Zkouším, chybu to sice nehodilo, ale po odeslání fakturačních údajů mě to nikam neposune (objeví se "zpracování", ale zůstanu pořád na stránce s údaji).
cus kdyz si koupim ten eng dawnguard a pak vyjde cz pujde tam dat? teda pokud to pujde koupit v kosiku to uz mam, ale este sem to nezkousel potvrdit...
treba kdyz by vysel patch aby mi to nestahlo zas eng a tu cestinu co tam dam by nejak pomr***lo
Upravil/a Roach1990 dne 07.08.2012 09:04
Roach1990 napsal:
cus kdyz si koupim ten eng dawnguard a pak vyjde cz pujde tam dat? teda pokud to pujde koupit v kosiku to uz mam, ale este sem to nezkousel potvrdit...
treba kdyz by vysel patch aby mi to nestahlo zas eng a tu cestinu co tam dam by nejak pomr***lo
Pokud si koupíš ENG budeš to mít potom ENG, možná to co je z normálního CZ skyrimu bude CZ. Ale jsem zvědavý, jestlitě to nechá zaplatit. Pokud jo, dej vědět.
Ach jo. Vzhledem k tomu, že Cenega stále mlčí, se už pomalu začínám smiřovat s tím, že to u nás vyjde až tak na podzim
No a když to NÁHODOU vyjde dřív, tak budu "mile" překvapenej.
Ani na skyrim-nexus se mi už nechce chodit, protože spousta módů tam má nyní napsáno: "vyžaduje Dawnguard"...
Nezbývá než souhlasit, kdyby alespoň vyšli s pravdou ven, pořád by bylo lepší, kdyby oficiálně oznámili "bude to v listopadu" než nechat hráče čekat, jestli vůbec něco letos bude.
clown333 napsal:
..to jo uz sem to tu rozoberal .. no nato ma kazdy svoj nazor ...za tie peniazky si radsej kupim nieco uzitocnejsie ...nedavam im sice peniaze ale 30-50 eur za hru to mi pride vela ...a okrem toho ani nezarabam ..no okrem brigad ..
To je absolutně přiměřená cena vem si že skyrim se dělá asi 7-8 let dělalo na něm hodně hodně lidí tudíž a nezapoměň že investoři do hry investovali (100milionu$) a potřebují aby se jim to vrátilo a kvůli namyšleným idiotům jako jsi ty kteří si hru stáhnou pak jdou takovéhle skvělé hry ke dnu!!
BOTHEF napsal:
Jo a mezitím co tu čekáte jsem napsal dopis na cenegu... Překlad už je téměř hotov ale ještě ho nemužou vydat protože nedostali povolení od BETHESDY!
A je to tu! Já nepatřím mezi ty lidi, co říkají: já to říkal. Ale JÁ TO ŘÍKAL! Kdo tvrdil, že Bethesda za to vůbec nemůže, co?? Já věděl, že v tom má prsty!
hra je jiz temer prelozena, ale presne datum vydani bohuzel nebylo jeste stanoveno. Je to z velke miry na Bethesde, nyni cekame na oficialni vyjadreni, ktere bychom mohli zverejnit. Muj osobni odhad je cca polovina zari u CZ verze, ale to je opravdu jenom odhad.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.