,, dobře ... už na mě přestaň zírat a odpověz ! měl by jsi rychle odpovědět ... thalmor nebo říše ? pokud říše ... hodila by se nám pomoc ... pokud jste nějací agenti thalmoru ... asi budeme muset bojovat ( nebezpečně se mi zaleskne v očích 8D ) "
"Dobře," řeknu "doběhnu tam co nejdřív, před chvílí jsem tam byl a ještě sbíraly bylinky, tak se jim snad nic nestalo." usměju se a zamířím ke dveřím. Pokud učitel nebude mít co dodat, vydám se na louky kde sbírají bylinky.
Whirt
Učitel nic nenamítá, a proto ihned odcházíš. Doběhl jsi až k louce, několik dumnerských učňů tam stále sbíralo bylinky. (Zdá se že je to moc nebaví, proto jim to tak dlouho trvá).
SH "Můžeme.." řekla, a vyrazila pryč ze svatyně.
Mopidu
Posadila jsi se, a vyčkávala. Když najednou přiběhl starý altmer, celí udýchaný a řekl "Dorazili před Univerzitu..." Arterius se podíval na tebe a pak zpět na altmera a řekl "Dobře, Tandile.. půjdu pomoct s obranou."
BW
Schoval jsi se do stínu, stráž kolem tebe prošel a nevšiml si tě. V hlavě ti znělo "Dej ji jarlovi, on už bude vědět co má udělat.."
Norbi "S mou sestrou to nevypadá dobře, zdá se že lektvar moc nezabral." řekla khajiitka.
Upravil/a Aurelius dne 31.12.2012 15:47
Jdu hledat jarla, ale snažím se nebýt odhalen. Kdyby mě někdo odhalil.. Hmm... Radši se ho pokusím rychle a tiše zbavit.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Whirt "Ne, to je dobré... jen jsem měly menší problémy, ale teď už je to v pořádku. Do deseti minut mistrovy odneseme." řekl dumner, a opět pokračoval v práci.
Mopidu "Klidně.." řekl Tandil (altmer), a Arterius řekl "Prosím tě, sežeň mou sestru. Potřebuji aby tu někdo zůstal a chránil Aldu."
BW
Pomalu jsi našlapával na dřevěnou podlahu, během chvilky jsi se dostal až do jarlova pokoje. Podíval jsi se na postel, nikdo v ní neležel. Pak jsi se podíval k pracovnímu stolku, jarl u něj seděl a co si zapisoval.
Norbi "To by jsi asi mě, mám jít s tebou nebo tu sní zůstat?"
Pomalu k němu příjdu a předhodím mu na stolek Čepel (pokud by se zdálo, že si mě všimne, hodím mu ji na postel ), Mephala se o zbytek postará. Já zmizím.XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu
Zamířila jsi, na místo které ti popsal Tandil. Prošla jsi podlouhlou chodbou, a pak vešla do učebny. Jen co jsi otevřela dveře, uviděla jsi několik raněných. A několik noviců jak jim léčí zranění.
Norbi
Přešel jsi přes ulici, a pokusil se otevřít dveře. Ale byly zamčené, zabouchal jsi ale stále nikdo neotevřel.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.