,,Dobře, tak buď zítra v sedm hodin před hostincem." s úsměvem ti řekne Bojen a rozloučí se. Ještě hodí hostinskému pár měďáků a odejde. Mezitím ti přinesou jídlo.
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Blatman napsal: ,,Dobře, tak buď zítra v sedm hodin před hostincem." s úsměvem ti řekne Bojen a rozloučí se. Ještě hodí hostinskému pár měďáků a odejde. Mezitím ti přinesou jídlo.
Najím se a půjdu se vyspat.Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Zašel si za děvečkou a poprosil o nocleh. ,,Máme několik slamníků ve stodole, co vás vyjdou na 3 měďáky. Vezmete si je?"
,,Probudím vás v za svítání, asi v půl sedmé." oznámila ti než odešla. Spokojeně si dopadl na slamník. Tvoje poslední myšlenkou před usnutím je to, že si zapomněl nakrmit svou klisnu.
A dříve než by ti bylo milé tě ráno jemným strkáním probouzí hospodská děvečka.
Blatman napsal:
,,Probudím vás v za svítání, asi v půl sedmé." oznámila ti než odešla. Spokojeně si dopadl na slamník. Tvoje poslední myšlenkou před usnutím je to, že si zapomněl nakrmit svou klisnu.
A dříve než by ti bylo milé tě ráno jemným strkáním probouzí hospodská děvečka.
,,Díky za probuzení"protáhnu se a půjdu vyhledat BojenaZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
,,Samozřejmě, hned něco seženu, ale nejdřív musíte zaplatit za pokoj a jídlo." Před hospodou vidíš Bojena jak na tebe mává.
Děvečka přinese klisně pytel ovsa a vodu. Ta se spokojeně nají a odfrkne si. ,,Tak už můžeme jít? Pokud si nepospíšíme příjedeme pozdě." přijde za tebou Bojen.
Blatman napsal:
Děvečka přinese klisně pytel ovsa a vodu. Ta se spokojeně nají a odfrkne si. ,,Tak už můžeme jít? Pokud si nepospíšíme příjedeme pozdě." přijde za tebou Bojen.
Jo pospěšmeZapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Nasedneš na klisnu a následuješ Bojena, který tě vede ke svému vozu na kterém sedí asi patnáctiletý kluk. ,,Tohle je Mart, můj synovec. Marte tohle je Esamir, jak sem ti o něm povídal." představí vás Bojen. Mart tě pozdraví zdvižením ruky.
Blatman napsal:
Nasedneš na klisnu a následuješ Bojena, který tě vede ke svému vozu na kterém sedí asi patnáctiletý kluk. ,,Tohle je Mart, můj synovec. Marte tohle je Esamir, jak sem ti o něm povídal." představí vás Bojen. Mart tě pozdraví zdvižením ruky.
,,Je mi potěšením taky bude bojovat?Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
,,Jo, zkusim to. ,,Ty taky?" odpoví ti Mart. ,,Marte, přestaň zdržovat a vylez na vůz." řekl mu stroze Bojen, který už je usazený na voze. Když ho Mart poslechl zamával otěžemi a vůz se rozjel.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.