SH
Došel jsi k ní, překvapeně řekla "Ty už si vzhůru?"
Mopidu
Poděkovala jsi, a odešla jsi do učebny. A převlékla se.
BW
4. příspěvků.
Škorpion
Rozeběhl jsi se směrem k Univerzitě, zdálky jsi viděl altmerksou armádu jak pomalu ale jistiě vyhrává. Otec zvolal "Sakra! Musíme je napadnout hned!"
" jo ! " ( rozeběhnu se a když budu dostatečně blízko ... hodím jim tam pár ohnivých koulí ... zezadu mezi ně 8D a pak tasím meč ... a hodím jim tam blesk 8D )
(zkusím je srazit blesky ... když tak se rozseknu 8D neboli poběžím kupředu a při běhu třeba seknu někoho do nohy do břicha nebo třeba i do krku ... sek , sek , sek 8D )
SH "Šla jsem sama, potřebovala jsem léky a oni mi daly."
Mopidu
Vrátila jsi se k nim, Arterius zrovna mluvil se starým imperiálem. Všimla jsi si že nemá jednu nohu, místo ní má dřevěnou. Když jsi přišla blíž, uslyšela jsi jak Arterius říká "Musíme se udržet, nesmí přeci dostat ty děti!"
BW
3. příspěvků.
Škorpion
Uhnuli bleskům, když se přiblížili. Jednoho z nich jsi sekl do stehna, a druhého probodl. Laurana je mezitím dorazila kouzly.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.