Aerin za ruku a podívám se jí do očí:,,Udělal jsem všechno co se dalo, teď už zbývá jen počkat až odejdou. V hlavě mám zmatek. Rozum mi říká, nech jí jít, ale mé srdce říká něco jiného."
Z hluboka se nadechnu a pokračuji:,,Pokusím se udělat všechno, abys nemusela zpátky ... do otroctví."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Ostatní se posadili, "Jak ta svatba vůbec bude probíhat?" zeptal se Belius, "Normálně.. ty jsi na žádné nebyl?" odpověděl mu Flavius překvapeně, Belius zakroutil hlavou. "No, já taky ne. Ale krom toho, že tam bude navíc pár legionářů a bude tam císař osobně.. tak se to asi moc od normální svatby lišit nebude. K Oltáři povede Lauranu Scipio nebo Arterius. Ale nejspíš Scipio, přeci jen je to náš strýc a Arterius už vzdálený příbuzný. Každopádně se dneska ráno dost pohádali." odpověděl opět Flavius a poté se podíval na Lauranu, "Scipio totiž řešil problém se závětí našeho otce - on totiž nikdy žádnou nesepsal. Scipio nejspíš chtěl majetek rozdělit podle tradice. Dědil vždy mužský potomek, žena nezdědila nic pokud nebylo napsáno v závěti. Arterius nejspíš prosazoval rovnoměrné rozdělení zděděného majetku a to byl asi kámen úrazu, protože Scipio nerad porušuje tradice rodu." řekl.

Sarako
Chytl jsi jí za ruku a následně ji vše potřebné řekl, "Díky.. ale pokud tě to tak tíží, odejdu.. pokusím se dostat zpět do Valentského lesa." odpověděla, "Nerada bych ti způsobovala problémy."

Tondulín
"Právě, že ne." povzdechla si, "Ale každopádně mají naši legionáři převahu proti těm co slouží Luciovi. Takže bych se ničeho velkého nebála. Akorát bys měl být možná opatrný komu zítra svěříš dočasné velení nad pevností a koho si vezmeš sebou." pokračovala.

ImperialFob838
Stráž se ještě chvilku rozhlížel a nakonec se vydal zpět k statku a tebe nechal být. Z dál jsi viděl jak buší na dveře u statku.

Lisa ThompsonSKYRIM (drobný časový posun o proti hráčům v Cyrodiilu)
"Jo, ale bohužel tahle Univerzita nemá potřebné pomůcky. V Imperial City jsou, tady bohužel ne." odpověděl ti Arterius, "Ale co se dá dělat, prostě se budete muset střídat.. zas tak hodně nás není. Aparátů tu mám pět, vás je devět." řekl si spíše pro sebe než k vám. Poté zaklapl deník a povídá "Dneska začínáme trochu netradičně brzo ráno, je to kvůli tomu, že se bude v Cyrodiilu dít událost na které nesmím chybět. Proto taky dnes budeme mít jen tuhle hodinu a odpoledne budete mít něco jiného." pokračoval. "Co se týče bezpečnosti, říkali jsme si to už snad stokrát, ale ještě to jednou kvůli nově příchozím zopakuji. Runová magie je daleko nebezpečnější než obyčejná a tvorba runy vysiluje naše tělo daleko více než obyčejné kouzlo, proto budeme vždy tvořit jen jednu runu denně a taky budete dávat pozor na postup, kterým budete runu tvořit. Vytvoříte ji jen tehdy pokud si budete jistí, že je to správně. Žádný pokus a omyl. To je asi tak vše." poté se odmlčel.

