SkyrimAdmin napsal: Tato celá diskuze je docela fiasko. Lunthatcoss byl již varován soukromou zprávou. Posílání více příspěvků za sebou, čili to, k čemu zde Lunthatcoss nábádá, je zakázáno.
Navíc se jedná o duplicitní téma.
Budu to tedy respektovat a posílat několik odkazů v jedno příšpěvku
Já jsem ti to řikal ale tak.. to se může stát
Práskači.. ! Kryso.. nestojíš ani za špinavej hard
Promiň.. ale nevím co je? z čeho mě obviňuješ? Z toho že jsem se ti snažil poradit, tys mě odbyl a pak jsi dostal upozornění? Aha.. tak to sorry.. já jsem tě nenahlašoval.. takže se mírni
On nás neprásknul...to byl Fandab1
taky by mě zajímalo jak seš si jistý že to prásknul fandab1
A jak seš si jistý ty tím že jsem to prásknul já? Jestli že admin říká že to nikdo nepráskl, tak to nikdo nepráskl konec debaty
Ještě jednou: Nikdo nikoho nepráskl. Vlastně můžeš za to ty tím, že jsi na sebe upozornil spamem a toho jsem si všiml sám.
to byla reakce na Lunthatcosse - už mi s tebou dochází trpělivost, ještě jednou budeš něco mít proti pravidlům, nebo opět řekneš, že za to nemůžeš a podobně, opravdu dostaneš ban.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.