Řekl bych, že Whiterun vede nejen proto, že je hezké a praktické město (což bezesporu je), ale z valné části proto, že je to první město do kterého vkročíte a ve kterém se tak nějak zabydlíte. Pro mnoho hráčů to je známé město, kde zkrátka znají každý kout. Uznávám, že třeba Windhelm působí pro nově příchozí trochu jako bludiště, ale když se tam člověk zorientuje a zabydlí tak je to super sicna. :-)
Victory or Sovngarde ! ! !
A já to už psal. Nebo ne? Ta skleróza... ale vím že jsem psal dobré důvody... pro Černotu? Ne, ta tady není... takže... Ledohrad! Jasně... fakt si to přečtěte... nebo radši ne.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Všiml jsem si že jse tu objevila znovu anketa o stejném téma jako má tahle, s tím rozdílem že tadyta byla založena mnou už docela dávno tak že si někdo nečte forum a založíto znovu mě docela pobouřilo
Nejsem si jistý, ale když si ty zakládal tuhle anketu už tu taky něco takového bylo - ale nejsem si jistý. No, to víš, nová generace
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.