"Dneska si opět něco řekneme o tvorbě runy, tentokrát nebudeme tvořit léčivé runy ale zkusíme něco z ničivé magie. Vytváření je úplně stejné jako u léčivých run jedinou změnou je kouzlo, kterou do ní uzavíráme. Opět vezmeme prázdný runový kámen." přitom si do rukou přitáhl pomocí telekineze podivný našedlý kámen nepravidelného tvaru a následně pokračoval slovy, "Vložíme ho do aparátu, to je taková ta kulatá věc s mřížkami.. jak přesně funguje si řekneme někdy jindy.. možná bych vám pak mohl zařídit menší 'výlet' do Cyrodiilu, ale to teď stranou." opět domluvil a přistoupil k aparátu, aparát se skládal z kovového podstavce na které byla mřížkovaná konstrukce koule. Uvnitř byl jakýsi držáček, kterým se nejspíš uchytila runa, aby nespadla a nebo se v aparátu nepohybovala. "Vložíte runový kámen dovnitř." poté vložil runový kámen do aparátu a zachytil jej, "Teď přichází ta těžší část, musíte mít vše potřebné připravené. K tvorbě run potřebuje mimo jiné i ingredience od různého elementu. Led tvoří ledová sůl, oheň ohnivá sůl.. však to znáte, učí vás to v elementové magii." poté sáhl po jedné z lahviček co byli v nedaleké skříňce. Uvnitř lahvičky byla ohnivá sůl poznala jsi to podle barvy. "Já preferuji ohnivou magii, proto mám červené roucho. Takže použiji ohnivou sůl, trošku ji nasypu do misky, která je na dně aparátu a následně přidám poslední ingredienci a tím je obyčejný kamínek." poté sáhl do kapsy a vydal malý kamínek, který položil do vedlejší misky. "Proč kamínek?" zeptal se a poté rukou ukázal na jednu z novicek, která se pohotově hlásila, "Ohnivá sůl je kvůli ohnivému elementu a kamen je kvůli tomu, že chce, aby bylo v runovém kameni uchováno kouzlo 'Ohnivá koule'." vyhrkla v rychlosti, "Ano, správě." řekl s úsměvem Arterius, "A nyní už jen kouzlo uzavřít, budeme muset - otevřít a pak opět uzavřít." poté se naklonil nad aparát a začal v rukou tvořit jakési světelné kouzlo, které následně narazilo do aparátu a rozzářilo ho. Následně Arterius utvořil v pravé ruce bleskové kouzlo, kterým udeřil do konstrukce aparátu a následně jsi spatřila mezi runou a konstrukcí aparátu začali proudit malé blesky které nakonec pootevřeli runový kámen. Víc nebylo vidět záře, kterou vyvolal Arterius před bleskovým kouzlem byla dost silná a tak jsi se nedokázala na aparát dívat celou dobu. Když záře pominula Arterius opatrně uchopil runový kámen a otočil ho směrem k vám, byla na něm vypálená jakási značka. "A runa je skoro funkční.. už ji jen nabít. I když ona možná bude." poznamenal, "Samozřejmě vy na to ihned po vytvoření nesahejte. Počkejte až s chladne. Dotazy?"

BW
Došel jsi se Seranou ke stájím, vyhoupl se na koně a následně vyrazil k zpět k Arteriovi. Mezitím ti Serana povídá "To je dobrý začátek." a pousmála se.

Matthew
"Takže se vám povedlo zajmout Lorda Ravena, neuvěřitelné." pousmál se Zethir, "To ano, posledně se to povedlo akorát Generálovi Decimovi.. ten však měl svojí 'legionářskou' čest a propustil ho. Teď už takové štěstí neměl." usmál se hrdě legát. "Možná bych mohl.. požádat o povýšení." dodal s úsměvem. "Možná, promluvím si to tom s Generálem Arteriem až dorazí.. do té doby jste jen a pouze legát co má trošku štěstí." řekl Zethir a vešel do věznice společně se svojí stráží. Legát zůstal stát před vstupem.

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.10.2014 21:31
 
ImperialFob838
Prohlédnu obsah pytle a půjdu do cechu uschovat lup.
Upravil/a ImperialFob838 dne 30.10.2014 21:31
KnightKnightKnightKnightKnightŠaman
skyrim je pro mě nezapomenutelná hra kterou hraju do teď

Příručka alchymisty pro začátečníky
http://skyrim.4fa...ad_id=4878

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121121132845/elderscrolls/images/e/e9/First_Dragonborn.jpg

Mirrak je moje nejoblíbenější postava ve Skyrimu.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8237 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5711 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4861 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12734 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7515 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6640 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6371 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7562 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist