Paarthurnax - nerad bych zhynul rukou nějakého Dovakhiina
Jedna záludná pro pánské kolegy: meli byste raději stovky krásných žen ale žádnou skutečnou lásku nebo tu skutečnou lásku ale jen jednu (a něco málo předtím, ať to není tak kruté )?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Odpověď: Vybral bych si stovky žen, protože by mě ctili a milovali a pokaždý bych si mohl do svého lože vzít jinou a pokaždý by ten večer byl jinej, než ten předchozí. :-D
Otázka: Kdyby měl nastat konec světa, a šlo by mu nějakým způsobem zabránit a zachránit tak lidstvo, hledali by jste ten způsob nebo se šli schovat do krytu a tam věděli, že vy přežijete?
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Hmm, asi bych se snažil najít nějaký způsob záchrany a jen na poslední chvíli, kdyby to jinak nešlo, bych se schoval do krytu. K čemu by mi bylo, že přežiju, kdyby se svět najednou vylidnil? Už by to nebyl ten svět, ve kterém žiju a nemyslím si, že bez lidí by byl lepší (i když lidi obecně nemám rád).
Otázka: Kdybyste měli možnost na jeden den oživit jednoho mrtvého člověka, byl by to člověk vám blízký nebo nějaká známá historická osobnost (popřípadě napište, kdo konkrétně by to byl)?
odpověď: Určitě bych oživil svýho dědu, den před tím, než zemřel, jsem na něj byl fakt hnusnej a dlužím mu omluvu, kterou si sebou nesu už 5 let. :_-(
Otázka: Kdyby bylo možný ovlivnit konec Skyrimu a šlo by s Alduinem vyjednávat o osudu světa, aby ho nepozřel s podmínkou, že kdyby jste neuspěli, on by svět pozřel a nešlo by to zastavit, co by ste si vybrali, vyjednávání nebo zhoubu Alduina?
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
vyjednávanie. jediný čierny drak v skyrime sa len tak nezabíja a navyše by mi potom hranie skyrim tolko neuberalo z múdi na DTD
btw neodpovedal mi nikdo na moju otázku pár príspevkov vzad.
mali by ste radčej živého plyšáka alebo škodoradostnú AI v compe?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mamutí sýr zní jako správná chlapská pochutina, takže bych sáhl po něm.
Máte na výběr: špičkový počítač za 35,000,- kč nebo počítač za 5,000,-, který může být vynikající - dokonce lepší než ten za 35,000, ale taky to může být 10 let starý křáp. Prostě u toho za 5,000,- nevíte, co je to za sestavu. Co si vyberete?
Chell napsal:
Když jsi to musela položit dvakrát, taky odpovím. Přestože nemám rád plyšáky, představa škodolibé AI v PC se mi hnusí na tolik, že bych raději hmátl po plyšovém miláčkovi. Jen bohové vědí, co by tam ta AI prováděla a na své soubory jsem citlivý
Upravil/a nagasadowcz dne 22.06.2012 14:32
Chell napsal:
Když jsi to musela položit dvakrát, taky odpovím. Přestože nemám rád plyšáky, představa škodolibé AI v PC se mi hnusí na tolik, že bych raději hmátl po plyšovém miláčkovi. Jen bohové vědí, co by tam ta AI prováděla a na své soubory jsem citlivý
aj ja by som si vybrala plišáka ale mne nikto na výber nedal.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
nagasadowcz napsal:
Mamutí sýr zní jako správná chlapská pochutina, takže bych sáhl po něm.
Máte na výběr: špičkový počítač za 35,000,- kč nebo počítač za 5,000,-, který může být vynikající - dokonce lepší než ten za 35,000, ale taky to může být 10 let starý křáp. Prostě u toho za 5,000,- nevíte, co je to za sestavu. Co si vyberete?
4
Proč to píšeš ? já už odpověděl....
Na řadě je moje otázka..
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Zaáleží. Pokud myslíš Cech Zlodějů ze Skyrimu tak určitě DB. Ale jinak mám radši Cech (V Oblivionu i Morrowindu stál za to...). Holt nemám rád když se do všeho pletou kulty (jako v tom Novém Cechu zlodějů... teď spíš špindírů).
Otázka:
Daedry nebo Devítka (či Osmička, thalmoří )?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
samotu. Jediné pseudogotické město ve Skyrimu,
pro Mopedu ( teda Mopidu ): Pivo! Dovezeš mi ho, klidně dám adresu
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
No to určitě Určitě seberu tátovi pivo abych ti ho poslala Jinak má odpověď na obě předchozí otázky je Markarth... Krásné město, kéž by bylo bez Forswornů
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.